10

Справедливост

преди 9 месеца

Като са тръгнали на война да трепят цивилни в квартал със 100 бойни другари да се правят на мъже пред беззащитните, сега е справедливо да се срещнат с бай Ставри всеки поотделно! Га яде кифтетата и бесня не рива! Ся що ривеш?!?! Айде циба и да разкажат на приятелите си къде са им бъркали, да знаят като тръгнат на кръстоносен поход другия път!!!

9

Уфсъ

преди 9 месеца

Долни хора са хърватите! Гледа те, усмихва се и точи ножа докато чака да се обърнеш! И3мет на Балканите!

8

Анонимен

преди 9 месеца

И хърватите, и гърците и въобще всички от бивша Югославия са супер шовинисти и нацисти. Помните ли гръцките фенове като убиха българин в Солун? Убийците ги пуснаха на свобода, защото са убили българин, т.е. по-ниско качество човек. А иначе футболните фенове са най-долната част на обществото. Сега тия ще ги изнасилват поне 10 години по гръцките затвори, но те са си го заслужили.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Усташчетата пишман ултраси да са мислили преди да правят золуми.

6

Баце

преди 9 месеца

Псевдосърбетата си намериха майстора.Точно тия пишман хулигани правят мизерия, къдетои да отидат. Еми, в Гърция удариха греда и ще удрят доста греди всичките 100 по затворите им дълго време.В Гърция се спазват законите, джуката колкото и да реве, все тая!

5

777

преди 9 месеца

Ами както казвате хулигани, да бъдат съдени.Те не отиват заради спорта, ами да правят щуротии. Баба казваше ,, -Да бе мирно седяло, не би чудо видяло,,!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Прав е човекът , точно и ясно , малаките са такива .

3

Анонимен

преди 9 месеца

В Югослвското общество се набиваше нагъл патриотизъм и национализъм (който е гледал и слушал Югославска тв и радио,ще го потвърди)след разпада на СФРЮ това си продължи в новите държави.За такива болни общества винаги другите са виновни не и те!Същите л..на тези в РСМто.

2

Анонимен

преди 9 месеца

И тоя е на някакви препарати

1

Анонимен

преди 9 месеца

А някои българи се утрепват са правят оборот на тая гръцка пасмина в тъпите им курорти