51

Анонимен

преди 10 месеца

нито една компания не е напуснала русия, тези които са "напуснали" просто се ребрандираха ...

50

Ясно защо не бягат

преди 10 месеца

Какво ще изнесат?Дебелите охранени шефове с огромни заплати.Производствената база няма как да бъде изнесена.Технологиите могат да бъдат леко променени,а имената сменени от руснаците заради патенти(не че руснаците някога са спазвали търговски и производствени патентни права).Хайнекен ще стане Харошден,а другите също ще си изберат хубави имена.Имат светлия пример на "Адибас".Печалбите ще си останат в Русия,а може и да ги осъди за неспазени договори,В руски съд разбира се.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Медиен натиск срещу умните фирми!!!

48

Ха-ха

преди 10 месеца

Русия така процъфтява от санкциите, че имат невиждан бюджетен дефицит от 90те насам. Долара скочи с 50% спрямо пред военния курс, а всички социални разходи за образование и медицина са орязани.

47

Анонимен

преди 10 месеца

На руcoрoбите им е много лошо последните дни. Кеф.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Никой не иска да губи пари заради напъните на Зеленски и останалите смешници да се правят на супермени.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Кажи-речи всичките. Почти никой не се изнесе. И няма да се изнесе. Само нашите политици - посолственици още си играят на по-католици от папата. И си чакат центовете.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Янките страдат, че еврофирми правят печалби, но нищо не пише например за Пепси.Всъщност ако се разкарат от Русия парите няма да изтичат а ще остават в месни заместители. Цунг - цванг.

43

Гошо

преди 10 месеца

На времето в СССР беше не добре. След разпадането на съюза някой ритна Русия в задните части и тя отиде в околоземна орбита. Колкото повече санкции толкова по-добре за Русия. Трябваше да се увеличи износа за Русия, та руските фирми да фалират. Сега е точно обратно и Русия процъфтява за разлика от ЕС и САЩ.

42

Анонимен

преди 10 месеца

OMV ВЪПРЕКИ САНКЦИИТЕ ПОДАДЕ ЗАЯВКА ЗА РУС ГАЗ ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА ЩЕ СЕ БИЕТЕ ЕДИН ДРУГ ЕВРОПА ЗАРАДИ РУСИЯ КОИ ДА ТЪРГУВА С РУСИЯ

41

Анонимен

преди 10 месеца

тези известни фирми които напуснаха русия никога нема да се върнат вместо швепс сега пием рич в место кока кола пием добра кола от черногаловка вместо макдоналс ядем вкусно и точка китаи напълни руският пазар с своите коли ладата върви добре на пазара а останалото си имаме пре достатъчно мислете си вие скъпи съграждани на бг че немате нищо освен морето а имате корупционери много и политиците ви лъжат

40

Анонимен

преди 10 месеца

Чакай, почнахме да сваляме санции срещу Русия, не сте ли чули? Ако компанията не е директно свързана с военната промишленост - ЕС ще прави бизнес с нея, под сурдинка. Хахахах. А че някакви укрита измират там... това си е проблем на самите укрита. Ние ще им дадем оръжие да измират още, щом са толкова мотивирани.

39

......

преди 10 месеца

Контранастъплението не върви, фирмите си работят в Русия, Украйна ще види НАТО през крив макарон... не е лесно да си евро *** - когнитивни дисонанси през половин час

38

Дани

преди 10 месеца

Е, на война като на война, но бизнеса си е бизнес. Тези, които продават оръжия всъщност също правят бизнес :)

37

Анонимен

преди 10 месеца

До 35 ЯМБОЛИЯ нищо не разбираш от политика, а от геополитика да не говорим! Ердоган е хитра лисица, прочети или послушай хора които са интелигентни! Знаеш ли да играеш шах? Сигурно не!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Ако си гледал изобщо канали с ревюта на коли от руснаци, буквално оплюват дори и Майбах - псевдолукс за сноби. Масово вече карат китайски автомобили които бият всичко, дори и Тесла. Вчера гледах ревю на един такъв със 120kwh батерия и нечовешки лукс - потърси HiPhi Z в тубата да ти стане ясно.

35

Истина

преди 10 месеца

До ЯМБОЛИЯМоже да не е пазар, но държат 35% ако не и повече от световните ресурси на планетата! Точно от там им идват проблемите, защото според някои американски окономисти не може да има такава държава с толкова ресурси и започва да се говори за разпарчетосване. Когато бяха СССР дори бяха доста повече проценти. Голям трън в очите на алчността!

34

ЯМБОЛИЯ

преди 10 месеца

Русия не е никакъв пазар. Те дават малко над 1%(един) от Световната икономика,а населението им е едва 135 милиона. Къде се слагат. Може още да са останали някоя и друга фирмички,но държавите се отдръпват от тях. Сега и Турция им каза гуд бай. Сами в блатото са си най-добре,а и Светът ще си отдъхне.

33

Новината Днес

преди 10 месеца

Некъв "професор", платили му и нещо си там написал.Е и...?!

32

Анонимен

преди 10 месеца

Някои от тези споменати компании са по-мощни икономически от половината страни в Европейският Съюз взети заедно и общо взето нищо не могат да им направят,пък те явно знаят кой ще спечели войната и ще получат доста добри печалби от оставането си там.