461

Анонимен

преди 9 месеца

Русия печели войната само с конвенционални оръжия...............няма нужда от ядрено оръжие!!

460

Анонимен

преди 9 месеца

Пускайте ама моля Ви без да се мъча от радиация писна ми вече пускайте и да се свършва и без това пари за хляб нямам

459

До Втори Нюрнберг, М

преди 9 месеца

да бе.............мечтай си...................първо на съд виновниците за войните в Сирия, Либия...................осъдете дъртата вещица Хилъри Клинтън и Обама..............тогава съдете руснаците!!!

458

Мечо пак изпращя...

преди 9 месеца

изгоря му бушона...

457

Теодоро

преди 9 месеца

Само така!!! Слава на Русия и комунизма

456

Анонимен

преди 9 месеца

По-голям *** от Путин надали има в целия свят.Що ти трябваше да нападаш Украйна?Западът ти беше в краката с тая газ.Пари бол,влияние бол.Ама който си е глупав,то е за цял живот.Като със златната рибка-искам всичко!.Е,тогава марш в простата колиба,откъдето си изпълзял!

455

Анонимен

преди 9 месеца

Пияница ***, че вие и сега държите само 60% от Луганска, 45% от Донецка и по 40% от другите 2 области. Значи вече трябваше да са употребили 4 ядрени бомби. КАПУT

454

отпреди 50 години

преди 9 месеца

Руските ръждясали тенекии ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ САМОВЗРИВЯТ ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ, КАКТО СЕ СЛУЧИ СЪС САРМАТа, КОЙТО СЕ ОПИТАХА ДА ИЗСТРЕЛЯТ КЪМ КИЕВ, ПО ВРЕМЕ НА ВИЗИТАТА НА БАЙДЪН В КИЕВ. ТУК НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ ИНВЪНЗЕМНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, С КОИТО РАЗПОЛАГАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ДА НЕУТРАЛИЗИРАТ ОТ КОСМОСА КАКВОТО ГИ ЗАПЛАШВА ! ОТПРЕДИ 70 ГОДИНИ НАСАМ В СЕКРЕТНА ЗОНА 51 В САЩ, СЪВМЕСТНО С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ РАЗРАБОТВАТ КАКВОТО ИМ ТРЯБВА !

453

Хахаха

преди 9 месеца

На една статия в един ден уж на украйна не им върви по план настаплението от друга ако украйна освободи . Никой няма да ползва атома . Да не говорим че атомните руски бракми най вероятно не работят

452

456

преди 9 месеца

Ми използвайте, щом смятате, че трябва!Какви смешни руски джуджета! Смешно е джудже да плаши и то пияно джудже!

451

отпреди 50 години

преди 9 месеца

Руски ръждясали тенекии НАЙ МНОГО ДА СЕ САМОВЗРИВЯТ ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ, КАКТО СЕ СЛУЧИ СЪС САРМАТа, КОЙТО СЕ ОПИТАХА ДА ИЗСТРЕЛЯТ КЪМ КИЕВ, ПО ВРЕМЕ НА ВИЗИТАТА НА БАЙДЪН В КИЕВ. ТУК НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ ИНВЪНЗЕМНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, С КОИТО РАЗПОЛАГАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ДА НЕУТРАЛИЗИРАТ ОТ КОСМОСА КАКВОТО ГИ ЗАПЛАШВА ! ОТПРЕДИ 70 ГОДИНИ НАСАМ В СЕКРЕТНА ЗОНА 51 В САЩ, СЪВМЕСТНО С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ РАЗРАБОТВАТ КАКВОТО ИМ ТРЯБВА !

450

Анонимен

преди 9 месеца

ЩОМ РЕВЕ,ЗНАЧИ АЗИАТСКИТЕ ОРДИ СВЪРШВАТ

449

Анонимен

преди 9 месеца

Бандата на Путин изтрепа стотици хиляди православни славяни и сега като им разбиха фашистките мечти,се правят на жертва и заплашват.

448

НОСТРАДАМУС

преди 9 месеца

Малките хора на високи постове са ревностно активни за да изглеждат големи.Този пигмей не си я направил сметката че няма да има МОСКВА и ПЕТЕРБУРГ И Ермитаж за трилиони долари.

447

ХА ХА ХА жалък си

преди 9 месеца

украинското контранастъпление постепенно ви изтласква от Украйна

446

Смех

преди 9 месеца

Този пак не е изтрезнял.

445

Анонимен

преди 9 месеца

Аре почакайте малко още една година, докато бай Доналд се върне на бял кон в Белия Дом. Че сегашния не е в час и може да обърка ядреното копче, с това на телевизора. Той така обърка и войните. Искал да праща оръжията и парите в Ирак, па добре че го подсетиха в последния момент...!

444

ПРАВИЛО

преди 9 месеца

ЩОМ МЕДВЕДЯ ПИЩИ,ЗНАЧИ НЯКОЙ ДЕРЕ МЕЧКАТА

443

Анонимен

преди 9 месеца

Ще използвате, да. Ако щяхте да използвате, щяхте вече да сте го направили. Те впрочем украинците и в момента освобождават завзетите територии. Може да отнеме години, но всичко ще върнете. Крим също. Дано само не останете и без някои територии, които преди 2014 са били ваши.

442

Анонимен

преди 9 месеца

Тази перманентно надрусана Сатана заплашваше и България с ядрени ракети.А копейките му се радват!