37

филолог вентролог

преди 9 месеца

Думи събарям руша къртя. Все демократични думи.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Дали ще го съборят до края на годината? От много отдавна му е време на този символ на окупатора и раздора.

35

Анонимен

преди 9 месеца

До аз: Така дрънкаха и за мавзолея, пък сега се тюхкат, че може би е можел да се използва. Най-малкото можеше да е хранилище на галерията отсреща заради климатичните инсталации в него. Ама тогава покрай поредната политическа истерия замина и един човек, Бог да го прости, си начеса егото. Ей това не ми харесва - вечните политически писъци и всичко се върши на ангро, на момента, без грам мисъл. А който е решил да се срамува от неща, които даже не са били по негово време...ми, нямам какво да кажа.

34

аз

преди 9 месеца

Червените кухи кратуни трябва да разберат, че са малцинство и всички ги мразят в бг. Може на времето да са били на почит и никой нищо да не е можел да им каже, но пак са били малцинство и всички са ги мразели И тва е истината и си има причина за това.

33

Ники

преди 9 месеца

Урудливата грозотия не трябва да се мести а да се събориДа идват багерите още сега

32

someone

преди 9 месеца

До азсрамен си единствено ти талибане и твоите братя талибани, дето 35 години разбихте и заводи, изкрадохте всичко и нищо не създадохте.

31

али

преди 9 месеца

До да идват--мирише на ***

30

аз

преди 9 месеца

Няма ли да го махат вече тоя глупав паметник на окупаторите? всъщност вече е късно и все едно дали ще го махната, трябваше хората го разбият с чукове когато бяха протестите през 90 те вече и да го махнат е все едно, но все пак си е срамен тоя монумент, само червените кухи кратуни не го вдяват .

29

Анонимен

преди 9 месеца

До Някой луд ходил ли е - Дано се намери някой луд след време да ходи в музея на днешната демокрация. Някои хора си мислят, че от тях започва светът.

28

Анонимен

преди 9 месеца

До 34 и всички останали такива: Хайде стига сте обръщали темата, която е за паметника, на "Украйна vs Русия". Има други подходящи публикации за изливане на мнения кой е по-.

27

Страшно е

преди 9 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка държава и да те смачкат от бой!18 години да строиш ракета и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да събереш и тя да избяга! Флагманът по дъното да лази. Страшно е!

26

Браво

преди 9 месеца

Разкараха клошарите с петолъчки!

25

Софийски Имоти

преди 9 месеца

Инвеститорите на новите бизнес сгради на мястото на паметника не могат да чакат повече.Става дума за десетки милиони инвестициии.И всичката тая политическа дандания е само заради пари и нищо повече.Дори и политическите партии и спортните клубове са увлечени от бизнес мераците на някои хора със неустановена самоличност за сега а може и завинаги.Това се нарич конспирация.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Само що не съборят Партийния дом, построен през 50-те, ами даже си го обитават и "златни" ремонти му правят. Да съборят НДК, че и то е социалистическо творение и да реституират имотите на хората, изселени по кварталите, за да се построи. Да върнат стария облик на ул. Найчо Цанов, пардон Тодор Александров, че и там доста сгради и половин училище заминаха, а идеята е още от соца.

23

Другари

преди 9 месеца

Да преместим лагера на Бузлуджа! Времето е подходящо!

22

Торбалан

преди 9 месеца

"Който контролира настоящето, контролира миналото! Който контролира миналото, контролира бъдещето!" ОруелИ вече се случва."Фашизъм не е имало", "Османското робство е присъствие", ""Вражеска авиация бомбардира София "/не е ясно каква/....Сега ви пречи един паметник.Ще го бутнете и ще насадите райграс. Защото само толкова можете.Като с мавзолея.Чудно обаче, как същите ***, деца и внуци на партийни секретари, сега са на хранилката на фондации и посолства.Май проблемът не е паметникът

21

Анонимен

преди 9 месеца

Центъра на София е дело на германски архитект! Нищо соц няма!

20

АнонимеН

преди 9 месеца

НА КОМУНИСТИТЕ НЕ ИМ ВЪРВИ АМА ХИЧ!!! МОЧАН Е ВЕЧЕ БУТНАТ, ЧЕРВЕНИЯ ЧЕРЕП БОЖКОВСКИ Е ПРЕД УМИРАЧКА. ФАЛШИВИЯ ПУТИН И ДВОЙНИКА МУ Я ПОЖИВЕЯ 1 ГОДИНА ОЩЕ Я НЕ! :D

19

МОЧА

преди 9 месеца

Разгониха ли бълвоча?

18

Анонимен

преди 9 месеца

Цяла София е музей и архитектура на социализма и комунизма, на сталинистката архитектура. Вътре в сталинистки сгради се помещават "русофобите" от властта. Те първо трябва да бутнат себе си. Как живеят и творят закони и русофобия в сталинистките сгради на Сталин и Червенков, Тодор Живков? Всичко е от социализма, цялата държава е проектирана при социализма, а капитализмът само запълни оставените празни места от градинки, паркове, паркинги, оставените плажове и брегове със свободен достъп.