44

Анонимен

преди 10 месеца

Абе тез дет са имигрирали в ЕС, като се върнат в България им задавам един и същ въпрос - зъбите оправи ли си. Отговорите са два "не ве брат сега ще ходя" или "ох да най-накрая". Егати хубавия живот, да не смееш да отидеш на зъболекар, че няма да има после за наема. Ааа забравих, абе как е във Франция, гледам там всички доволни, щастливи.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Бе ти можеш да си пишеш колкото искаш пропаганда, ама сами виждате, че хората емигрират в ЕС, Великобритания и САЩ, а не в Беларус, русия, Китай и Иран. Мерилото не е философстването по форумите в България, а дествията. Живееш ли в Беларус? Не. Живеят ли децата ти в Беларус? Не. Много е хубаво, само дето на чужд гръб.

42

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Цените са според това какво се произвежда. Колкото повече намалява в бг цените растат. Евтин ток и газ също спират и пак се дигат още по-високи цени от Франция където е АЕЦ.

41

ДО

преди 10 месеца

В Беларус нямаше кой не скача. А ти ходил ли си в Беларус? Не е зле да първо да отидеш, преди да пишеш. В Минск всичко и подредено, чисто. Има ред. Доскоро всяко лято хиляди деца идваха тук на море на разноски на държавата им. Е да, при опита за майдан там полицията понаби малко протестиращи, ама по същото време нац. гвардия на САЩ стреляше по американци пред Капитолия. Значи е и по-демократично там отколкото при чичо Сам.

40

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 39 Бг е много цъфнала в ес и нато и населението бяга в чужбина.

39

Анонимен

преди 10 месеца

В Беларус нямаше кой не скача е червен и сега са толкова добре хората там. Покупателната им способност е само 50% по-ниска от тази на българите. С евтина руска газ са цъфнали и вързали от благоденствие. Всеки ден гледам потоци българи са тръгнали да емигрират в Беларус.

38

Никой

преди 10 месеца

А защо се спазваме всякакви Европейски норми и изисквания, като Австрия , Германия и т.н, пък там доходите са в пъти по-високи. Защо ни набутахте зорлем, там дето още не ни е мястото. А да сетих се, за да крадете от Еврофондовете, пък народа да му мисли. *** крадливи и продажни. Изгонихте децата ни от държавата.

37

За европейски

преди 10 месеца

Доходи нямаме,ама за Евро сме цъфнали и върнали,и растеж се прави със защита и развитие на Собствената икономика а не с угодия и подаръци на Украйна и запада.Е затова трябва да растат пенсии и заплати та управляващите да мислят как да ги осигурят,а не да ги харчат за невидими самолети и чужди интереси.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Е за нас няма европейски доходи. Само за тях. Иначе гласувайте те ще ни оправят.

35

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 10 месеца

"Кой не скача е червен." Помните ли!? Още малко и ще се наскачате,така за знаете.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Парадокс - българите хем са най-умните на Света, хем най-бедните в Европа. Как се получава така? Западняците ги измамиха да се ваксинират, а българите единствени прозряха измамата и не се ваксинираха. Западняците ги измамиха да се противопоставят на русия, а българите единствени прозряха конспирацията срещу православните славяни. Хем най-умни и красиви на Света, хем най-бедни. Как се получава така? Парадокс.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Но цените ни отдавна надминаха европейските. Какво е вашето обяснение?

32

Анонимен

преди 10 месеца

Растежа става с АЕЦ Белене и подобни големи заводи. А ГЕРБ и ПП на ДБ ги закриват и само мафиоцки фирми които точат няма за доходи, Пенсионната система зависи дали има работа за млади и стари. Като няма и кой ще плаща пенсии часните само краднат и не плаща осигровки.

31

Батьо ви

преди 10 месеца

"Не смятам,че трябва да плащам пенсии на родители на гастарбайтери..." Абе вие, които слагате плюсове тук, *** ли сте? Тези родители получават пенсиите си, не защото са родители на гастарбайтери, а защото имат определен брой години осигурителен стаж. Какво значение има за моята пенсия аз на кого съм родител - на гений, на престъпник, на политик, който е направил много лоши или много добри неща за страната си и т.н. Осъзнайте се, защото този тип разсъждения напомнят на нацисткия "Съд на честта"!

30

Браво

преди 10 месеца

Значи си оставаме завинаги мизерниците на Европа?

29

Анонимен

преди 10 месеца

Попитали един известен икономист, светило в икономиката, кога България ще е по-добре. Той се позамислил малко и отговорил - ими вие вече бяхте..

28

50% ВНОС 50% ХАЗАРТ

преди 10 месеца

ТЕ ТОВА Е ИКОНОМИКАТА НИ. И ЕДИН ТЪР ТЕЙ НА РОСЕНЕЦ.

27

Средношколецо

преди 10 месеца

Искам нов смарт часовник.

26

11

преди 10 месеца

Ама разбира се, че няма растеж на икономиката за да имаме по-високи доходи! Ами то и в Люксембург, Лихтенщайн и Монако няма растеж на икономиката, даже нямат и производство, ама доходите им са най-високи?! Що така?

25

В.

преди 10 месеца

Не смятам,че трябва да плащам пенсии на родители на гастарбайтери, които си идват за морето, за зъболекар и да пазаруват жилища.