43

МинНаИстината

преди 9 месеца

Този нека не се прави на морален стожер за истина и прозрачност, защото по големи лъжи и манипулации от предизборните кампании на ппдбгерб+ в новата история на България няма.

42

баба Пена

преди 9 месеца

Като кихне бат Бойко и всички журналисти веднага - леле мале, бат Бойко кихна, малее, текна му носа, леле едван не напъллни гащщите, въй, тюх да му се невиди и т.н. Такива неща на запад не излизат като новини, обаче тук са топ новина, опс, извините, топ клюка

41

Анонимен

преди 9 месеца

Нали знаете на какво е автор г-жа Соня Момчилова от СЕМ - Ще ти скъсам г*за, Мама на тати не дава, защото сме много деца.да не продължавам. На този фон ми е 0 авторитет.

40

баба Пена

преди 9 месеца

В България журналисти няма. В България има само клюкари. Всяко новинарско предаване се е превърнало в клюкарщина ала седнали баби на седянка да обсъждат. Новината се казва с 2-3 изречение. Тук Клюкитпо новините се фъфлат по 10-15мин. Вече почти съм спряла да гледам клюките в 19.00 часа всеки ден. Лошото е това че на хората им харесва да гледат клюки вместо новини.

39

123

преди 9 месеца

Тия от СЕМ за нищо не стават, добре им го е казал. Сончето с двуцифреното IQ по-добре да си трае, няма да личи толкова.

38

Анонимен

преди 9 месеца

За СЕМ електронните медии са радио и телевизия. Закривай.

37

Джурналя

преди 9 месеца

Представете си да работите в СЕМ и да гледате по цял ден пoмията по телевизиите... За журналистика не може и да става дума - всичко са опорки на Запада, преведени с гугъл транслейт. Няма абсолютна никаква мисъл, да не говорим за анализи.

36

Анонимен

преди 9 месеца

А СЕМ-ките що не се обаждате за Рашидката, Копейкин и т.н. дето постоянно ръсят простотии..., да не почвам с какво се случва в ефира и медиите... руски семки и т'ва е.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Денков има ли нещо, за което е компетентен.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Ако всичко беше в ред при медиите нямаше Дружеството по съдебна медицина да скочи срещу тях. Момчилова се оправдава, какво друго да каже. Колко е наг*ла, отврат.

33

Шегобиец

преди 9 месеца

"за изминалата година е осъществил над 24 000 часа мониторинг" Тоест, мониторирали са и нищо не са правели :)

32

я едно въпросче

преди 9 месеца

бе къде бяха тия СЕМ докато години наред слафчу издевателстваше върху нормалните хора с неговото *творчество* , за чалгари и чалгарки нема да питам , те чак телевизия си имат - камъните падат от небето ???

31

Мангал

преди 9 месеца

Си бе Българин

30

Българин

преди 9 месеца

До Бай *** Пише се рузки, защото рузнаците сами избраха така да се идентифициарт като фашистки режим, президенството трябва да служи на българите, а не рузките фашисти, тъй че никакво уважение не може да има към едни слуги на Пу тлер, а тая калинка на снимката си няма представа какво значи "етика" или "морал".

29

Skit

преди 9 месеца

След бруталната атака срещу сайта АФЕРА, днес джелатски бяха атакувани хакерски и сайтовете на Васил Петев big5 и Inbox, както и още няколко сайта, свързани със стартиращия MediaMall.info.

28

Анонимен

преди 9 месеца

miss piggy

27

Бай Чеп

преди 9 месеца

До Българин: Абе наистина за какви се мислят, след като чрез медиите не можаха да Ви научат, че се казва руСки, а не руЗки и че към Президентската институция (добра или не) в България трябва да се отнасяме с нужното уважение, защото наред с герба, химна и знамето е един от символите на страната ни. Ако наистина сте Българин, би трябвало да ги знаете тези неща!

26

offff

преди 9 месеца

Соньо, моля не се изжиивявай на институция....

25

добре е

преди 9 месеца

да има правителство . Но с новото в страната само насилие, убийства, смърт и стчки . Фалшиви новини побъркват нормалните хора . Доктор чирков за пример и пак неразбиране и критики . генерал танев не го съдиха . сузанита печели от по.но - новините ... лошотия по изтока

24

Българин

преди 9 месеца

До Бай *** Наистина, тия в СЕМ за какви се мислят? Калинки, назначени от рузкия слуга в пРезидентството, без никакви реални постижения в живота.