27

До 49

преди 8 месеца

Всъщност ПП и Сглобката пречат основно на Радев и КГБ в бг. В този смисъл Алексей пречеше също точно на тях, защитавайки ПП и това да има правителство. Ако беше влязъл в ДАНС - руската агентура щеше да изхвърчи оттам на мига! Алексей пречеше на КГБ. Не случайно го убиха сърби.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Октай бившия агент на държавна сигурност заблуждава.Черепа не се върна по собствено желание .И луд няма да предпочете наровете на софийския арест Пред лукса в дубай???? Черепа бе принуден да се върне от кгб.. Тези които му помогнаха да се установи в ОАЕ . Целта е да предизвика раздор в правителството с някакви уж милиони които му искали .Доказателства няма Но си струва да опитат .След като в парламент и от улицата не е възможно да развалят сглобката..

25

До 53

преди 8 месеца

Ако Бойко можеше да оправи държавата - досега да е станало. Ако се докаже - да си отговаря за деянията където трябва!

24

Анонимен

преди 8 месеца

47 Не можеш да вкараш България сама във войната и не можеш да я изкараш от войната, ако бъде нападната друга страна членка на НАТО. Иначе съм съгласен, че Бойко го държат изкъсо и сега ще е още по-изкъсо. Което е добре за България.

23

Анонимен

преди 8 месеца

43 Ами да ти кажа, ако трябва да избираш между крадеца Бойко или руските комунистически *** начело с Радев, много хора биха избрали първия. Тиквата си е *** крадец, който сега се опитва да спаси кожата, докато проруската Радева чета са далеч по-опасни от него.

22

Хм

преди 8 месеца

Всъщност Баце уби Алексей, за да обезглави неговия проект ПП.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва само тия двамата, дето ги споменава да ги вкара в затвора по свидетелски показания и всичко ще си дойде на мястото.

20

Факт

преди 8 месеца

Осман Октай прави много хубави анализи, обаче никога нищо не е познал като бъдещо развитие. А Черепа нямаше да се върне, ако не разчиташе и на американска подкрепа. Ще речете-защо им е на американците да клатят послушния Борисов? Ами за да стане още по-послушен и съгласен с крайно неприемливи неща. Примерно-вкарване на БГ във войната. Щото едно е да даваш помощи от всякакъв характер, съвсем друго да станеш ядрена мишена.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Чрпът се върна да спаси кожата след като свитнаха неговия бодигард Пирожката. Като червен олигарх знае много и може да завлече със себе си към дъното много важни прокремълски корумпета.

18

буци

преди 8 месеца

Сега разбрах защо Денков е избран за премиер. Щото нали е сапунджия, т.е. разработва сапуни, а пък на партиите, които го издигнаха им прябва *** в промишлени количества, щото нали перат борисов и пеефски, а те са бая позамърсени в последните 15-ина години!

17

Красимир Петрофф!!

преди 8 месеца

Положението в България е следното: Пеефски клати всички "демократи от ПП и ДБ" на бавни обороти, докато бойко ги пердаши с 300 образно казано!

16

сина

преди 8 месеца

ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!

15

Руска рулетка

преди 8 месеца

Играта "ва банк" винаги завършва, като руската рулетка--ще бъдеш прецакан, а жените ще харчат милиардите

14

Комминизма=Мафия

преди 8 месеца

Излъга хората, че строят комунизъм, събра им парите и след това ги присвои, за да станат милиардери-хора, като Божков , Октай, Доган, Петров, Живкови, Луканови и т.н

13

Анонимен

преди 8 месеца

Пичове, затова Маркс е казал":Най- голямата репресивна машина е ДЪРЖАВАТА".Ако тя е слаба действа другата й посестрима- мафията.Капитализмът е мафия, храни се с корупция , смазва машината с корупция, алност, поход, далавера.Затова идеалистите не обичат капитализма и са се борили за комунистически строй, където трудолюбивите и мирни хора да изкарвали хляба си.Другото е познато от Римляните насам.... бачкаш за лудо и за една ипотека.

12

Извод

преди 8 месеца

Излиза, че убийството на Алексей Петров е извършено, за да може Божков да се върне в България. Ами тогава стават ясни поръчителите на това убийство

11

Анонимен

преди 8 месеца

Кога Октай е казал нещо вярно.Осъден за лъжесвидетелстване.

10

Батко ви

преди 8 месеца

До реалист Абсолютно вярно. Нищо и никога не се променя и няма да се промени. Защото ние сме държава на мафията /част от която са службите/. Имаше един италиански филм "Октопод" от 90-те. Когато го излъчваха, бях дете, но си спомням че всичко бе превзето от мафията. Като 2023 г. у нас.

9

АнонимеН

преди 8 месеца

НЕ СЕ ВЪРНА ДОБРОВОЛНО И СЕГА ЩЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕ ВА БАНК-ТОВА ЗНАЧИ ВСИЧКО ИЛИ НИЩО! БОЖКОВ ИЗМАМИ МНОГО ХОРА В БЪЛГАРИЯ И ОТ ВЛИЯТЕЛНИТЕ СЪЩО !

8

toti

преди 8 месеца

Явно по вида му ,личи ,че не се е охранил в Дубай или е свърши парите или има нарушено храносмилане,така че му трябва диетолог и няколко милиона /които е раздавал/да си маправи схемата и програма за въстановяване.....