104

Анонимен

преди 11 месеца

дъщеря ми търси зъботехник и стоматол.сестри ..няма.за зъботехник- 4000 евро заплата ..няма,араби и неграмотни руснаци и румънци,германките искат да работят по 4 часа три дни в седмицата няма нормални работници.

103

Анонимен

преди 11 месеца

Kъge e Eвreни Дaйнoв ga nycнe nak няkoя gpyra лakapgия зa блaraтa нa нeoлибepaлнaтa geмokpaция, rлoбaлиcтkия нoв cвeтoвeн peg и goбpият gego Copoc чepвив c napи oт фалити нa cиpoмaшkи gъpжaви...

102

Браво!

преди 11 месеца

На форума на ШОС днес Иран бе официално приет в организацията и стана нейният девети член. ШОС е основана на 15 юни 2001 г. в Шанхай. Първоначално в нейния състав влизат шест държави - Русия, Казахстан, Киргизия, Китай, Таджикистан и Узбекистан. През 2017 г. към ШОС се присъединяват Индия и Пакистан.

101

Barbershop

преди 11 месеца

Поне арабите са най добри в мъжкото подстригване и правенето на дюнери.А българите са най добри в слугуването за русофилите става дума.

100

Анонимен

преди 11 месеца

В Германия като се разходя се чувствам като в Истанбул - дюнерджийници през 5 метра, през 10 метра арабски бръснарници, мypгaви араби, турци и роми се разхождат като вкъщи, правоверни мюсюлмани облечени в пижами, забрадени, фереджосани и увити мюсюлманки и ученички. В същото време масово полуголи немски момичета пият бира като мъже и едва ли ще някога ще родят деца

99

Кирил Брейков

преди 11 месеца

Справихме се успешно с демографската криза.Е понапълни се с мигранти но поне генофонда ще се подобри.

98

Кирил Брейков

преди 11 месеца

Славяните са феновете на Славия

97

БГ мутра

преди 11 месеца

Българите сме братя с арийците. Славяните ги заварихме тука и решихме че те ще ни вършат черната работа. Няма лошо да си славянин, но не е и много хубаво. Щом Фюрера каза че българите сме от голямата работа тогава за кво да говорим повече?!?

96

Анонимен

преди 11 месеца

На нас българите ако ни трябваше нещо от най-смачканата територия в света на север от Китай, отдавна щяхме да си го вземем.

95

Анонимен

преди 11 месеца

Хитрата сврака с двата крака... Меркелица много и се искаше слуги, арбайтери за застаряващите и инфантилни Дончовци, покани младите, енергични арабели за разплод, облагородяване на гена, но не получи нито работари, нито нормални, европейски граждани. Сега нейния страхливо мекотелест заместник се чуди какво са надробили, какви ще ги ядат

94

Анонимен

преди 11 месеца

Днешна България е империя от самото си създаване и това е страшен комплекс на руснаците защото ние винаги сме ги игнорирали и считали за нещо по-малко от нас. Българите винаги сме нападали и заграбвали каквото ни трябва. Проблема на Русия е че никога не е имало нищо там освен ескимоси.

93

Лайнояд Дойчо

преди 11 месеца

Пълните самопризнания на Президент Бил Клинтън са че албанците са най-гнусния и долнопробен етнос в целият свят и че Косово трябвало да остане в Сърбия и това му била най-голямата грешка...........факт.............свирчоалбаниците в отговор над 1 000 000 паметници на Бил Клинтън сигурно вече издигнаха................Подмазвач Звездаши бетер Франьо Туджман...........Ашколсун Шампион Цървен 1991 Чеферин

92

България над всичко

преди 11 месеца

Нищо чудно украинците с българска тактика да възпрат азиатците както Волжка България нанесе първата загуба на Чингис хан дето уж превзел целея континент

91

България над всичко

преди 11 месеца

България е имала няколко държави, но никога в днешна русия.

90

България над всичко

преди 11 месеца

Най хубавото нещо което се е случвало на българската империя след властването на три морета е членството в НАТО. Украинците воюваха рамо до рамо с нас срещу османците, най малко трябва да им изпратим танкове ако не войници.

89

Аксиния Джур-Джур

преди 11 месеца

Германия за НАТО е ислямския джихад на Османската империя за окончателното унищожение на Англия, САЩ, Франция през октомврийската 1917 ........................Нищо ново

88

Киро Х

преди 11 месеца

Воините на Исляма, които бяха обявени за "бежанци" и заляха Европа с помощта на корумпираните, зависими и жалки политици-миньони, както и с катастрофалната незаинтересованост на ояденото, латентно местно население,сега започнаха поредната и следваща фаза във завоеванието на Европа! Лошото е, че изглежда вече няма какво да ги спре! Във Франция "мъжете" се интересуват повече от анал3н секс, сирене, вино и парфюми, отколкото то това, да пазят родината си, която си отива пред очите на читавия свят!

87

Додо

преди 11 месеца

Стига бе, чак пък да се "страхува", че то в Германия имат само горки бежанци, гости, поканени от Ангела Меркел! 99.99% са бебета, малки деца, жени и старци, а и изповядват една религия, за която абсолютно всички редовни читатели на настоящето издание знаем, че е религията на мира и любовта! Споко, опасност няма!

86

Анонимен

преди 11 месеца

До 116 "И, в края на краищата, толерантността има граници..." - но про'с'тотията на матряла жраници няма.

85

Анонимен

преди 11 месеца

Във Франция протестират срещу диктатурата на Макрон, а в Германия ще протестират срещу демокрацията. Във Франция протестират чужденците и бежанците, в Германия ще протестират нацистите.