34

Не на нас тия

преди 8 месеца

Той и Тед Бънди е бил смятан за харизматичен и добър човек, но когато се разкри колко жени е убил, хората се опомниха.

33

Анонимен

преди 8 месеца

До Роза ти май си объркала сайта - от глупави истича още по глупава приказка

32

Роза

преди 8 месеца

Пригожин в никакъв случай не беше човек,достоен за уважение!Единствената полза от неговата смърт бе това,че обедини и солидаризира враговете на Путин!

31

Анонимен

преди 8 месеца

Отново статия, която хвърля вината за катастрофата върху Путин. Без да отчита огромния интерес на Франция, Англия, САЩ, Полша и Украйна за ликвидирането ръководството на Вагнер.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде сега, защо омаловажавте човека, беше направо Исус.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Пригожин си изигра ролята като голям пълководец! Там където беше в Бахмут с армията си.Хоглите Не можаха да минат " зад гърба му"! Но руската държава,не му прости цирка който беше започнал в Русия! И като се замисли човек,колкото и добре да живееш,калкото и власт и пари да имаш ,не си недосегаем! Славата носи огромни рискове за всеки жив човек! Да почива в мир! Само той си е знаел,какво му е струвало да вижда труп до труп,обезобразени от войната!-:(

28

?

преди 8 месеца

Бял човек да бъде наричан втория Нелсън Мандела от чернокожи е все едно Ахмед Доган да бъде възхваляван като втория Васил Левски. Вие изобщо чувате ли се какво сте написали?

27

Саки

преди 8 месеца

Не е нещо ново. И едно време влиятелните и силни кърджалийски главатари са решили да се мерят със султана но историята показва че всички са били пометени и забравени .

26

Папо

преди 8 месеца

Има една приказка,погледни си пагоните и си намери мястото в строя. Но този реши че мястото му е между генералите и си плати.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Много хора сменят самоличност и започват на чисто. По движението на парите на Вагнер ще се разбере рано или късно.

24

Дедо

преди 8 месеца

Този криминален плешо потвърждава поговорката : Дай на ****ака власт и му гледай сеира.До темето е изцапан с невинна кръв.

23

до 3

преди 8 месеца

Това е Фройдска грешка.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Аз като слушам разбирам и руски и немски и английски, не щото са братски, а щото съм ги учил. Днешните деца колкото и да слушат руския, нищо неотбират.

21

Зеленски

преди 8 месеца

Единсвеният евреин унищожил половин милион нацисти.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Има 10 милиона украинци в ЕС, поне половината са мъже, като сметнем от 18 до 60 години това са поне 6 милиона които можем да екстрадираме да се бият с Русия докато Украйна победи.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Хаха е тва е ... Скинар като Пригожин сред ... :))

18

Чикиджия

преди 8 месеца

Детски градини в Германия въвеждат "стаи за сексуално изследване", където децата да участват в сексуални игри. Две занимални в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия са обсъдили планове за насърчаване на безопасни места, където малките деца могат да изследват мастурбацията, съобщи Die Welt. Германският вестник съобщи, че една детска градина в Керпен предлага на децата "свободата да изпробват детската сексуалност". Детската градина коментира скандала с обяснението, че сексуалното самозадоволяване е от "голямо значение", настоявайки, че "мастурбацията е нормална".

17

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна започна масова мобилизация. Ще бъдат мобилизирани по 150 хиляди човека на месец. Това ще приведе до пълно унищожение на населението. Не мислите ли, че това е много брутално?! Дори нациска германия и наполеон не са правили подобно нещо.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Чак да е Нелсън Мандела, просто си беше бандит..

15

Анонимен

преди 8 месеца

На дезертиралите укронацяги дали им водят стаж докато си почиват за наша сметка? Сигурно след време ще им дадем и пенсии.