133

Анонимен

преди 11 месеца

Плюя на русофилите-копейкаджии.

132

Анонимен

преди 11 месеца

До 150 Копейкаджия говори за български национални интереси. Смешна работа.

131

ОСТАВКА

преди 11 месеца

И вън корумпираното правителство!

130

Анонимен

преди 11 месеца

Денков, за всички стана ясно какви ги вършите, надпреварвате се да угодничи те на Зеленски. Давате всичко, което иска, без да се замисляте за националните интереси. Правите ни съюзник на Украйна и ни вкарвате във войната. Права е вицето йотова.

129

Анонимен

преди 11 месеца

Че ква и е работата на Йотова? Да дебелее и да прави интриги.

128

STIGA

преди 11 месеца

СТИГА С ТОВА БКП И .....ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ТОГАВА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ БЯХМЕ МНОООГО ДОБРЕ ВЪВ ВСИЧКО КАЖЕТЕ НЕЩО КОЕТО Е ПО ДОБРЕ СЕГА НИЩО ДА СЕГА ЯДЕТЕ БАНАНИ НО И ТЕ СЕ РАЗВАЛЯТ В МАГАЗИНИТЕ ЗАЩОТО НЯМАТЕ ПАРИ ДА СИ КУПИТЕ ДЕЦАТА НЕ СА ОБРАЗОВАНИ САМО ТЕЗИ КОИТО ХОДЯТ ВСЕКИ ДЕН НА ЧАСТНИ УРОЦИ НЕМОЖЕТЕ ДА СЕ ЛЕКУВАТЕ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ПЛАТИТЕ ГОЛЯМА ЦЕНА И ОЩЕ МНОООГО - СПРЕТЕ ДА ОПЛЮВАТЕ ТЕЗИ КОИТО СА ПОМАГАЛИ НА РОДИТЕЛИТЕ ВИ БЕЗПЛАТНО ПОПИТАЙТЕ НЯКОЙ ПО ВЪЗРАСТЕН ДА ВИ РАЗКАЖЕ ......

127

Анонимен

преди 11 месеца

Какво е това нещо на снимката ?

126

Българче

преди 11 месеца

Подкрепа г-н Денков,Война е,кгб имат само манипулацията,решетников каза,че е избрал рЕИзидента радев!факт!Пригожин каза,че путин убива жени и деца в Украйна за да ги ограби!факт!бг медийте ни манипулират с руски опорки...финансирани от еСССР за съжаление,четете фактите!САЩ това е Война...знаете как се воюва!!!Бог да пази САЩ!!!

125

Христо Христов

преди 11 месеца

Само кухи лозунги. Прихванал ги е от баща си, писал с вар по дуварите: "във всеки дом - г'ведо"!

124

Посолството

преди 11 месеца

Ние вкарваме във война

123

Анонимен

преди 11 месеца

Имам чувството че всички станаха психично болни в тая държава... Да имаш президент от БКП (след всички п0громи над българите)... към 2024г. е признак на липсващ интелект.После излизаш в чужбина (или просто виждаш) как се развиват другите държави... и уау... как могат да го постигат?!? Ами сигурно си нямат БКП "генерал" да ги "ръководи"..

122

Анонимен

преди 11 месеца

Казаха,че имат радиатора/охладителната систе и съединителя/амбриажа-пусковия механизъм за сцеплението за движението на колата,а украинците нямали тези неща,но затова имали другите като за Лада от които по важното е самият двигател и корпуса му като важен и съответно другите части,а се оказва,че нямат корпуса,а нашите нямат съединителя и радиатора,че за какво им е бил само корпуса толкова време да се грижат за него с консервацията му като нямат другите неща,които украинците имат,а имаме АЕЦ 3,4.

121

Анонимен

преди 11 месеца

Само за година темпът на промишленото производство в Германия е спаднал с 3 процента. С малки инвестиции се очаква бърза деиндустриализация на страната.Всъщност върхът на айсберга се вижда, водещи икономисти призовават да се подготвим за най-лошите последствия. Над 110 милиарда евро инвестиции просто не са достигнали Германия миналата година, инвеститорите не искат да поемат риска.

120

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам къде се слагат русофили и русофоби. След като най много българи сме тези които сме за Миле Китич.

119

До 131

преди 11 месеца

И терените на България и нормалните българи са Евросъюза, НАТО и САЩ. Питай другарката Нинова къде живее синът й - в Рассия или в САЩ. Тогава ще разбереш "интересите на България".

118

Анонимен

преди 11 месеца

131 ше те видим колко си гражданин на Република България

117

Анонимен

преди 11 месеца

Тази коалиция се крепи само на случая украйна и нищо друго . Тя не може да произведе политики за развитие на България

116

мнение

преди 11 месеца

Тряба незабавни действия от новите служби, Този съветски запъртък от Данс да го изхвърлят от 8мия етаж направо в затворническа клетка

115

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва за една нощ да арестуват всички съветски скелети от институции и служби и на другия ден пенсията ще е 2000 лева след като не плащаме заплатите на хрантутници като напр Гълъб Донев - съветският апаратчик получава от 20 години заплата от мтпс и президентство и само ди клати краката, а баба ми умря в нищета въпреки че работи цял жиявот честно и почтено. Йотова и сестра й са адски противни съветски прасета

114

Анонимен

преди 11 месеца

Аз като български гражданин не искам нито да имам съветски вицепрезидент като йотова, нито да му плащам заплатата.