250

Венелин

преди 9 месеца

Проучване на общественото мнение в САЩ показва, че 51% от американците са за прекратяване на помощта за Украйна. 48% са помощта да продължи.

249

Анонимен

преди 9 месеца

До Мутафчияти така и нашето черноморие като го поискат ще го отстъпиш, а копейка?и бузки ще разтвориш

248

Афганистански пътник

преди 9 месеца

Бaй Дън готви афганистански сценарий за Украйна. Идват избори и не може да се занимава повече със зеления наркoман. Толкова му беше срокът на годност на as long as it takes.

247

Xaxa

преди 9 месеца

Хехехе цитиране ня една "медия", която никой американец не гледа, просто защото освен лъжи и пропаганда не се пуска там, досущ като така наречената наша медия, кофата за б.о.*** "днес бг".

246

Анонимен

преди 9 месеца

Оше ли я дъвчите тая измислена контраофанзива

245

Американ

преди 9 месеца

Какъв Байдън бре, тоя демент ще умре преди или по време на изборите..ако изобщо го допуснат до там..

244

До 272

преди 9 месеца

Урлопа дето чака подаяния се обяснява,айде да просиш ,а на на друго място

243

IQ 3.14

преди 9 месеца

До Анонимен 287 за сметка на това се говори че адвокати, са започнали да завеждат дела срещу фирми "поддържащи дискусия" и фейкомети навсякъде из европейския съюз. днеска сипвате на хохлите, утре ше сипвате вода у хартиена чашка с треперещи ръце, докато пишете обяснения и докладни. никой не е анонимен в интернет. а, благодарствените банкови фалити и братския славянски рекет с гориво за аеца никой ги не е отменял.

242

Анонимен

преди 9 месеца

До 286 Не бе на украинците Възраждане им е като викел в тиквата

241

Анонимен

преди 9 месеца

Вече никой не говори за победа на укро зомбитата....

240

Z предатели

преди 9 месеца

ПУТИНОФИЛИТЕ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ МАСОВО И МЕТОДИЧНО ОАКВАТ ФОРУМИТЕ. УКРАЙНА ИМ Е КАТО ТРЪН В ..... ! КОПЕЙКИН ЯВНО ШИРОКО Е РАЗВЪРЗАЛ КЕСИЯТА С РУСКИ ПОДАЯНИЯ.

239

Анонимен

преди 9 месеца

Контраофанзивата, струваща на САЩ и НАТО досега 385 млрд долара, буксува сериозно. Байдън и синът му скоро ще бъдат съдени за подпалването на тази война, целяща да заличи следите на съмнителните сделки, които семейната им фирма беше сключила с Украйна. Но скоро ще дойде Видовден. Когато Тръмп се върне в Бялата къща.

238

Анонимен

преди 9 месеца

До 281 Още ли просиш бе жалко създание

237

хм

преди 9 месеца

Помнете ми думата. Руснаците ще изчакат още месец-два в отбрана, ще изчакат на украинците да им понамалее хубаво оръжието, пушечното месо и мотивацията и ще има една мощна контра на контрата, че като седнат укрите на масата за преговори, съвсем да са с нас*ани *** и да разписват, каквото им предложат руснаците. Ще заминат още 10-тина % от Украйна до преговорите. Не ме е яд за тези проценти. Яд ме е че толкова хора измряха за няма нищо, а всичко можеше да приключи още април 2022 в Истанбул.

236

Зелен плъх

преди 9 месеца

Контраофанзивата не е закъсняла, а ПРОВАЛЕНА, това е проблемът на зеления надрусан плъх. Изразходва ракети и боеприпаси и допусна унищожаването на танкове и друга западна техника за МИЛИАРДИ долари, а резултатът е, че още половин милион украински мъже и момчета гният в земята, затова са недоволни западните господари, които плащат за разпалването на тази война.

235

Анонимен

преди 9 месеца

Току що Сирски е казал че укрите настъпват в посока на Бахмут.Вече два месеца настъпват там и май са настъпали мотиката.

234

наблюдател

преди 9 месеца

До aZ-ът..само да ти кажа че Днес. преписват CNN, Bloomberg, BBC и Deutsche Welle ... вече 10 години ги следя ..... първо влизам в горните медийй CNN, BBC DW ...прочитам ги ...и след 30-40 минути първоте заглавия от главната страница на CNN или BBC цъфва преведена и преписана във ДНЕС, едно към едно... не че прокопиевите медийй са по различни

233

Анонимен

преди 9 месеца

До 272 Абе от Украйна избягаха 12 милиона ,а още 10 страната на Русия

232

Явор

преди 9 месеца

Това е фалшива новина.Преди 2 години Русия свърши бомбите, Путин болен на легло,Москва обградена, пиле не може префръкне...Сега тръгнали да лъжат. НЕ ГИ Е СРАМ !

231

aZ-ът

преди 9 месеца

Хубаво е, че Днес.БГ пропуска подобни материали, все пак са запазили ниво на професионализъм. Аз съм убеден , че независимо че е от сериозен източник, CNN е бранд, този материал НИКОГА не би излязал в медиите на Прокопиев, Медиапул, БТВ или Нова. Никога.