65

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 74 Не ми се вярва да е ромка. По-скоро това е хубава, черноока българка. Язък за хубостта й, дано белезите не са фатални и някой пластичен хирург да успее да помогне.

64

до 73

преди 9 месеца

Да ти и ах критериите за красота ..

63

...

преди 9 месеца

Чета коментарите , тва е бати спрелито племе , всичко си заслужаваме , от ... до

62

Анонимен

преди 9 месеца

Само да не се окаже, че го е завлякла с наркотици, че тогава историята ще придобие интересен обрат.

61

За Дебора

преди 9 месеца

Във флагман, народ-бг и варна24.бг има снимки на момичето. Доста е красива, в никакъв случай не изглежда пропаднала и не са прави тези, които се опитват да я очернят. Лицето от снимките излъчва много жизненост и положителна енергия на здраво, младо българско момиче. Има разкошна дълга черна коса. По-точно е да се каже - имала е. Да й счупи носа и да я обезобрази, този наистина е изпитал зверска ревност. Но на какво отгоре тича след тийнейджърка, след като вече има свое дете?

60

Анонимен

преди 9 месеца

От бивша негова колежка, която се страхува да застане пред БНТ стана ясно, че Георги и нарязаната жена са били колеги в старозагорски клуб:"Тя е била барманка, той си е бил охранител. Обаче доколкото знам те са имали връзка от 2-3 години. Те са заедно от 2-3 години."

59

Анонимен

преди 9 месеца

Тя го е взела това лошо момче да бие другите, а то набило нея. Ама, не е честно така. И родителите, приятелите са знаели, че момчето е с авторитет в града, има връзки, стабилен е, има пари, родителите му са важни хора в града. Е, биело е този и онзи из града бандит, но те са си заслужавали. Нещо като Джинко с атевето. И не е мухлю като съучениците на жената

58

Анонимен

преди 9 месеца

Родителите, приятелите и жената кога разбраха, че зетят е лош и плаши цялото град Стара Загора

57

Анонимен

преди 9 месеца

Близките къде са били 3 години? Къде са били родителите, когато 15 годишна е станала барманка и сред алкохол и дрога е срещнала героя - лошото момче? Човекът си бие и си е биел, ама другите. А тях ги е защитавал, ще кажат родителите и жената.

56

Анонимен

преди 9 месеца

Снимката на този екземпляр се появи и я има навсякъде в нета. Извинете момичета, но като как така харесвате неандерталци? Татуиран, "заякнал", про ст като налъм, високомерен, самовлюбен примитив. Първото което е видно от муцуната му е че е тъ п. После - момичето работило в дискотека или бар. Извинете ако обиждам свестни хора работещи в такива сатанистки места, но що за човек трябва да си за да изкарваш хляба си сред тълпи от татуирани, пияни, друсани престъпници, про ститутки и всевъзможен бо к лу к? Кой ходи на бар или дискотека? Нормален ще отиде ли да се напива нощем, да слуша безобразна м

55

Анонимен

преди 9 месеца

Защо го пишете Георги Николаев, след като се казва Георги Господинов? Някакво внушение ли се опитвате да направите?

54

Анонимен

преди 9 месеца

Сутеньор накълцал простотутката. Полицията го пази. Чудо невиждано.

53

до 57

преди 9 месеца

Калкане, имаш ли проблем да са 400 ?

52

@52

преди 9 месеца

А , добре че си ти , че ние сами не можем да стоплим , че е некое чалгарче , зарибено на батковци , дотук добре , но независимо каква е що е Дебора , никой не заслужава подобно изродско отношение , ако не го разбираш , може би трябва да прегледаш главата.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Корупция не се бори с протести, а с арести.

50

до 56

преди 9 месеца

Каракуди, порязванията са 21

49

Анонимен

преди 9 месеца

мисля, че най-доброто правосъдие, би било 400 порязвания да отнесе сега, бръснене на половината куха глава, и един наистина силен ляв или десен в челюстта, без да има право на лекар после

48

До Бонго

преди 9 месеца

Свидетелствата за съдимост важат 5 години.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Протестите трябва да са срещу прокуратурата и безхаберието на съдиите в БГ! Стига едни други сме се обвинявали, парламента , съдиите и прокурорите трябва да изметем за да има справедливост! Повече затвори!

46

Анонимен

преди 9 месеца

Вижте снимки на жертвата Дебора. Чалгаджийка от малка.Същинска Сузанита и от същата националност.