21

Анонимен

преди 9 месеца

Я вземете се стигнете жените малко и преди да се съберете с някой го опознайте. Стига се гракали че сте се наврели сами в бърлогата на звяра и сте си понесли последствията. Има и случай когато устати жени а те не са малко буквално предизвикват мъжете докато им падне пердето и после от насилие се оплакват. А тормоза който извира от тях? Не може вечно мъжете да да виновни. И жените имат вина!

20

И кво

преди 9 месеца

Имаме закони и важат еднакво за всички. Съдии, прокурори и експерти ако са нарушили, също трябва да усетят тежестта им.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Да се хвана ли на бас, че сред протестиращите е пълно с к...ви и жени изневерявали на гаджетата си и мъжете си? И с мъже чехльовци и такива които също са изневерявали. И на тия им е било неприятно, че са си имали скандали с някой който не изневерява. И сега обръщат палачинката. Правят се на жертви, защото истерично и трескаво се стараят да скрият, че всъщност са насилници като изневеряват. Искат да бъркат в кацата с меда и да излезнат без да си намажат пръстите. Наглеци. И лицемери. И позьори!

18

А

преди 9 месеца

Тия нямат ли работа или това работят, да протестират?

17

Мен

преди 9 месеца

Аз искам справедливост за пластичния хирург, чиито труд никой не оцени, за да бъде възможно след само 3 седмици момичето да изглежда сякаш нищо не ѝ се е случило.

16

темида

преди 9 месеца

бърка често , ама това е нахално . Да ходим все едно да крещим на кат да взимат коли . Искаме да взимате коли, искаме да взимате коли . Като излезе 1 условно , тогава се протестира при несъгласие . На съдя беше сложил един престъпник фалшив некролог

15

Анонимен

преди 9 месеца

"..както и въвеждане на часове по сексуално образование като превантивна мярка срещу сексуален тормоз, включващи часове по въпроси за като равенство между жените и мъжете, взаимно уважение, ненасилственото разрешаване на конфликти, нестереотипни роли на половете, насилие над жени и правото на лична неприкосновеност." Кво? Я пак? Часове по сексуално образование, в които да им говорят за насилие над жени? Направо на садo-мaзо ли се метнахме?

14

Бай Оня

преди 9 месеца

Хубаво, да насилникът е садист. Смятам че за това деяние трябва да има смъртна присъда! Без колебание и състрадание към тоя у р о д. При това публична екзекуция, бесилката пред съдебната палата и след произнасянето на присъдата, се изпълнява веднага!Но питам, тая Дебора, кво прави при тоя п р ъ ч, татуиран и с вид на му тра! Или истината е гадна, Деборо ти си едно от вра тително малко ку - р - ве, като много такива пи - кли на твоята възраст, радвай се че поне си се отървала жива!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Хората протестират срещу насилието, а не за въвеждане в училищата "НЕСТЕРЕОТИПНИ РОЛИ НА ПОЛОВЕТЕ

12

Анонимен

преди 9 месеца

Хора без работа

11

Анонимен

преди 9 месеца

До Градски *** Абе остави, то явно е невидимо това обезобразяване. Искат ние да си го представим. Или иначе казано не са намерили актриса, която да се съгласи наистина да я обезобразят, затова разчитат на въображението ни. А и виж, че се получава като в приказката "Царят е гoл" - всички се страхуват, че ще бъдат уволнени ако кажат, че Дебора не е обезобразена и съответно като в приказката повтарят "о, колко ужасно е обезобразена, ау горката". Това е политкоректната позиция.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Колко се събраха днес? Имат ли стотина безработни на нпо издръжка? Вчера бяха почти толкова. Днес дано Посолството да е развързало кесията и да са платили на повече хора, че да не се излагат.

9

Градски селяк

преди 9 месеца

Наистина Дебора като се показа по телевизията има гладка и здрава кожа като на бебе. Наистина къде е обезобразяването? Нали би трябвало да се виждат белези и шефовете. Явно тука има кампания за Истанбулската конвенция да бъде прокарана. Ама от този народен съд от хора агресори, които искат саморазправа без съд и присъда.

8

разрешено

преди 9 месеца

е протестирането . Дебора що секс е правила - със садо мазо . Непуснаха клипове . Нея знам , ама ходи с женен . То на 20 акъл - странна съдба . Видях майка и . Изглежда добре .

7

Реалист

преди 9 месеца

Вчера слушах и гледах кратките думи на Дебора по един авторитетен сайт.Хайде приберете се по домовете си,стига с тези разходки по жълтите разнебитени павета.Дано момичето да се въстанови бързо и напълно.По добре е да помислим на трезв акъл,защо се получават тези изневери,станали причина за издевателствата над т. нар. нежен пол.

6

Пресилена манджа

преди 9 месеца

Една манджа колкото по я солиш по солена става!Прекалените крясъци вадят нервите и стават нетърпимо досадни!

5

до Зозо

преди 9 месеца

Как не разбра хората тези хора са агресивни шопариии единствено се вълнуват сексуално битови скандали ядене, пиене и секс и да има някакво шоу ... до такава степен са ограничени хората, не се интересуват от други неща.

4

Анонимен

преди 9 месеца

ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ "ОБЕЗОБРАЗЕНАТА" ДЕБОРА ВЧЕРА И ОНЗИ ДЕН ПО МЕДИИТЕ...Я МИ КАЖЕТЕ КАК ТАКА ЧОВЕК НАРЯЗАН С МАКЕТНО НОЖЧЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ И С 400 ШЕВА ПО ЛИЦЕТО,ТО СЪЩОТО ТОВА ЛИЦЕ ИЗГЛЕЖДА ГЛАДКО КАТО БЕБЕШКО ДУПЕ

3

Типично Комунизъм

преди 9 месеца

Виждаме в България е все още пълно с яростни комунисти, които иска да раздават сами правосъдие и саморазправа като народен съд важна част от тъмните времена на Комунизма. Вижда се че нямаме демокрация и висока западна култура тук едни агресори тълпи от хора цепеняции които искат саморазправа с камъни и тояги.

2

Анонимен

преди 9 месеца

НПО-тата започват да преиграват и стават досадни.