66

Митака

преди 10 месеца

Да седят си на някой остров - украинските, руските и американските богаташи - ядат, пият, смеят се и пресмятат как да направят още пари от войната.А бедните хора ходят като пушечно месо, за да стават богатите още по богати. Така е било преди стотици години, така е и сега.

65

Американски Сенатор

преди 10 месеца

Президента на Украйна се нарича Владимир Владимирович Путин. Приехме го още през 2006та година. Разбира се, трябва да има некъф си театър за плебеите, ала бала, да напълните и ние гуша с мангизи покрай войната. Все пак там *** некви си укри, това нз некви насекоми ли са, лаври ли са, на кой му пука хехе

64

справедлив

преди 10 месеца

Хубавата новина е че укрофашистите *** като мухи ,контранастъпление няма ,има реконтранастъпление ,Зеле Наркомата рИве на умрело , а пикливото НАТО се чуди как да се измъкне от ситуацията.Нашите слугинаж-медиии още мълчат ,но до ден-два ще промрънкат за реалността.Единствено алчните кравари си пълнят бездънните гуши и се радват на рецесията в джендъриЕвропата.Уктодепутатиът просто е избягал от коч.ин.та.Както и жената на Зельо Наркомана.

63

кубанская столица

преди 10 месеца

Защо предател? Той откраднаше пари и се почива на Мальдиви, ала Зеленски, който откраднаше 100 път повече, говори предател. Не логично

62

уточнение

преди 10 месеца

А колко фашисти-дезертьори от мръсната Уссрайнина почиват по нашето Черноморие?Хиляди са тези нацисти ,които тъпчат родната земя и газят със скъпите си джипове родните плажове.За тези бандити няма закони ,няма нищо свято.А марионетното българско правителство се чуди как да им угоди.Само и само подлите краварите да ги потупат по угодническия гръб.Отврат.

61

До 71

преди 10 месеца

Майстор си на късия разказ.Замислял ли си се да станеш писател и да пишел колонки във весника?

60

Хемус

преди 10 месеца

Разликата между зеленото човече и Путин е,че единия не вика като мингянец постоянно ДАЙ

59

Анонимен

преди 10 месеца

стига с тая псевдо война - не разбрахте ли че това е с цел да източат щатите и европа, едните се правят на агресор другите на ощипана мома дето пищи - ако интереса им беше победа щяха да са я постигнали за 3 дни. След година и 2те страни ще са от братски по-братски а европа ще е източена

58

Праханков

преди 10 месеца

Нови уволнения на рушки генерали за несправяне в есвеото. Наш УшкоРадеф що не се цани за увакантените места, може пък с бългаската школа да им потръгне?

57

Тихомир

преди 10 месеца

Малдивите, човещинка.... ква ти война, почивката е важна. Слава кокаине.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Русия и Путин са виновни! Ако не бяха окупирали и анексирали Кримския полуостров, Украинските депутати нямаше да бъдат принудени да бият път чак до Малдивите! Щяха да почиват в Ялта!

55

Исинбаева

преди 10 месеца

Майор Исинбаева която хвалеше путин , оня ден си е купила две вили в Испания и се е преселила там - до скоро убеждаваше рашляцume да умрат за родината. Малкото пу обаче не я обяви за предател. Защото децата му още живеят в Швейцария.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Всъщност Украинския депутат е бил на посещение в Република Малдиви, за да поиска военна помощ и подкрепа от президента и Ибрахим Салих! Република Малдиви е извесна с военно-промишления си комплекс.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Парите от Европа и Америка там отиват в джоба на Зеленски и компания.Станаха милиардери на гърба на бедният укронарод.Но народа сам си е виновен че ги трае и страда.

52

koi

преди 10 месеца

тука е пълно с такива

51

Анонимен

преди 10 месеца

Ти като ходиш като мисирка наляво и надясно, що тебе не те обявяват за предател Зелен :)))

50

Пилатов

преди 10 месеца

Само военна хунта и нова ВОСР и в Украйна и в Русия може да даде шанс за промяна. Нова национализация , народен съд и рестарт от нулата след прочистване на капиталистическите кърлежи могат да дадът шанс за спрведливост на обикновения холоп.

49

Майка Русия

преди 10 месеца

Скоро ще бъдет изринати! И нарко-джуджето и подгласниците му ще бъдат превърнати във ваденки! Да живее майка Русия!

48

Анонимен

преди 10 месеца

Ако конраофанзивата на укрите продължи да се върти около Малдивите, войната скоро няма да свърши....май

47

Паридия

преди 10 месеца

Кой може да вярва, че тия са във война с подобни новини.