9

Анонимен

преди 9 месеца

Защо някакво арабско дьонме се изказва за българският национален празник. Я марш в Сирия и там се пъчи по телевизията.

8

Анонимен

преди 9 месеца

ПП-ДБ са не просто губещи, те сами се приключиха. Това пране ще им струва политическата кариера. На такива измамници трябва да се отнема гражданството. Особено онова актьорче Иванов с постановката на плажа при Доган, него трябва да го линчуват публично. А Просто Киро рано приключи с политиката, което е жалко можеше и да се научи как се прави въпреки големите грешки в началото, но прането вече преля чашата и е непростима грешка.

7

ЕС/НАТО УПРАВЛЯВАТ..

преди 9 месеца

ИНАЧЕ....НЯМА ПАРИ, НЯМА ХЛЯБ, НЯМА СОЛ......ЩЕ БЪДЕМ, КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ - НА КУЧЕТА И КОТКИ..И СРЕЩИ С ПУТИН И ГЛАВОРЕЗИТЕ МУ...

6

Нане

преди 9 месеца

Прошляците от ппдб и банкянската долнопробна тиква, ще бъдат влачени и разчеквани по жълтите павета с по четири коня.... Мерзавци.... ===)))

5

Истината е че

преди 9 месеца

Нямат край червените "социолози " гадатели Всеки ден по един двама манипулират масата.А иначе истината е че ПП и ДБ нищо не губят И няма да изгубят от съвместното управление с герб. По простата причина че избирателите им вече прогледнаха и ще прогледнат още повече.Че алтернатива за ПП освен Герб са само руски партии .В парламента цели 3 извън него ще 3. Левица янев и радев. На хоризонта няма алтернатива за евроатлантически управление нито за ПП нито за Герб. И това избирателите им го виждат ясн

4

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки нормален българин трябва да направи всичко възможно това жалко правителство да бъде свалено! Ако не се премахне правителството ще ни вкарат като жертвени агнеци в една чужда и безсмислена война. На кого реално му пука за Украйна и Русия??? Мен ме интересува БЪЛГАРИЯ! Интересува ме да имаме здравеопазване, образование, икономика, сигурност и РАЗВИТИЕ!!! Стига с тези службогонци и техните воаяжи. Видяхме ги що за стока са...парапети, минети, кристали, убийства и т.н.

3

Мда

преди 9 месеца

Колко приятели от протеста , ги поздравяват цветущо - по добре да не се показват сред хората

2

Анонимен

преди 9 месеца

ПП-ДБ да излязат извън София и народът ще ги линчува. Аз лично ако видя кирчо или кокорчо ще им се изплюя в лицето. Да не говорим за хазарта, пинокио, гнома и цялата гнилоч. Както се пееше в песента: "как успя да го поемеш от тиквата и дебелия". ДПС управлява България за пореден път!!!!

1

Чудя се

преди 9 месеца

Е кой губи да прибира парите от две места и от грантове и от дьржавата