27

Мунчо

преди 10 месеца

Керемидка, той Витанов го каза ясно. Украинците купуват българските ядрени реактори с американски или европейски пари. Колкото поискаме, толкова ще ни напечатат. След това, с тези пари купуваме американски ядрени реактори. Трета стъпка - вече сме тотално зависими от американското ядрено гориво за българските централи. Сега разбра ли ДуПе- давецо!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Русофили, вие ако имахте мозък в кратуната си първото което трябваше да се сетите, че Запада никога не инвестира напразно.... Тези милиарди помощ за Украйна означават, че фашистка Русия няма никакви шансове за успех в тази война... Никой не влага толкова много пари за да ги губи.........

25

Анонимен

преди 10 месеца

Да,Русия може да отиде при крайцера Москва,но..аз съм безпристрастен,замисляли ли сте се на каква ценаубеден съм че ще завлече и останалия свят със себе си.Запада и Щатите играят опасна игра,в която няма да има печеливш.просто изказвам лично мнение .

24

Анонимен

преди 10 месеца

В Бъгария изпълзяха като хлеббарки стотина всеядни гадняриии, които навсяйкъде ги канят, за да настройват населението войнствени, т.е. да подклаждат войнокюбие и кръвожадност. Недиите , еще малко, и ще станат като американско народно творчество, т.е. реклама на бой и смърттт, с което израстнаха и се възпитават младите, те нормалност не са видели, навсякъде естетизация на насилието.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Западът и САЩ вложиха стотици милиарди долари в тази война и няма как да позволят на пoмийната яма Русия да спечели нещо в Украйна.... Чебурашките са прецакани яко на 1000%...Фашистка Русия отива при крайцера Москва в небитието.

22

народа

преди 10 месеца

E да! Наистина няма яснота с тези атомни работи и е добре да вземем парите.Ама те казаха че няма да ги дадат!Срещу тях ще получим ваучер да си купим нещо от оръжията.С други думи-ще разменим едни реактори за натовски *** за които няма яснота дали ще дойдат и какво точно ще дойде.Баш като изтребителите.Това е на принципа: човека взе парите и каза "ще видим". Ясно е че нищо няма да видим.Я тоз умния да си заложи *** и да видим тогаз

21

Единственото,което

преди 10 месеца

спира РФ да употреби ОМП срещу Украйна,е как да го направи така,че страните от третия свят,които не я осъждат за войната,да не я заклеймят.Тоест,ще има ред събития и факти,преди атомната гъба,които да демонстрират,че РФ не е имала друг изход,а е действала в самозащита,или че неоторизирана група руски ястреби е успяла по един или друг начин да заобиколят протоколите.Руската доктрина вече допуска РФ първа да употреби ОМП при екстремална заплха.Остава да се намери и представи такава.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Що бе.. Краварите шантажират света още откакто хвърлиха атомна бомба над Хирошима.. Нека и друг да го направи..

19

Анонимен

преди 10 месеца

Нашите политици взимат подкупи за да ощетяват България. Тези измислици за шантаж целят да прикрият корупцията.

18

Изобщо не шантажира

преди 10 месеца

РФ по никой начин няма да допусне да загуби войната с Украйна.Тя е инвестирала в нея много сили,средства и най-вече престиж.И без това е сатанизирана от Запада,ще използва всички възможни средств,вкл.ЯО,за да принуди,според своите условия Украйна на преговори.Вероятно преди използване на ЯО ще има ултиматуми, предупреждения и пр.Дали ни харесва или не,по-добре да смятаме,че РФ ще играе атомната карта и да си набележим съответните мерки,отколкото пак да бъдем изненадани,като със снега

17

Анонимен

преди 10 месеца

Терористи, сър. Всеки ден шантаж. Това беше запазена марка на Северна Корея, но русия вече надмина Северна Корея и горкият Ким вече не може да се вреди по медиите да си пусне и той някоя заплаха за унищожение на Света.

16

Цирк тв

преди 10 месеца

Ай де пак "специалиста по всичко"***...

15

Анонимен

преди 10 месеца

Като се има предвид че преди 30 години Кремъл се продаваше. Ако някой искаше можеше да си го купи заедно с мавзолея на Ленин. Нищо чудно и ядрените ракети тогава да са продали.

14

Лекар ихтиманец

преди 10 месеца

Никога не е било толко неадекватни хора да им се повтарят думите. Русия е ядрена сила, една от великите сили. Европа умира от слабо образование и много пдрси.

13

русия е никой

преди 10 месеца

вероятно ядреното им оръжие е в същото състояние като танковете. Половината им ракети даже няма да запалят.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Истината ,а имаш ли да ти покажем истинския път към Украйната ти.Ей така да се научиш да не се обаждаш в чужда държава.

11

Анонимен

преди 10 месеца

"Европейският съюз предоставя на Украйна всеки месец по 1,5 млрд. евро помощ, която тя може да използва за всякакви свои нужди." - с чии пари? От къде Европейския съюз има тези пари?

10

Мнение

преди 10 месеца

На тоз говореща глава и на него дядо му цял живот газил калта да прави керемиди,голям фактор го дава!

9

Сармат

преди 10 месеца

Във въздуха се носи мирис на война, на голяма война! И Русия е готова за голяма война, и като ресурси, и като военна промишленост, и като военни технологии, и като икономика, и като самодостатъчност, и като поддръжка от населението, и като боен дyx. От друга страна това е първата война от 300 години насам, когато Русия няма числено превъзходство в жива сила - дори във ВСВ Русия имаше числен паритет. И въпросът е - как трябва да отговори днес Русия при това обстоятелство.

8

Анонимен

преди 10 месеца

А кой те кара да ги продаваш бе продажник .Що набихме толкова пари и сега продаваш.Някаква ,алтернатива има ли.