41

ОСТАВКА!

преди 9 месеца

И вън! Некадърници! Нищо не са постигнали сами в живота си! Все държавни службици и на хляба мекото!

40

Анонимен

преди 9 месеца

Хайл Гьобелс и Аве Мария! За чист Чалгарски Райх без българи и славяни! Махнете националния празник, националния флаг и националния химн и всички ще станете македонци! Зиг Зиг Лаурел и Харди!

39

Сиромаси

преди 9 месеца

Не знам какво има в СУ, но аз, за разлика от премиерката ни, съм учил 3 семестъра физикохимии. При това, разбирам ги доста добре. Че дори и колоидните системи, а и полимерните материали. Изобщо не е случайно, че съм милионер и не се интересувам от политика и политици. Дори и от БНБ не се интересувам. : дена, 5 г. съм работил на смени. А и точно за 5 г. съм сди завършил ВО. Но не и в СУ-то им. Което е близо до Н им събрание. НАЗДРАВЕ БЪЛГАРИЙО. Не сме си изпили парите. Не сме бедни.

38

Инженер

преди 9 месеца

Оставете ги да се мъчат с мъките си. Имам предвид, политиците, техните лидери, депутати и министри. Те са си техни мъките. А пък, пари за заплатите им отново няма. България празнува, както и приятелите ми. Тази нашата си родната ни и истинските. ЧАК РАК ЛА ДЕ.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Ротацията трябва да стане със шутове и ритници на тези национални предатели. Нелигитимно избрани и поставени от посолството.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Има ли дисциплина "ФИЗИКОХИМИЯ" в СУ? Тоя какво е завъшил?

35

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя мишок... Не става за нищо. Получи си титлите като "ОРГАН" в управлението. Какво ново е измислил? Как да си бара чушката? И за това не става вече.

34

Българин

преди 9 месеца

Както пише в един от предишните коментари, този е топял студентите си. Сега пък, топи министрите си. Така е с доносниците като него и мутрата от Банкя. Хората помнят, но не са учили нито физикохия, нито пък важната пожарникарска наука. Честито редовно правителство. Вън вали.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя не му останаха и 4 месеца, ама се изявява, все едно е изкарал 5 години и има още поен 5 ...

32

Анонимен

преди 9 месеца

Браво, в Румъния имало ротация! Ама там разстреляха Чаушеску. Кво праим ся?

31

Анонимен

преди 9 месеца

Сглобката първо трябва да се развинти с винтоверт или отвертка. След това частите да се потопят в бензин или кока-кола, за да почистите ръждата. Има скрити сглобки като въпросната на ротация. При използване на неподходящ за дадения винт накрайник е много вероятно, щом натоварването се увеличи, накрайникът да превърти, което води до износване на ръбовете на шлица и винтът става негоден. За по-сигурно да сложат винт с втора резба, която е по-плитка от основната и спомага за по-доброто задържане.

30

Вижте какво

преди 9 месеца

Трябва да се запази това правителство на всяка цена.Иначе ни чакат десните екстремисти и левите терористи.Президентът Радев все пак закрепи нещата със служебните правителства и им давам висока оценка,макар,че убийствата се повишиха,но ако това правителство падне,вече няма да има алтернатива и гореизброените фанатици ще започнат масово да ни подлагат на трудово възпитание ,зад решетки.

29

Певец, от народните

преди 9 месеца

Нищо, че е починал Влади Марков. Аз ще им ги пея на бай Стефан, на Цеца и на Ива. Най-любимата ми е тази за манастирите, тези белите. Само Глория от Русе я пее по-добре от чен. Може и тази за морния сокол да им изпея.

28

Натопените от теб

преди 9 месеца

Бай Денко - да почваме ли?Или ще си признаеш публично?

27

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя навремето топеше състудентите си. Сега е лице на Дивокрацията. Голям е Образ! Но Вие му Вервайте!

26

София

преди 9 месеца

Една вяра имаме с бай Стефан, с Цеца и Ива от хотел Парк в Бургас. Но, те са ми най-добрите приятели не заради това. Просто защото са готини. Като мен. ЦЯЛА ДА Е НАШАТА СИ РОДНАТА НИ И ЕДИНСТВЕНА, БЪЛГАРИЯТА НИ. тази нашенската ни. А и всеки да я знае. БУРГАСКИТЕ ВЕЧЕРИ И МРЕЖИТЕ.

25

дебе ф пепе

преди 9 месеца

Денко е кабинет на бизнеса и то на чуждия бизнес. Нищо добро не чака бг.

24

Angels lots of money

преди 9 месеца

Така е с българските полтици. Не могат да говорят. Подреждат си листовете с кандидати за депутати, след което избират най-некадърните за министри. Честита 2023 г. на тези от БНБ. Нека да ме поканят, за да разгледам сградатна им. Не, че не съм им я виждал, но друго си е с официална покана. Have happy New 2023 Year.

23

Милионер

преди 9 месеца

Тези неща ги питайте политиците, техните лидери и депутатите им. Аз пък, ОБЕЩАВАМ да съм им верен до гроб на приятелите ми от Бургас. Моля ги, да не ме ядосват. А пък, когато мен ме няма в прекрасния им град, нека чайките и гларусите да ***. Догодина, до амина, живот и здраве да е, отново ще почивам там. Честии нови клиенти и гости на любимия ми хотел. За да има пари за повишени заплати на персонала му.

22

Пророк Илия

преди 9 месеца

Каква ротация,бе?До нова година сглобката ще се счупи.