Шефове на 20 чинии, 3 тигана и горе-долу толкова тенджери. Скрийте се и засрамете. Когато заслужите, хората ще ви титолуват иначе сте просто готвачи.
Готвач и акъл, една мусака не могат да приготвят, трябвало да е деструкционирана сами си го яжте! Наглеци.
А имаше случай преди години,ирландско говеждо замразено от 14 години.Искаха да го пробутат на пазара ..
Кой създаде тази недосмислица сами наричаше се шеф? Че и ги лансира. Обикновени готвачи. Те ни хранят, нищо повече.
Още някой да гадае по касова бележка какво месо е приготвено? От умрялата крава на комшийката или дълбоко замразено от не знам си къде. В капанче по джапанки.
Всеки с метла или черпак ще ни обяснява на тези които го храним как би трябвало да живеем? Сиктир!!!
Не сме достойни за Варненската мутроривиера, затова ходим в Гърция и Турция балъците... :-))))
И този трябва да се приземи на земята. Ако е свикнал да слугува на безкрупулни богаташи го разбирам.Приказват се клишета от самозванци Това ми напомня филма на Луи дьо Фюнес (Големия ресторант) същия цирк и сега по тези измислени ресторанти с тези надути готвачи правещи се на всезнайковци.Да вземат и да почнат да плащат достойно на техния персонал а не да укриват данъци и да ЕКСПЛОАТИРАТ ПЕРСОНАЛА.МИЛИОНЕРИ ИСКАТ ДА СТАНАТ ЗА ГОДИНА от там идват и надутите цени навсякъде
Интересен коментар за надценката. Ако на 200лв надценка 75% са му ниски, то какво ли прави тоя готвач с нормалните пържоли.
Еееее, шеф Петров, четох че във вашият ресторант по 2,5 часа, 3 ч, 3,5 часа обяснявате на хората какви невероятни неща сте им приготвил и каква чест е за тях да хапнат вашите блюда. А по темата какво - нещо не давате сервитьорките да кажат на клиентите какво ще ядат хората и на каква цена? Не така. ;-) Ако сервитьорката им беше обяснила, както го правите за себе си - всичко щяха да разберат и с радост да си хапнат стекове за 490 лева. Сигурна съм!
Ако си поръча човек един таратор в някое капанче във Варна,възможно е да му кажат цена - 200 лв,понеже млякото е от алпийска коза доена само по пълнолуние.
Как готвачите не разбраха, че украсяването на чинията е комплимент към клиента, а не повод за вдигане десеторно на цени спрямо вложеното, труда, разходите и печалбата?
Останалите популярни шефчета защо не се изходите по темата? Или за да си създадете мнение трябва да отидете на място. Имате ли подходящи джапанки?
Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас