82

Лаврентий Берия

преди 10 месеца

Съдийката, съдебният експерт заедно с рецидивиста са за 30 години в трудов лагер само там им е мястото и на тримата !

81

Анонимен

преди 10 месеца

Според мен македонците от Шкупи са виновни. Те биеха такива като тоя с бидони.

80

Анонимен

преди 10 месеца

Пишман съдия освободи пишман патреот, класика за Бг

79

Анонимен

преди 10 месеца

Тя го е взела това лошо момче да бие другите, а то набило нея. Ама, не е честно така. И родителите, приятелите са знаели, че момчето е с авторитет в града, има връзки, стабилен е, има пари, родителите му са важни хора в града. Е, биело е този и онзи из града бандит, но те са си заслужавали. Нещо като Джинко с атевето. И не е мухлю като съучениците на жената

78

Анонимен

преди 10 месеца

Защо не питате за етноса на иZрода бе, ганюYoвци? Нали много обичате да уточнявате етноси и да обяснявате за особености на етноса? Или сега не ви изнася?!

77

Чичо

преди 10 месеца

А в златните години на соца, такива случаи бяха единици (1-2 за цяла година я има я не). Власта пипаше здраво. Ама сега, с тая демокрация само лоши неща се случват и то по много.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Аз си мислех, че приказката била:"Красавицата" и Сводникът.А тя се оказала:"Красавицата" и Дилърът.

75

Анонимен

преди 10 месеца

До 78 - не си прав, по времето на соца имаше поне 3000 убийства месечно, а сега са десетина годишно. Аман от замаяни пишльовци!!!

74

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки който нарича съдииката некомпетентна е тук за да потулва случая и е съпричастен към това ужастно престъпление!!

73

Народен съд

преди 10 месеца

Гошето сигурно е комунист от Възраждане или БСП-то, с 3 думи: лош човешки материал, дето освен за газовата камера и после за *** за друго не става... Да го пратят в Украйна да се бие за дядя си Вова, че да го надупчат като швейцарско сирене с 400 дупки хаха

72

Анонимен

преди 10 месеца

Магистрата съдя да излезе и публично да обясни и обоснове действията си! Или да се маха от поста!

71

Анонимен

преди 10 месеца

До До 78 - Не можеш ли да прочетеш поне статиите на Антон Тодоров, качени в мрежата? Той ползва архивни материали. А ние помним случаи, които са ставали или в съседство, или с наши близки, но нито е имало медиен отзвук, нито разкриването на най-тежките престъпления е било почти стопроцентови, както веднъж се опитваха да ни убеждават чрез медиите.

70

Наказателен Трибунал

преди 10 месеца

Гошето скоро ще плаче като женичка да не дойдем ние, тъй като Бог и Съда прощават, ама Наказателния Трубунал не прощава. Списъка е дълъг, да не говорим, че и Кунчо Триигленика има грехове за изкупуване - колко народ умори и на колко народ нанесе тежки телесни повреди - ако бяхме САЩ до сега да е светнал на стола като крушка за first-degree murder on multiple occasions ...

69

Наказателен Трибунал

преди 10 месеца

Пишман съдия Татяна Гьонева Коева ще я пратим такси диспечър или продавачка в хранителен магазин, че е некомпетентна за магистрат. Направо по бързата процедура дисциплинарно уволнена и досъдебно производство за корупция!

68

Дядо

преди 10 месеца

Трябва да има закони за хора и за чове..подобни побеснели животни.

67

Дядо

преди 10 месеца

Трябва да има закони за хора и за *** побеснели животни.

66

До 78

преди 10 месеца

Пълни глупости, точно тези тежки наказания са били в пъти по-малко. И когато ги е имало е ясно че е добре да се потулват а не както сега - сериали за серийни убийци да са хит и да са модерни. Дай официални данни че е имало 300 убийства на година. За мен си люжец.

65

Наказателен Трибунал

преди 10 месеца

Епа ние като го докопаме, че реве с кървави сълзи, че са го пуснали на свобода. В ада ще му се стори прекрасно мухахахаха

64

Анонимен

преди 10 месеца

"При лошия ви СОЦИАЛИЗЪМ и Бай ви Тошо защо нямаше такова нещо бе тиквииииии ????" - Преди 89-а годишно е имало около 300 убийства. Сега са около 100. Това, че никой не е говорел за тях не означава, че ги е нямало. Освен това е имало около 4-500 смъртни случая годишно от трудови злополуки. Естествено и за това никой не е съобщавал. Проблемът при гладките мозъци е, че като не знаят за нещо и си мислят, че то не се е случвало.

63

Анонимен

преди 10 месеца

И за каква съдебна реформа бълнуват мафиотите и шарлатаните!! Нали съдиите ще си бъдат същите, и ще продължават да пускат на свобода престъпници и убийци!!!