49

Анонимен

преди 10 месеца

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

48

до 49 от 16

преди 10 месеца

Данните са ти от 1995 година.Хайде да не си говорим глупости?!

47

От 47

преди 10 месеца

Последното до 16

46

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

ТОВА Е НОРМАЛНО ПРЕДВИД УМСТВЕНОТО ИМ НИВО.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците са се съгласили определени държави от бившето им влияние да не са под тяхно. Такава е България. В ЕС и НАТО. Обаче не са се съгласили за други и няма да отстъпят. Украйна и Беларус за Европа. Това трябва да се знае. Колкото до 1300-та държава. Тя разполага само с две установки С-300 за ПВО. Едната е около Козлодуй, а другата около София. И тях искат да дарят. Между нас и тях Молдова и Румъния. Надали имат нещо повече. На НАТО не чакай. Ще дадат стари пушки и ще кажат "Спасявайте се".

44

Анонимен

преди 10 месеца

Въпросът е не дали,а кога Путин ще зачерни Европа с ядрено нападение?!Дали центрла или ракета все едно.Стане ли черно като в Припят от радиация,*** инвестирай !!!

43

Христо Христов

преди 10 месеца

Инвестицията в имот е доказателство на лош инвестиционен климат и западаща икономика, та имотът да е привлекателна алтернатива...

42

до 42

преди 10 месеца

Ами щом ги разбираш нещата инвестирай в Бахмут,какво ти пречи?Ясно ми е какво казваш,но без сигурност е само прах!

41

Христо Христов

преди 10 месеца

А някой грамотен вуйчо в семейството му е превъзнасял пролетарските революции и равенството, дакато неграмотният му баща е вапцал с вар по дувара: "Във Фсеки дом - гУведо"!

40

Разход няма само да

преди 10 месеца

Не го разбирай,като заяждане.За инвестиции става въпрос в статията..друго описано от теб е ясно.

39

до 38

преди 10 месеца

Разход няма само да го изправиш и да го наденеш на някоя!Ама и там има преди това за да се случи,а ако е платена след това.Няма неща без разход!Освен както ми твърдят от Лидл,че било плюс!Ама и там не е +а е - !

38

Путин

преди 10 месеца

Това е Лошо, особено ако тези Имоти и Коли са в ЕС, защото след Сарматите - само РадиоАктивни Прашинки ще Останат от "богатството" им...

37

Анонимен

преди 10 месеца

Не разбрах какво общо има Украйна с темата! Заплатените коментари не са тук! Излъгали са ви за страницата! Тези кърлежи са вече навсякъде, даже през соца нямаше такава пропаганда!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Според моите разбирания,имотите и колите са пасиви,щото има разходи покрай тях..ама айде щом казва специалиста

35

до СТО

преди 10 месеца

Пак не разбра.Имаме над 40% в България,които вярват на Копейкин и Радев.Това поне осъзнаваш ли го?Има елементи,които биха си затворили очите за идването на такава подводница,за 3 часа е тук!Дано не се случи!Говоря ти за предатели,които се имат за патриоти!

34

CTO

преди 10 месеца

До до СТО и Слава Украикогато джуджето знае че до Калининград ще изплуват натовски подводници готови да изгорят москва за 2минути, а от финландия до петербуг са 130километра под 60секунди ракета, май няма да смее да праща подводници в черно море да стрелят по европата НАЛИ

33

до СТО и Слава Украи

преди 10 месеца

Не разбирате какво казвам.Аз също съм за Украина да си върне земята и да се кротне Русия.Въпросът е колко е лудо джуджето?!Иначе стигне ли се до там,ясна е работата.Само казвам какво може да се случи,а койо има как да го предотврати е добре дошъл!

32

Анонимен

преди 10 месеца

Само в България с две хиляди лв заплата взимат кредити с вноска 800 и 30 години робува на банката. Разбирам, че жилището е ценност, но не може да се обричаш на мизерия 30 години и да нямаш лев за кафе и солети. Човек трябва да знае как да живее с 2 хил и 20 хил. Трябва фонд за спешно нужди. Всичко става. И да ако стане война взимаш кеша и бягаш. Украинците, които са тук, така са направили. Нв дай Бог, ако стане тук. Апартамента няма да може да го продадеш, пари нямаш, ще се криете под леглото.

31

Слава Украини

преди 10 месеца

До 30 При последния опит за влизане в Киев рушистите бяха лошо изгърбени и избягаха

30

Анонимен

преди 10 месеца

Богатите по света инвестират в бизнес, богатите у нас надуват имотния балон. Едните са си направили богатството с бизнес, на другите им е дадено по наследство.