47

Анонимен

преди 9 месеца

НАМЕРЕТЕ ТЕКСТОВЕТЕ ИЗЛЕЗЛИ ОТ "ПОЕТИЧНОТО" ПЕРО НА ГОРНАТА ИЗПЕТИ ОТ СЛАФЧУ- ВЕЖДИ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ОТ ВСИЧКИ ДЛЪЖНОСТИ ЗА НЕОБМИСЛЕНИ ДУМИ И СЛЕНГ ЕЗИК- ТАЯ ВЕЛИКА ПОЕТЕСА СТАНА НАБЛЮДАВАЩА НА БНТ- ТОВА Е ОГРОМЕН ПОЗОР- ...ЩЕ НИ СКЪСА Г.ЪЗА.....

46

Дебора

преди 9 месеца

Цензурата установена от Кирил Петков и шайката му в момента е като в Северна Корея. Уволнява се всеки журналист или обикновен човек, който изкаже мнение различно от това зададено от Посолството. Пример с измислицата Дебора и колко хора бяха охулени и изгонени от работа заради това, че публично посочиха измамата!

45

сончиту

преди 9 месеца

та какво казваш како за тото и тити :)

44

Анонимен

преди 9 месеца

само тази власт ли нагажда медиите....

43

Даскал Кольо

преди 9 месеца

Медиите отдавна са се нагодили към нуждите на властта

42

леля Пена

преди 9 месеца

НАГЛО,ПУТИНИСТКО СЕЛО ВЕСЕЛО......

41

Анонимен

преди 9 месеца

Много ми е интересно това , че една чалгарка стана путинофилка дали има причинно следствена връзка.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Сонче, какви медии бре?! Светльо и Лорчето ли са медии или онзи от Панорама маазника?! Кой ги гледа тез "медии"?! Има си ютюб и там са медиите! Другото е голяма тъпня!

39

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До Нещо - и за да приключим - я кажи, дали авторката на "Ръгеай чушки в боба" и "Ще ти скъсам газа" е правилния блюстител на медийната етика? Тая отявлена чалга звезда прекрачи от чалгата в путинофилията, къде явно е по доходно. Така че, ставаш направо смешен пич!

38

ПИТАНЕ

преди 9 месеца

Как СЕМ си изпълнява задълженията?Прецъквам Нова ТВ и попадам на "Семейни войни"-заглеждам се в предаването.На някакъв въпрос отговаря участникът, а водещият казва:"Ами така е-жената ражда и става дебела..."За този водещ съм чувал от хора,които го гледат,че и друг път се е изказвал много грозно.Момчилова,ако бяхме(за съжаление не сме)нормална държава никога нямаше да е член на СЕМ.Нима не се чува руската пропаганда на Волгин и отявлените му приказки срещу ЕС?това ли е плурализма?

37

Не само се опитва

преди 9 месеца

ами и успява... за всеобщо нещастие.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Това си е така от край време. А по времето на ГЕРБ какво беше. Уволняваха се журналисти, някой каже нещо накриво за вожда или партията и излиташе от телевизията или медията в която работише.

35

Някой

преди 9 месеца

Муза на Чалгата да говори за европейски "свободи",...безценно! Като знам лириката и, и отвращението е пълно! Чалгата ни я натресе! Точно послушницата на Слави Трифонов, който като излезеше в най- гледаното време и родителите сменяха канала заради децата , се загрижила за "свобода" на медиите? Перверзията е пълна!

34

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До Нещо - остана само да споменеш кой я назначи през 2021 година за защитава путинофилията? Хайде, не бъди скромен?

33

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До Красимир Петрофф!! - не бе, ти наричаш себе си и останалите 15% опърпани русофили-пенсионери "световни медии и анализатори" ?!? Стига!

32

Нещо

преди 9 месеца

Не избраха политкорекният председател на СЕМ, който да си мълчи и да кима угоднически с глава на правителството. Тази си позволява да говори за украинска пропаганда, отговаря без да и пука на нахалната бившата жрица на платената любов и настояща украинска посланичка. Безгръбначното Денков е насъскано от господарите си да плюе, но както се вижда и на него не му цепи басма. Това не се харесва на шефовете от Козяк.

31

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

До сина - порадвай се още малко на това Путинолюбско недоразумение. Скоро ще отлети както и много други путинолюби. А ти би се подложил само на Господаря си Путин. Дали да проникне в ауспуха ти или пък ти да му поочистиш с език "колоколите" - се тая. Важно е само руски гАз да ближеш!

30

Анонимен

преди 9 месеца

Точно обратното. Госпожата нагажда нуждите си и не е нужно да се отъждествява със сем, а да си подаде оставката за да не пречи на работата на сем

29

Лаврентий Берия

преди 9 месеца

Съвсем разбираемо, путинофилите които живеят в този сайт и доказват с гнясните си постове, че Соня Момчилова продължава да изпълнява заветите на Путин и нарочно не спира Кремълската пропаганда, да не харесват думите на видния български революционер Захари Стоянов! Както и напомнянето за думите на идеолога на православната руска експанзия Аксаков.

28

сина

преди 9 месеца

И аз да бях шеф на сем, не бих се подложил на властта, камо ли пък на сапуниста Денков! Да не говорим за началниците му - борисов и пеефски! Браво на жената - тя е по-мъж от премиера!