17

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ли някой да отърве света от това нечистоплътно същество с рехава брада и блуждаещ поглед? Явно не само в НАТО, а и в Ада не е желан. Трябва някой разумен човек да спаси народите населяващи Украйна. Иначе лошо им се пише, а те не са виновни. Просто дават живота си в името на чужди интереси.

16

до 16

преди 10 месеца

Тагaрев, Тодор Тагарев, а не Татарчев. Явно Гугъл не разпознава фамилията като българска. Само с няколко кликвания има как да спрете и активирате Autocorrect функцията съобразно желанията ви. Така ще имате пълен контрол над нещата, които пишете от Android.

15

АЙДЕ У ЛЕВО

преди 10 месеца

ОТИ НЕ СМЕ ОТ ЛЕВУНОВО! За и около какво "единение" става въпрос? Защото не може бiт и е. ваN да се единът с бiя4 и е. ва4 ! При това израза "единение" на народа" беше любим на президента Първанов цели два мандата! И видяхме много да пLюят по Пеевски, а после да са комбина с него - пример ПП-ДБ ! ИНТЕРЕСА КЛАТИ Ф.ЕСА, НО СЕ ПОЛУЧАВА ТЮРЛУ ГЮВЕЧ ОТ КОЙТО ХОРАТА СЕ ОТВРАЩАВАТ И ВСЕ ПО МАЛКО ГЛАСУВАТ !

14

анонимен

преди 10 месеца

Боже! И ти ли, Бруте, пардон Христанов? Поредната партия, за коята ще гласуват чинки, стринки и баджанаци на лидерите й.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Ама той и самият Зеленски е опорочен кървав клоун. Кукла на конци.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Каква визита? Зеленски беше поканен от Денков и Татарчев, за да закопае България. Той дойде уж да проси, а изнесе лекция за назидание и ни чете конско. Как не можа без да чете да свърже 2 изречения? През времето за отговори на въпроси от мисиpките отговаряше неадекватно и разтягаше локуми. Лично аз чух думата ДЕФИЦИТИ над 50, пъти за 2 минути. Имал дефицити. Знаем, има най-вече сиви дефицити в главния мозък.Тази партия колко човека представлява? Както общо има Пеевски?Пеевски се мазни на янките.

11

Обаснявам

преди 10 месеца

Христанов е човекът, който прекъсна корупционните схеми на Златния гьол и още други. Затова го изгониха от ПП. Не се съгласи да бъде исие с Бойко заради пари, не се продаде. Сега ще започнат да го пллллюят отвсякъде.

10

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен: "Това партия на Гешев ли е?" - ___ - изглежда не е. Гешев ще се гаври със понятието "Справедливост", а тези (чудя се кога и откъде се пръкнаха), дъвчат дъвка "Единение".

9

Анонимен

преди 10 месеца

И тези ли са ала-бала портокала с президента като Киру? Какви са тези?Някой ако знае,да свирни!!!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Това партия на Гешев ли е?

7

Анонимен

преди 10 месеца

Божеее, каква е тази партия? За първи път чувам такава партия да има. Леле, всяка кокошка си направила партия в кокошарника!!

6

Чек

преди 10 месеца

В крайна сметка е недоволен от ДБ, щом посланика ходи да ги види, а не от Радев. Сами си го искаха.

5

До Анонимен 1

преди 10 месеца

Споко брат. Партия Единение е току що сформирана, никакво влияние нито нищо. Но не си мисли, че е поредния русофилски фекал. Партията е насочена към Европа.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Е голям праз ,зеления от ново проду оръжия но не и мир ,интересно нали)

3

леле

преди 10 месеца

айде още един мислител за България :)

2

Този човек

преди 10 месеца

Е прав за всичко! Ама какво от това...

1

абе

преди 10 месеца

ква е тая партия единение , кви са тия ?!