67

Анонимен

преди 10 месеца

До 69 - Турска нация вечемима, каквото и да си приказваш.

66

Анонимен

преди 10 месеца

СЪЗДАВАНЕТО НА ТУРСКАТА НАЦИЯ - тя е създадена през 20в. от Младотурската партия Кемал Ататюрк. Всъщност "турски етнос" няма. Понятието "турци" става събирателно за различни народности, които живеят на територията на бившата Османска империя. То не е по-различно от понятието "СЪВЕТСКИ ХОРА". Прочутия "турски тип" - който е едно малцинство - всъщност съвпада с ...арабския тип. В османската империя живеят и немалко араби! Българските турци са турчеещи се български цингypeли!

65

Анонимен

преди 10 месеца

до 66Вовата ти е кукла, която не е ясно кой управлява - но предположенията ориват към Близкия Изток...

64

Дедо

преди 10 месеца

Путин от защитник и император на християните, сега стана и защитник на мюсюлманите. Няма спиране тоя .

63

До 65

преди 10 месеца

Точно така е! Ако под агресивна разбирате да чакат цели 14 години и да направят всичко възможно за да не се достига до военен конфликт. През което време в Донбас има избити 15 хиляди цивилни много от които деца. А в Русия са емигрирали 2.4 милиона бежанци от източна Украйна. И накрая когато вече наистина нямат друга опция влезнаха в Украйна, но и тогава не отприщиха огъня с пълна сила и гледаха да ина минимално сътресение за цивилните. Отне им 8 месеца са почнат да удрят по енергопреносната мрежа. Агресивна?

62

Ще се молите

преди 10 месеца

Ще се молите на колене, ще ридаете и ще умолявате Вова за капчица нефт, за молекулка газ. Но Вова няма да даде!

61

Анонимен

преди 10 месеца

И как по-точно е агресивна Русия? Всичко което се случва тази и миналата година Русия предупреждава за него още от 2008 насам. Няма нито един западен анализатор или политик, на когото да не му беше ясно какво ще стане ако се направи преврат в Украйна и се спонсорират и раздуят тези анти руски паравоенни организации и се спонсорира клането срещу рускоезичното население. За капак Лунатиците в Киев заговориха за сдобиване с ядрено оръжие. И накрая Русия била агресивна.

60

До 52

преди 10 месеца

Да наричате Путин Убиец на Православни е смешно. 8 години се издевателства в Донбас и големите западни християни дума не обелваха по въпроса! Не само това, запада бълва оръжие и съзнателно предизвика Русия за това което се случи. Истинският антихрист е военната машина, която имаше нужда да се поналеят пари в бизнеса й! Даже смело мога да нарека тази военна машина Сатанисти, защото получават пари от човешко жертвоприношение! Огледай се! Следвай парите и виж истината!

59

Анонимен

преди 10 месеца

Е как ше е сефард, като е чис синеок турчин...хазар е.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Повечето коментари тук, както и лъм всички текстове впрочем, са на пределно ниско умствено равнище, което представя и сайта, и читателите. Пролем е. Защото претенциите за напредък, за превъзходство са на практика не само смешни, но откровено жалки. Не знам има ли в дръги страни освен Швеция законодателно позволено да се оскверняват държавни и религиозни синволи. Законодателно позволено. Това не е демокрация, това е разложение на общесвтвото, Култура значи граница. Табута.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Александър Хелпханд: Свръзка на Ротшилд. Издател на в "Турска родина". Мустава Кемал Ататюрк: Евреин от Сефаридско потекло. Ататюрк е учил в еврейско училище, наричано Шемзи Ефенди, ръководено от евреина Шимон Цви...

56

До Христо Христов

преди 10 месеца

"Фактите" зависят от това чия гледна точка си възприел . За османската империя Левски е терорист нали така, за нас е борец за свобода. От тук на сетне какво защитава или не Швеция си е работа на Швеция - ти не си човек който да дава определения или може по какъвто и да било начин да влия на политиката на Швеция. А като гледаме всевъзможни класации, за демокрация , богатство ,граждански свободи ,стандарт на живот и т.н. и т.н. са винаги в топ 10 на света. т.ч. се справят супер и без теб

55

Анонимен

преди 10 месеца

Изглежда че Путин не може да види себе си и Русия от страни колко са слаби и жалки в очите на света и продължава да бръщолеви шовинистични глупости. Влизайки в простотията на Путин ще му напомня, че той не си е научил урока от 3 март 1918 година когато Русия подписа капитулация пред малка България.

54

Един

преди 10 месеца

А на тебе Хитлер не ти е за урок

53

Анонимен

преди 10 месеца

Кои бяха евреите малдотурци? Талаат Паша: Вътрешен министър на Турция, по време на Първата световна война. Главен архитект на Арменския геноцид. Рефик Бей" Издател на младотурския вестник "Революционна преса". Министър председател на Турция в 1939г. Джавид Бей: Финансов министър на Талаат. Емануел Красов: Еврейски пропагандист на младотурците. Владимир ЖАботински: Руски болшевик - евреин, преминал в Турция 1908г. Издател на вестник "Млада Турция".

52

Анонимен

преди 10 месеца

Май Путин не си е научил урока и в стремежа си да възпре Украйна по пътя на демокрацията вкара Финландия, Швеция и Украйна в НАТО. Путин е майстор в печеленето на врагове.

51

Св

преди 10 месеца

Още някога казваха, че се е оприличавал на Петър Велики. И четял само такава литература. Това е като в лудницата, да се мислят за Наполеон. Дано на Макрон не му щукне пък това, или пък на Пендаревски, че е Александър Македонски ...

50

Анонимен

преди 10 месеца

1920г. еврейските болшевики дават на Ататюрк 10 милиона златни рубли, 45000 пушки и 300 картечници. 1921г. Ататюрк окупира пристанището Баку, отстъпвайки го 5г, по-късно на еврейските болшевики. И Ротшилдови веке имат "Баку оил къмпани", на болшевишка, еврейска територия.

49

Христо Христов

преди 10 месеца

Аз пиша факт. И той е, че Швеция закриля ислямските терористи.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Каквото и да прави няма да спре шведите да се присъединят към НАТО. За допълнителните над 2000 км граница с НАТО може да се сърдите единствено на себе си другарю Путин