302

Ангелина

преди 9 месеца

Между двете убийства има връзка ,защото има преплитане между поръчителите и всъщност ,макар и всички да твърдят ,че убийството на Алексей Петров няма да се разкрие ,като много други преди него - поръчкови .Смятам, че този път ще се разкрие и това ще доведе до разплитане на предходни убийства ,вкл и на Петър Христов .Макар и да нямам много впечатления от Петър Христов ,мисля ,че имат общи качества с Алексей Петров - умни ,самонадеяни ,дотолкова ,че да си повярват ,че "куршум не ги лови" ...

301

еее....

преди 9 месеца

Ами за къде да бърза и него шъ го гръмнат ако не са го гръмнали и заровили вече!

300

Анонимен

преди 9 месеца

Докато ни бълбукат с шпионски скандали в Англия разчистват в България. Правителството е импотентно, сляпо и глухо по всички теми, различни от възложените от Посолството на САЩ задачи.

299

Анонимен

преди 9 месеца

Охранителите са били на 30 метра от него по време на стрелбата. Всеки може охранител може да ги вземи за секунди тези метри. Да не говорим че са могли да го гонят убиеца. Периметъра е бил 20 мин. Това са най много 15 км ако си с кола от убийството. Защо не го затвориха? Е *** тъпата полиция. Явно са искали да се измъкне убиеца. Незнам какво друго да мисля. Да сте чули някой да преследва убиеца. Щото аз не съм.

298

Спец-ов

преди 9 месеца

Хайдееее! Почнахме ги !!! Има още 240 за отстрелване !!! Побързайте ,другаре килъри!

297

Един журналист

преди 9 месеца

Каква информация само !!! "Към мястото на стрелбата пътуваха и редица висши полицаи и прокурори. Сред тях бяха главният и зам. главният секретар на МВР - Петър Тодоров и Живко Коцев, директорът на СДВР Любомир Николов, както и шефът на Националната полиция Атанас Илков." И какво като са пътували ??? И какво щяха да направят тези чиновници ?? Да го възкресят ли ?? Защо некадърните *** са толкова прос.сти в България ??? Какво изясняване дава пътуването на тези чиновници към мястото????

296

За 2 сек 5 изстрела

преди 9 месеца

Поне това се иска от някой елитни части ! Та имаме предполагаемо ,,професионален убиец ,,, и трима професионални охранители поне единия колкото и да е опасно трябваше да тегли един бегом след него ---да опасно е ,но едва ли стрелеца ще има време да гласи клопка на човека по петите му ,а през това време машината се задейства затварят се улици квартали града ще се търси и нещо конкретно ако охранителя го следва по петите може и беглеца да изпусне нещо . 100 % охранителите са били здрави и ....

295

Д

преди 9 месеца

Който се разхожда с мутри, да не се очудва, ако му пръснат динята някой ден

294

Анонимен

преди 9 месеца

"Тук говорим за професионален убиец и охранителите му много добре са го знаели за да не тръгнат да го гонят." - То сега излиз, не само, че не са го гонили, ами не са го видели, не са съобщили на другите от охранта, не са повикали бърза помощ за жената ... Май са я чакали да умре.

293

Анонимен

преди 9 месеца

абе само измислици ни пускат

292

За

преди 9 месеца

всяко прасе рано или късно иде Коледа.

291

дедо Ташунко

преди 9 месеца

Благодаря на номер 291 и 293.

290

Анонимен

преди 9 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Мордашов,Елекперов,Авен, Дерипаска,Абрамович,Махмудов, Милер, Розенщайн, Чорни,Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

289

Анонимен

преди 9 месеца

Галевия се оказа в България, с издаден смъртен акт, готов за гробищата.Сега откъде да знам, че тоя наистина е убит? Доста удобно - в гората, далеч от всякакви погледи. Има ли труп изобщо? Съжалявам, но полиция, прокуратура и съд са най-голямата мафия у нас и не им вярвам за нищо!

288

Анонимен

преди 9 месеца

Мното е странно как никой не дири Боко за коментар.

287

Анонимен

преди 9 месеца

Сами украинец може толкова професионално да застреля някой. Бай Г. е мундар.

286

Пенчо трола

преди 9 месеца

За чий чеб прокурори и висши полицаи са хукнали към мястото на убийството? За други убийства не хукват така. За един преател питам.

285

МЕШКА ДРУМ

преди 9 месеца

До дедо Ташунко - демек убиеца е бил с вaтeнка и мешка.

284

БМП

преди 9 месеца

Боко Мълчи Подозрително. Няма ли да се изкаже по темата? Или поне да напише един статус на стената на Алексей: "Сбогом приятелю, ще ми липсваш!"

283

:)

преди 9 месеца

До дедо Ташунко С такива шарки, че да се сливат с околната среда, в случая - гора :)