641

Анонимен

преди 10 месеца

Кашаварю Петров ти го отнесе заслужено покрай обидния език!

640

Анонимен

преди 10 месеца

Шефове на 20 чинии, 3 тигана и горе-долу толкова тенджери. Скрийте се и засрамете. Когато заслужите, хората ще ви титолуват иначе сте просто готвачи.

639

Анонимен

преди 10 месеца

Готвач и акъл, една мусака не могат да приготвят, трябвало да е деструкционирана сами си го яжте! Наглеци.

638

Алекс

преди 10 месеца

ТОХаджиите си въобразиха,че са фактор в обществото.Заблуда.Обслужващ персонал са.

637

Анонимен

преди 10 месеца

А имаше случай преди години,ирландско говеждо замразено от 14 години.Искаха да го пробутат на пазара ..

636

Анонимен

преди 10 месеца

Отивам да хапна едно стекче в ресторанта под блока. Дано да не са свършили Прайм рибай -те.

635

19

преди 10 месеца

Кой създаде тази недосмислица сами наричаше се шеф? Че и ги лансира. Обикновени готвачи. Те ни хранят, нищо повече.

634

И

преди 10 месеца

Още някой да гадае по касова бележка какво месо е приготвено? От умрялата крава на комшийката или дълбоко замразено от не знам си къде. В капанче по джапанки.

633

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки с метла или черпак ще ни обяснява на тези които го храним как би трябвало да живеем? Сиктир!!!

632

Анонимен

преди 10 месеца

Бре, готвачите имали мнение. Всеки има право! Вашето мнение го виждаме в чиниите. Дотам!

631

Анонимен

преди 10 месеца

Не сме достойни за Варненската мутроривиера, затова ходим в Гърция и Турция балъците... :-))))

630

Анонимен

преди 10 месеца

Марш в кухнята!

629

Анонимен

преди 10 месеца

Готвачи, нито са плюване нито за жалене. Те това могат.

628

$$$€€€ провалил се

преди 10 месеца

И този трябва да се приземи на земята. Ако е свикнал да слугува на безкрупулни богаташи го разбирам.Приказват се клишета от самозванци Това ми напомня филма на Луи дьо Фюнес (Големия ресторант) същия цирк и сега по тези измислени ресторанти с тези надути готвачи правещи се на всезнайковци.Да вземат и да почнат да плащат достойно на техния персонал а не да укриват данъци и да ЕКСПЛОАТИРАТ ПЕРСОНАЛА.МИЛИОНЕРИ ИСКАТ ДА СТАНАТ ЗА ГОДИНА от там идват и надутите цени навсякъде

627

123

преди 10 месеца

Интересен коментар за надценката. Ако на 200лв надценка 75% са му ниски, то какво ли прави тоя готвач с нормалните пържоли.

626

Анонимен

преди 10 месеца

Еееее, шеф Петров, четох че във вашият ресторант по 2,5 часа, 3 ч, 3,5 часа обяснявате на хората какви невероятни неща сте им приготвил и каква чест е за тях да хапнат вашите блюда. А по темата какво - нещо не давате сервитьорките да кажат на клиентите какво ще ядат хората и на каква цена? Не така. ;-) Ако сервитьорката им беше обяснила, както го правите за себе си - всичко щяха да разберат и с радост да си хапнат стекове за 490 лева. Сигурна съм!

625

Анонимен

преди 10 месеца

Ако си поръча човек един таратор в някое капанче във Варна,възможно е да му кажат цена - 200 лв,понеже млякото е от алпийска коза доена само по пълнолуние.

624

Биньо медарев

преди 10 месеца

Друго не кусвам само пържоли по 600-800 лв бройката

623

Е

преди 10 месеца

Как готвачите не разбраха, че украсяването на чинията е комплимент към клиента, а не повод за вдигане десеторно на цени спрямо вложеното, труда, разходите и печалбата?

622

Ало

преди 10 месеца

Останалите популярни шефчета защо не се изходите по темата? Или за да си създадете мнение трябва да отидете на място. Имате ли подходящи джапанки?