71

Анонимен

преди 10 месеца

Тагарев обича касетъчните бомби и изложи България пред целия свят

70

Долния малоумник72

преди 10 месеца

Незнам колко съветско оръжие има, ама краварското още трепе обикновените хора.

69

Роден 1955г.

преди 10 месеца

А колко съветско оръжие има във Виетнам ? Радев може и да е забравил....или не знае, но ние помним.

68

Анонимен

преди 10 месеца

До 70 Стига, обаче, да е вярно. А за зверството в Одеса какво ще предложиш?)))Организирано от ФСБ ,е участвали са и някой ултранационлисти.Но защо не споменавате факта ,че повечето хора бяха спасени от украински одесити и Пожарната.А създавате впечатлението ,че там е имало организирани от държавата убийства на рускоезични одесити.

67

До 68

преди 10 месеца

а касетъчните боеприпаси които тероруснаците използват от самото начало на войната, не ги броим!?! Що?! те са някакви специални дето никой не засягат!!!!

66

КуКлус

преди 10 месеца

Тия касетъчни боеприпаси може да убият повече мирно население и украински войници от колкото руски......ама това е без никакво значение за "миротворците" САЩ ! Важно е патаклама да има разбира се на чужда територия както винаги !

65

Василев

преди 10 месеца

Само за варварщината в Буча, Путин,Пригожин и Кадиров трябва да получат доживотен затвор в Хага!Агент Глен Ходжис!ЦРУ!!!

64

ХХХ

преди 10 месеца

САЩ го местят в другия крачол ! Нали не е на тяхна земя....

63

До 62

преди 10 месеца

Извинявам се, избрах по погрешка дислайк. Защо цитирате? Когато цитирате безумни изказвания - само разпространявате долни лъжи. Не им обръщайте внимание! Игнорирайте ги!

62

Анонимен

преди 10 месеца

А вие защо биете украинците!

61

Анонимен

преди 10 месеца

"Когато руснаците мятаха касетъчни боеприпаси в Мариопул, защо никой не рева?".................Как никой? САЩ и НАТО грухтяха че било военно престъпление и че трибунала в Хага трябвало да разследва. По-интересно е как САЩ се завъртяха като фурнаджийски лопати когато дойде време да ги използват в прокси войната си. А натовския клоун се е скатал в миша дупка и гък не смее да каже.

60

от Вашингтон

преди 10 месеца

Това са демократични касетъчни бомби, съответно са полезни за здравето на цивилните. Препоръчва се на ден да стъпите поне върху един неизбухнал боеприпас за поддържате демократична хигиена. Руските касетъчни бомби са недемократични, съответно са военно престъпление.

59

Не касетъчни бомби

преди 10 месеца

Самосвално (Такива от самосвал) трябва да им се изсипват на главите на рушистите

58

Анонимен

преди 10 месеца

Абе ***,нали ще ползвате тия гадории на"своя"територия,нали уж утре тя отново ще бъде ваша,давате ли си сметка какво ядове ще берете тогава с не взривените бомби?

57

Aко 100те тояги

преди 10 месеца

Са на гърба на Руzкия агресор още трябва!

56

Анонимен

преди 10 месеца

Когато руснаците мятаха касетъчни боеприпаси в Мариопул, защо никой не рева?

55

Анонимен

преди 10 месеца

Типично в *** стил,на чужд гръб и сто тояги са малко,ама в крайна сметка виновни са си и самите укри,че все още траят шайката наркомани на власт!

54

IQ 3.14

преди 10 месеца

опорките днеска са добре. само че песков се е издървил на ердо и оня ще падладее. ако аскера реши да тура ножа на кацапите, ще се наложи шкембе воеводите от бна да помагат. тогава ще се види грижата на генерал ал бънди за армията през целите тия години, и на никой нема да му е до касетъчни бомби. а ако кацапнята се обърка да потопи български кораб, ич ми не е ясно кво точно ще се случи

53

Москва потъна

преди 10 месеца

Важното е руските фашаги да бъдат избити на всяка цена.

52

Квартална шмъркалка

преди 10 месеца

Всичко това няма значение, защото Академика каза, че са много хубави.