16

Анонимен

преди 9 месеца

Поредният от мутренско-милиционерското котило на Илия Павлов, Пашата, Доктора, Самоковеца и Тиквата от Банкя. След акцията Октопод и проблемите със закона свързаното с що-годе легална търговска дейност имущество на Трактора - наследството на Винената царица и Лев инс. номинално мина в ръцете на израелски граждани подставени лица на Моосад. Най-вероятно Трактора да е решил, че може да си върне обратно част от това имущество и в резултат да е получил куршум. Тиквата от Банкя май е по-разумна - изглежда че е напълно забравил за 3-те си милиарда с номинален собственик подставеното лице Цецилия (Цв

15

Анонимен

преди 9 месеца

"Доценът" по национална сигурност, всъщност е козарче от Тетевенските колиби и се казва Асан Ибраим Юмеров, пом аче с основно образование.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Само в България ръководител на ОПГ може да е авторитетен преподавател.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Убиха Асан Омеров и любовницата му. Наред са Боко Тиквата и Мата Хари.

12

Ловец

преди 9 месеца

Ми той трактора си прилича на глигaн в чутурата, как няма го обърка ловеца?

11

Анонимен

преди 9 месеца

АЛЕКСЕЙ БЕШЕ много Умен, Като Бойко, ГЕШЕВ, имаше много дипломи и титли!!! И Като тримата, беше Мафиот, така казват бабите по Пазара!! Убихаго да му вземат Дипломите!!

10

леля Пена

преди 9 месеца

МУТРИТЕ НИКОГА НЕ СА СИ ХОДИЛИ.ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ СЛУЖБИТЕ.ТРУДНО Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ В ТОЗИ МИШМАШ КОЙ ОТ КОИ Е.РАБОТАТА Е МНОГО ДЕБЕЛА.

9

Анонимен

преди 9 месеца

А бе какво излизане от Мутренските години бе. То Мутра ви беше 12 години премиер.

8

Радослав

преди 9 месеца

По важно от това защо престъпник се води преподавател и доцент в Утре Носете Съответната Сума ясно е мъката на ректора от загубата на гарантиран донор за малката му печатница за фалшиви дипломи! С такива ректори после се чудим защо висшето образование е катастрофално зле!

7

Зозо

преди 9 месеца

Едно време в тоалетната до зала Максима в УНСС пишеше - Димитър Димитров не издава касова бележка :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

Вин

преди 9 месеца

Мутренските години не са свършвали, че да се връщат! В държавата на млекопитаещия *** на всички възлови позиции са все от мутро-милиционерско-комунделски произход, а мучащите чакат "га'ш съ упраим?!"! Никога!

5

Анонимен

преди 9 месеца

Защо не казват охраната къде е била и защо не се е намесила

4

Анонимен

преди 9 месеца

- Крият за действията на охраната.- Крият самоличноста на жената.- Дори точното място и време не смеят да огласят - под манастир, над манастир, под Бай Крстьо, над Драгалевци.Отклоняват вниманието както могат, за да скалъпят версия.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Щом и ректора на университет за национално и световно стопанство се изказва за едно такова тежко престъпление, как било организирано сме го закъсали. Чакаме и ветеринарите от Стара Загора да се включат в разследването, а службите да пишат концепции за развитието на икономиката. Или пък да почнат да израждат крави .Личните отношения между тях в УНСС са друго нещо и може да си ги коментира колкото иска. Макар ,че и там по върховете на този институт са си кадри на ДС , като Стати Статев.

2

?

преди 9 месеца

Тези ректори големи експерти по престъпността. И като е толкова хрисим доцент, защо не думнаха някой друг доцент или професор книжен плъх, а точно него?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Милиционери сър. В България преди 34 г не се реформира МВР, и си остана милиция. Никаква полиция не е това. А току що им вдигнаха заплатите с 10%