80

Кравар

преди 8 месеца

Тея са из-пер-кали тотално . Пълни ку-ку-ми-цини в сибирската империйка .

79

1001 НОЩ

преди 8 месеца

Това някаква приказка от 1001 Нощ на Шехерезада ли е?

78

преди 8 месеца

Двойникът на Пригожин има същото ДНК като Пригожин защото това е напълно възможно. Няма как да е иначе !

77

Анонимен

преди 8 месеца

Стига сте плашили Лилипутин. Нещастното джудже, вечер, преди да си легне проверява под леглото за американци, украинци, Зеленски, Залужни, Буданов, напоследък и Гиркин. Сега трябва да трепери и от призрака на Пригожин. Горкото джудженце - много му идва вече. Веднъж вече бегА от Москва като бит п.....л, когато Вагнер вървяха натам, сега е по-зле - не се знае кой откъде ще изскочи и накъде ще тръгне. Лилипутин в царството на параноята...

76

Ти да видиш..

преди 8 месеца

Путин е получил СМС : Идвам .

75

Анонимен

преди 8 месеца

Истината е следната: Кирил Петков не е Кирил Петков, а е негов двойник. Истинският Кирил Петков си е направил пластична операция и е станал Манол Пейков, а Манол Пейков си е направил пластична операция и сега заема мястото на Васил Божков, който уж се бил върнал от ОАР. Истинският Васил Божков е бил в самолета на мястото на Пригожин.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Ала бала на ПП , нали има генетична експертиза.

73

Анонимен

преди 8 месеца

Туй цялата русия е изтъкана от двойници уе! Всеки е фалшив! Затова не може да вярва на нищо, казано от руснаци!

72

ловец

преди 8 месеца

само Пригожин да не нацели двойника на Путин

71

ъц

преди 8 месеца

"Дактуръ" Славейчу, напрау да почвъ да пише трилъри!!! А, и да продаде идеята на Холивуд но при условие, че и Путин, и Пригожин са "белокожи", сексуалната ориентация на главните персонажи - по избор на сценаристъ и режисьоръ.... -))))

70

Анонимен

преди 8 месеца

Може ли лейбърастите да сте толкова неумни,мислите ли че някой се връзва на лъжите ви?

69

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя д-р Славей се е объркал нещо,Пригожин знае че са го поръчали краварите,и че хохълите са изпълнители,така че ако отмъщава да започват гореспоменатите уръфляци да слагат вазелина

68

Анонимен

преди 8 месеца

треперете мишоци той идва като жизъса от гробищата и ще ви мъсти че му се е чупил самолета и всичките милиони дето е натрупал от човешката мизерия и смърт не са му помогнали да се отърве да стане храна за червеите:)))

67

Teo

преди 8 месеца

Да бе ... и един мармот завиваше шоколада в станьол. Ако Путин искаше Пригожин да предаде Богу дух, чеше да му даде да пие чайче! Чак ако не пие чайче, можеше случайно някой да изръси малко новичок на бравата на кабинета му. А ако е на бизнес пътуване да се подхлъзне и да падне от най-високата сграда. Разбира се, ако е в слабозастроен район може да го ухапе скорпион, например. Това със самолета си е касапница. Според мен са замесени или други служби, или някой конкурент в Кремъл.

66

Анонимен

преди 8 месеца

До 63 , Това не е никакъв театър а истинска война , жестока и с много кръв. Театър ти де струва заради нескопосаната противоречива пропаганда. Води се имперска война , воюва имперска Русия , която не си дава териториите насели с руснаци. Точно така , в Крим , Донецк и Донбас са етнически руснаци. И от другата страна имперския Сащ, който жертва Украйна. Ако Украйна спечели печели Сащ, ако загуби губи само тя. В тази война добри няма, но Украйна много ще загуби и много тепърва ще страда.

65

Анонимен

преди 8 месеца

До смяхТе ако са в Доминика, досега да са в щатски затвор и да чакат екстрадиране в Хага. Доминика не е Северна Корея. Там контролира Чичо Сам.

64

смях

преди 8 месеца

двойника на пригожин ще отвмъсти на тройника на Путин .Путин и прогожин си пият уйскито на доминика и гледат как двойниците им се избиват

63

do 63

преди 8 месеца

Е, що, Путин е съвсем нормално да има двойник, също и Пригожин може да не е бил на самолета. Това си е съвсем хипотетично възможно. Определено все повече изглежда като един голям театър. Няма да се учудя ако Путин, Зеленски и Запада да играят тази игра заедно, а ние се пеним безсмислено.

62

аз

преди 8 месеца

от рушия всички новини са фейк

61

Анонимен

преди 8 месеца

"Пригожин е избегнал опита за убийство, нареден от президента Путин" --- Това са долнопробни манипулации и инсинуации. Африка? Колективният запад официално заяви, че се стреми да нанесе стратегическо поражение на цяла Русия.