109

САЩ и МЕКСИКО-MIG31

преди 10 месеца

Ми то е като Русия да прехвърли МИГ31 на Мексико, когато Мексико е във война със САЩ, заради южните щати, които в Мексико се считат за повече мексикански, отколото американски. АБСОЛЮТНО СЪЩОТО Е! Как ли биха реагирали САЩ тогава?

108

Анонимен

преди 10 месеца

До Астрален ГуруПак двойният аршин. След още 50 години и в чернобил може да е приветливо място. Абе за днес се отказвам от повече коментари. Много ниско ниво на размишления. Може би друг път отново.

107

Анонимен

преди 10 месеца

До Астрален ГуруАми какво плачат всички тогава, две бомби в Украйна и след 90 години ще е пример за подръжание.

106

Анонимен

преди 10 месеца

...А ТИ ПРИБРА ЛИ ДЪЩЕРЯ СИ ОТ САЩ...

105

F -16

преди 10 месеца

Защо Коня и джуджетницата ги е страх от Ф-16!? Нали бяха безпроблемни за съвецката овенна авиация?

104

Астрален Гуру

преди 10 месеца

До Анонимен 99 --- Хвърлянето на атомните боНби над Хирошима и Нагасаки имаха положителен ефект за края на ВСВ, която не приключва с падането на Берлин на 9-ти май, а няколко месеца по-късно. В момента и Хирошима и Нагасаки са градове за чудо и приказ, а след избомбването Япония дръпна яко напред и се превърна в държава еталон за подражаване, а това доказа на практика полезността от американската радиация. За разлика от двата града, виж каква е кондицията в Чернобил от руската радиация.

103

адолф

преди 10 месеца

Абе Конь, те и други държави искат да имат право на свободно и суверенно развитие ама вие не им давате да дишат.Нападате ги ,избивате им цивилното население и им заграбвате териториите и ресурсите.Как си я мислиш тая работа бе конь, че целия свят ще стои и ще ви гледа безчинствата безучастно ли?Еми няма как да стана така конь.

102

Анонимен

преди 10 месеца

До СТРАНДЖАТАКажи сега за каузата?

101

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

Русофилията да отвори речника на буквата "К" и да види значението на думата КАУЗА...

100

Анонимен

преди 10 месеца

До До ГАЙНУТДИН АХМЕРОВОлееее, върни се назад във времето, ясно е че си малък и помниш само Сърбия и Сирия, ама то това ти е проблема, за това си мислиш че топлата вода я е открил някой евреин.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Русия никога не е пускала атомна бомба, виж САЩ не могат да кажат същото. Избрали са Хирошима защото е в ниското, заобиколена от хълмове и по този начин е имало "по-хубав ефект". Причината е че Япония е отказала да се съобрази с исканията и заплашванията от страна на САЩ и бум, не една, а две. Нагазаки е бил в резервите от списъка.Замълчете всички "демократи" с вашите изопачени мисли.

98

До ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 10 месеца

Къде бе ахматов са ги направили тия убийства в Сърбия ли , влез в нета и провери колко избити мирни граждани има по време на атаките на юс в Сърбия , за коя история говорим за тая в Сирия , знаеш ли прозвишето на генерал Армагедон от къде идва , какви глупости плещиш под формата "и ние сме за мир" , ами вървете бе пред руското посолство , оная е там и скандирайте за мир ?!

97

:)))))))))))))))))))

преди 10 месеца

Мдам! за технологичното развитие на рашистан самолета наистина е космическа даже атомно космическа технология! затова, според рашистан даването на самолети на Украйна е все едно и даваш атомна бомба! сравнимо е! даже къде е самолета къде е атомната бомба! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

96

Анонимен

преди 10 месеца

В началото и един патрон да даде запада беше същото за Кремълистите.

95

Анонимен

преди 10 месеца

А рашките ядрени оръжия са мехлем за майката Земя, нали коньо?

94

Анонимен

преди 10 месеца

До До ГАЙНУТДИН АХМЕРОВАма те убийствата са и от двете страни, а американските военни колко такива убийства направиха и после всички им ръкопляскаха. Ето тази "свобода" на двойният аршин е крайно нежелана от нормалният човек. Когато си ти може, а когато е той не. Никой не се кефи на война и убийства, но когато тя се случва, излизат всякакви "експерти" да питат как можело. Чети история и ще видиш, може и още как.

93

Анонимен

преди 10 месеца

До Горните ,а дали не им се връзва щом не я искат Украйната ти в НАТО.Ако не се връзваха да бяха тръгнали вече ,както в Ирак или Югославия.

92

До ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 10 месеца

Ахматов , при тия безаналогови ракети е възможно да са пропуснали такива обекти като инфраструктора , но за сметка на това не спират да бомбят граждански обекти ...гарата на която избиха стотина евакуиращи се мирни граждани , или жилищни блокове ! Как може да си съпричастен и да падаш на нивото на убийци , трябва да си нечовек за да чустваш някакво удовлетворение от това че руснаците извършват геноцид над един народ , в правото на какво и за какво ???

91

Анонимен

преди 10 месеца

До АлексЩом са изравнени, значи ще завърши на "равно"

90

Анонимен

преди 10 месеца

До АлексВ живота е така, удобно е също някой богаташ да ти вика ***, или някой поамериканчен българин да ти вика ватенка. Примери много нали?