364

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на Медведев!

363

Анонимен

преди 8 месеца

На фона на предложението за създаване на орден Степан Бандера в Украйна Медведев каза, че възхвалата на нацистите се е превърнала в основна европейска идеология. Той също така препоръчва на германските власти да създадат "Ордена на Адолф Хитлер", а на Италия - "Ордена на Бенито Мусолини".

362

Анонимен

преди 8 месеца

Бандероукраина се подкрепя от почти всички лидери на западните страни. Затова Байдън, Трюдо, Сунак, Шолц, Макрон, Мелони, както и лидерите на най-скандалната Полша, дивите скандинавски страни, милитаристична Япония, торбестите животни от Австралия и Нова Зеландия и други чумни бълхи като балтийските държави са директни и явни съучастници на нацистите. И отношението към тях трябва да бъде изградено като към лидерите на страните от нацистката коалиция, каза Медведев.

361

още нещо

преди 8 месеца

отказваш -отиваш в затвора -записваш се във вагнер -излизащ от затвора ,загиваш и вече си свободен

360

той

преди 8 месеца

До ИсторияМъжа защитава и има за цел да защитава децата си, който иска да мре заради някаква си родина прав му път.

359

той

преди 8 месеца

По-добре в затвора от колкото цял живот мъртав или осакатен. Що за глупост е някой насила да те "праща" на фронта, ако ти не желаеш това. да умираш за на някой си интересите или дори за парче земя е супер средновековна глупост.

358

Рособил

преди 8 месеца

И лудото Коце ако го призоват ще предпочете панделата.

357

Да допълня...

преди 8 месеца

До Анонимен 365 И при ВСВ е било така. Отстъпи ли руснака ,зад него е парторга с пистолета и бум в тила.

356

Мунчо

преди 8 месеца

А за това, че в Киев ловят по улиците мъже над 50 години и незабавно ги пращат на фронта..... за това не се пише. Така наредиха от ПОСОЛСТВОТО.

355

Анонимен

преди 8 месеца

А в американската армия дават 10 заплати, ако откажеш да се биеш

354

Анонимен

преди 8 месеца

Тука ще ни мобилизират ли ? И ако откажа ? Пандела ?

353

Анонимен

преди 8 месеца

От затвор може и да излезеж жив,но от гроб не се излиза.

352

Анонимен

преди 8 месеца

Ми тя ако Русия влезе на територията на съвременна България ще изтрепе преди всичко всичките гласуващи и вярващи комунисти за Възраждане и партията на Нинчето - понеже те мислят, че все още съществува СССР?

351

История

преди 8 месеца

До Анонимен 370...нещо се опита да напишеш но не се получи...Ти ако нямаш Родина...аз имам...Живеехме си чудесно преди на Путин да му залепне неправилно релето...а сега защо Запада и останалите били против Русия...Едно време беше друго...Запада и Соц.Лагера..сега е съвсем друго...

350

Анонимен

преди 8 месеца

До 367 : Кефа е за господарите ,а боя и смъртта е за селяните/ плебса ! Историята го е доказала. И само да знаеш че няма такова нещо като родина или патриотизъм защото никой не си избира къде да се роди нямаш избор ,така че е тъпо да се патриот . Никой не трябва да умира за кеф на "елита" !

349

История

преди 8 месеца

До Анонимен 367...Не се прави на интересен...когато трябва да защитаваш Родината е едно...да мреш за кефа на Путин е съвсем друго...

348

Барселона

преди 8 месеца

По добре в затвора отколкото в гроба...молодци..

347

Анонимен

преди 8 месеца

Представете си че искаш да водиш война ама никой не иска да ходи !ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ за отказа има ЗАТВОР ,ТАКА ГИ МОТИВИРАТ ДА ИДАТ НА ВОЙНА ! И САЩ и страните в Европа ако решат да правят мобилизация , как ще го коментират същите *** ?Може би като нещо ДЕМОКРАТИЧНО, нали ? Щом е Русия обаче , е лошо ! Двойни стандарти .В СССР едно време забраняваха западни медии, радио телевизия, вестници , ЕС прави същото днес ! Може да не гледам руски канали , но щом ми ги забраняват ми се гледат повече !

346

Това

преди 8 месеца

Трябва да се отнася и за наште путинофили !

345

Анонимен

преди 8 месеца

В украйна е рай ,разкош . Там в затвора не те вкарват ами направо на първа линия и зад теб има заград отряди . Един колега украинец ми разказа за един негов приятел отрязали му крака и като се оправил , няма не искам пратили го в работилницата на втора линия боли не боли дрога до откат да не те боли