54

оня с мустака

преди 11 месеца

Хората в Германия не са прости и не са и бедни. Искат сами да си управляват държавата, не да чакат инстукции от американското посолство. Не са свикнали с това навеждане, което е присъщо в България

53

Показателно!

преди 11 месеца

управляващата популистка партия се страхува за кокъла. Явно немците им е омръзнало да бранят американските интереси!

52

Анонимен

преди 11 месеца

Този демагог бил обезпокоен от добрите резултати на Алтернатива за Германия защото били крайнодесни?! А самият той заедно с всички европейски васали на краварите ежесекундно ръкопляскат на фашисткия дрогиран клоун и му наливат милиарди в бездънната ненаситна паст! Денонощно бълват омраза и сипят закани срещу Русия,а демагогства,че проблемите трябвало да се решават с диалог и доброта! Германия беше гарант на Минските споразумения,а мълчаха когато нацистите избиваха беззащитни цивилни ,вкл. и деца

51

Анонимен

преди 11 месеца

"Демократите" спират да зачитат демокрацията, когато народа почне да гласува за неудобните.

50

Анонимен

преди 11 месеца

АФД за разлика от червено зелената клика мислият за Германия. Умишлено се оптиат да ги изкарат крайно десни радикали. Не не са такива. Те са като партията на Мари Лю Пен и се брят за запаване на (националните) ценности. Отговроно фласувне би било да ракарат самозарбавилите се червено зелени, които са най-слабото правителство от десетилетия.

49

Сънчо

преди 11 месеца

И Германия се пробужда от лъжите на либералите и атлантиците.

48

ТозиОнзи

преди 11 месеца

Спрете с пропагандата и насилственото налагане на гей-политики, на клима-глупости и измислени вируси за манипулация. Озаптете укро-фашагите и техните господари и хората ще се върнат към нормалното....Не се научихте от историята, че в такива ситуации крайно-десните виреят най-добре

47

Амиии

преди 11 месеца

Както я карате, неминуемо ще дойде Хитлер 2.

46

Упс

преди 11 месеца

Хората в Германия са прави и търсят изход от техника, в който Вие, политиците, ги набутахте!!!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ, ПОЛИТИЦИ, ВИЕ НЕ ЦЕНИТЕ МИРА, А ЖЕЛАЕТЕ УНИЩОЖЕНИЕТО НА ДРУГИЯ.

45

aZ-ът

преди 11 месеца

Почна се. Сега остава да изритаме дъртия памперс от Белия дом. После ни оставете ние българите да се оправим със собствената си либерастия. Това ви е баш проблем, ние знаем как. Вие се оправете в вашите , ние с нашите. И светът отново ще стане нормален.

44

Винаги

преди 11 месеца

...досега Махалото отива от едната крайност - в Другата. Ако Хитлер беше спрял Навреме - сега махалото щеше да е в по- спокойно положение. Не е нужно нито да сме крайни националсоциалисти, нито крайни либерали. Нежна ни е НОРМАЛНОСТ.

43

Гледай Франция

преди 11 месеца

Тоя да погледне Франция и тогава да се чуди. Мюслитата от арабските държави са тежест за всяка страна.

42

999

преди 11 месеца

Смешно е да прехвърляш отговорността върху гражданите,които са жертви на безумните ви ,,политики".Резултатите от провеждането на тези ,,политики" са плачевни тъкмо за гражданите.

41

Анонимен

преди 11 месеца

ТОЗИ ХАМЕРИКАНОФИЛ които се опитва да пише нова истрия е чист хамерикански фашист прогандиращ фашизъм тук

40

До 37

преди 11 месеца

Да ти припомня, че СОЦИАЛИЗМЪТ ФАЛИРА ИКОНОМИЧЕСКИ. ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ НЕКАДЪРНИЦИ НИ УПРАВЛЯВАХА. ПРИ ТОВА - АЛЧНИ. ТЪЙ НЕКАДЪРНИТЕ КОМУНИСТИ ЗА1 ДЕН СТАНАХА НЕКАДЪРНИ КАПИТАЛИСТИ.

39

до 37 Не се хаби

преди 11 месеца

Малко история от 3 до 5 и вероятно ще постове ще се появят са от друг човек.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Крайно десните са германци.. ух какъв ужас..

37

Анонимен

преди 11 месеца

До Малко история 3 ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ ДОЛАРА БЕШЕ ПО ЕВТИН ПРИБЛИЗИТЕЛНО 0.85 ЛВ ЗА 1 ДОЛАР !!! И ИМАХМЕ РЕЗЕРВА 400 МИЛИАРДА ДОЛАРА

36

Малко история 5

преди 11 месеца

Близо 80 години след края на героичните битки и разгрома на националистическата доктрина от обединението на *** от СССР и демократите на запад, сега в Германия и Италия, че и Япония са изнежени демократи, имат си гей-парадчета. В Япония дори си имат виртуални жени и избягват истинската плът, защото тъй е демократично и разумно !

35

Анонимен

преди 11 месеца

Що винаги копейките от всички краища на света изглеждат еднакво? Бели златки в косата, леко дeбиллен и втренчен поглед, вежди като на пинчер, a за състояните на ума и духа няма да говоря. Трябва да се постави диагноза на тия хора веднъж завинаги.