22

Анонимен

преди 11 месеца

Путин излезе по силен, но с напълнен памперс.Има ли нещо по пропаднало от фашисткия режим на Путин?

21

Анонимен

преди 11 месеца

Ще падне голямо чернене...типично в стила на Русия....

20

какво се чудим

преди 11 месеца

ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ЧОВЕКА , казваше шефа ми като прибираше големите пачки премии и го питах защо нашите са дребни стотинки.

19

ТО КАКА Е

преди 11 месеца

И С БЪЛХАТА. КАТО СЕ НАЯДЕ СЕ КАЧВА НА ЧЕЛОТО, НО ТАМ Я ТЕПАТ.

18

ТО КАКА Е

преди 11 месеца

И С БАЛХАТА. КАТО СЕ НАЯДЕ СЕ КАЧВА НА ЧЕЛОТО, НО ТАМ Я ТЕПАТ.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Господин Пригожин е бич върху гърба на путин и русофилията и оставя дълбоки белези в душиците им! Ето, прочетете коментарите им! А?

16

леля чичо

преди 11 месеца

сатанистите газ пикаят че ги изиграха като камилчета, направо в 1ви клас ги върнаха с тази постановка и сега тази дъвка за Пригожин, Путин и метежа ще я дъвчат до умопомрачение , а истината е че това беше един много добър финт който позволи една маневра на голяма част военни и техника в Беларус, натовците даже не разбраха какво се случи и не можаха да реагират за да пресрещнат тази маневра , сега плюенето показва само ЕДНО, ЯД ГИ Е ЧЕ СИ ПУТИН И ПРИГОЖИН СЕ ПОДИГРАХА С НАТО КАТО С ПЪРВОЛАК хахах

15

Анонимен

преди 11 месеца

На Пригожин трябва да му запорират банковите сметки, за да влезне в релси. Парите му едва ли са в офшорки в чужбина, в руски банки са.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин показа на милиони руснаци къде е убежището на истинското ЗЛО в РФ - Кремъл и бункерния пcиxoпат...

13

АнонимеН

преди 11 месеца

ДОБРАТА НОВИНА ОТ НЕУСПЕХА НА ПРИГАВНОЖИН Е, ЧЕ ИМА ДОБРИ ШАНСОВЕ ДА БЪДЕ УТРЕПАН ПУТЪНОВИЯ ТРЬОЛ КОЙТО ОСНОВНО ПИШЕ В ТОЗИ САЙТ :D ТОЙ СЕ КРИЕ В ЕДНО ОТ ПОСОЛСТВАТА НА МОРДОРСКВА ПО СВЕТА НО СЛЕД КАТО ПУТЪНА ВЗРИВИ ЗАЕЦ ПЪРВОТО КОЕТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ Е ДА БЪДАТ ОПОЖАРЕНИ ПОСОЛСТВАТА НА МОРДОРСКОВИЯ ПО-СВЕТА !

12

Анонимен

преди 11 месеца

Как би изглеждала Русия с президент Пригожин.Пандисчия батюшка в затворите които е бил за криминални престъпления.И Генерал Армагедон Гений в създаване на изгорена земя.Там където се появи никой не оцелява.Високо професионален военнен който грамотно знае как да изпепели планетата Земя.Как никакъв биологичвн вид да не оцелее.Коя Русия искате на Путин и кротушкото послушко Шойгу или Пригожин и генерал Армагедон.

11

Анонимен

преди 11 месеца

'' нашите изветрели русофили '' ................................. истинските русофили (на пенсионна възраст) са вече на изчезване, това около Копейкин не са русофили, това са платени к***и които викат за които плаща.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилите тук се активират масово само когато трябва да се плюе яко по САЩ, Запада, Украйна и Зеленски. В случая техния идол не ги вълнува, защото си знаят, че е подигравка.... подобноГномче да е начело на РФ...

9

ВЪZРАЖДАНЕ

преди 11 месеца

ТАКА Е ТАКА Е !! ПРИГЪВНОЖИН Е ЛОШИЯ А ДОБРИЯ Е ПУТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪН

8

Анонимен

преди 11 месеца

Или Дмитрий Кисельов или вие опростявате ситуацията като заявявате, че Генчо Гарсонът е превъртял, след като е получил милиарди обществени средства. Парите са само една малка част. Няма да изброявам всичко. Ще спомена само вселенската му самоотценка, мания за величие и непогрешимост.

7

Мда

преди 11 месеца

Много ясно че държавата плаща , Русия е богата ! Как иначе да се финансират 25 000 бойци с облекло , снаряжение , заплати ?!!Един ден улици и площади в Киев ще носят името Пригожин на човекът избавил Украйна от десетки хиляди укронацисти.Бая хора вкара в гробищата !

6

Хм

преди 11 месеца

Укрите се оплакват че Макрон им дал непотребни танкове в които войниците мрели като мухи под руския обстрел ...а дали на Макрон в момента му е точно до украинските нагляри ?!!

5

Неграмотен

преди 11 месеца

Както всичко останало в структурите на Рус,формированието си е държавна поръчка,като дружество с ограничена отговорност.В случая конкретното лице от обкръжението на диктатора налапало се държавни средства се казва Пирожкин,фирмата на която е кукла на конци петни името на един наистина велик композитор.Цирка е един,артистите различни,целта е ясна,средствата ...е средствата

4

Хм

преди 11 месеца

Прекрасни новини от фронта , след като руснаците ликвидираха всички укри при Антоновския мост , тази нощ отново подпукаха Киев и още области с масиран ракетен обстрел."Контранастъплението" е на път да се превърне в паническо ОТСТЪПЛЕНИЕ !

3

Анонимен

преди 11 месеца

Зиг Зелникски и Хайл Пирожкин, спасителите на Райха! Айн Волк! Айн Райх! Айн цу цвайн цу фюрера! Зиг Зиг Лаурел и Харди!