17

бай Иван

преди 8 месеца

Толкова е силен, че хората стоят с табели "квартири " в началото на градовете по морето.

16

Статистик

преди 8 месеца

. . . са близо два пъти повече в сравнение със същия период през 2022 г., показват техните данни са близо два пъти повече в сравнение със същия период през 2022 г., показват техните данни. . . . т.е. миналата година може да били два каравана, а тази три или четири! Новини без назоваване на числов статистически материал! На това му викат fake news! Вие в редакцията какво образование имате?

15

Анонимен

преди 8 месеца

Вервам ви!

14

До 14 от 13

преди 8 месеца

Вероятно ти правиш така,купуваш си свещи и други за бъркане в гз и си мислиш,че и другите са като теб,и правят това.Бъркай си където искаш,не ми пречиш.

13

Бонго Бонго

преди 8 месеца

С караваните къде айкат???????

12

Анонимен

преди 8 месеца

Който ще ходи на кафявоморието да си купи ''Глупедиум'' от Аптека,иначе ще седи цяла отпуска на тоалетната чиния!

11

българина

преди 8 месеца

аз наблюдавам едно, същите мръсни плажове, разбити пътища и бдж, прах мръсотия и ниско качество на всичко около нас, в държава с нискокачествен материал, изживяваща си последните си години

10

Malo i golemo

преди 8 месеца

Колко е данъкът на квадратен метър застроена площ/на хотел/ по БГ черноморието??? Ама на месец!!! Да видят кьоравите и да чуят глухите,как на хотелиерите им се опрощават данъците. Кой ще лъготите ва? Може ли един хотел който е бил празен като изпразнен *** цяла година,да си плати данъците??? Че то в най забутаната селска махала данъкът е по-висок.Представям си хотел в Германия,Барцелона,Виена ...Сан Франциско да бъдат празни 9 месеца в годината,и да успеят да си платят данъците...!!! Корупция е

9

Вай вай

преди 8 месеца

Такова засилено търсене на каравани има, че от 21 страници предложения от сайта на който се прави реклама, почти всички са свободни през септември, тук там някоя е заета до 10.09.!!! До сега сезон в БГ да продължи след Аполония не съм видял!Няма и да видя! Колкото и да е хубаво времето, просто всички ги мързи да работят още 2-3 седмици!!!

8

Хехе

преди 8 месеца

Не ме чекайте, на местен тарикат леф не давам

7

Анонимен

преди 8 месеца

А в Таити летния туристически сезон е целогодишен. Нашите хотелиери могат да си продадат хотелите по Черноморието и да си купят хотел там, тамън да не се притесняват, колко ще е дълъг сезона. Въпроса е защо не го правят, а дремят в БГ и чакат добър сезон на мУрето.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Даже от Луната идват да се напъхат във вмирисаните каравани казват от Фургони Бг

5

Анонимен

преди 8 месеца

В България трябва да се построят повече паркинги за каравани и кемпери. По морето и по планините. С осигурен ток, вода и отходен водопровод.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера Драганов, а днес и Неков страшно ме развеселяват :) Значи, чак от САЩ идват хората на къмпинг в БГ. Сигурно скоро и тайландци ще чакаме :) И защо не пишете, че статията е рекламна, при положение, че Неков е собственикът на сайта karavani.bg? Последните жалки напъни все пак някой да се излъже да отиде на Черноморието :)

3

Анонимен

преди 8 месеца

От както си купих кемпер, на море НЕ ходя, има много по-хубави дестинации за почивка. И в момента съм на къмпинг в Родопите и нямам никакво намерение да ходя до морето.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Да бе да, празно е на всякъде и космически цени. Само брачеди по черноморието. Ще ви се, ама няма! Нормалните хора предпочитат почивка без дъх на ***.

1

Цветан Камелий :

преди 8 месеца

Ахааа,засилен интерес към каравани... :) :) :) Що не искат тия ора да посещават 5звездните хотели по мутроморието,да се чуди човек...