93

Тонката

преди 10 месеца

Всичко това е вследтсвие на скапаната политика на Европееца.Следваштите размирици ще са в Германия

92

Анонимен

преди 10 месеца

Има вече паралелна мюсулманска нация там и това е гражданска война!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Сами си вкараха ислямистите в задния двор.

90

Дддд

преди 10 месеца

То и тук има такива само чакат командата от посолството

89

Анонимен

преди 10 месеца

А тия, дето ги пускат с милиони и умишлено ги хрантутят, са си мислили, че ще се случи нещо друго ли?! Интересна работа. Значи са мегатъпи или просто изпълняват чужди заповеди.

88

Анонимен

преди 10 месеца

"Ако тавечер гръммат...Айдв да нв са моог 5-10 хил. примерно, утре дали няюа да са се кротнали?" ____________ Дали ще са кротнали?!...Ти сериозно ли?! 15-ина милиона са църнявите във Франция, горе-долу толкова-в Германия, половината Белгия вече е от църняви...Ако се случи това, за няколко дни Западна Европа ще е СРИНАТА! Трагикомичното е, че белите целенасочено ги пускат, набиват им помощи, дават им паспорти и привилегии, налагат мултикултуризъм и прочие - и накрая... ще го отнесат кораво.

87

в маZkве падаш

преди 10 месеца

от прозореца само да помислиш срещу недораслите обитатели на краснаяСволоч.

86

до 97

преди 10 месеца

На мястото си е. Ама няма как да помогне в случая с нищо. Това, което се случва, е еманация на неспособността на Европа да приобщи потомците на арабите и мюсулманите от магреб към обществото си. Просто тази религия на "мира" не може дя съжителства заедно с развито гражданско общество. 17 годишни ???? къде са родителите, какво се случва???

85

Яш ми хуяя

преди 10 месеца

Къде е Гаврош?

84

Анонимен

преди 10 месеца

А къде е френският хелзински комитет за правата на човека. Къде е.

83

Оператор

преди 10 месеца

Кой си има/имал колонии да си ги отглежда/възпитава, нас кво ни дреме, че некви са излезли по улиците?

82

Коста Мутрофанов

преди 10 месеца

Няма да се учудя ако Москва има пръст в цялата работа...

81

Това е от

преди 10 месеца

Африканския вятър !

80

Алекс

преди 10 месеца

Франсетата доста ни критикуваха,че не си интегрираме цветнокожите от махалите.Обаче техните тарамбуки са още по-неинтегрирани.Дали не е по-добре първо да оправиш собствената си къща?

79

Анонимен

преди 10 месеца

И както винаги лидерите на ЕС са се снишили и чакат да мине бурята. Ако се случваше извън ЕС щяха да излизат с декларации колко демократичен е протеста, как на хората им е писнало от Макрон.

78

До 85

преди 10 месеца

Добре е че правата на нашите полицаи са по ограничени в сравнение с държави като САЩ, Франция и т.н, има достатъчно гнили ябълки сред тях, които биха направили сумати поразии, това да застреляш някого който ти изглежда подозрителен, не е решение, както и показват протестите вече цяла седмица

77

От Лесно е

преди 10 месеца

Предлагам това, защото и в този случай деянието е насочено към устоите на държавата и на нацията, която е приела сегашните вилнеещи или техните предци.

76

Лесно е

преди 10 месеца

Да вземат пример от САЩ. Ако се докаже, че някое непълнолетно лице поддържа по интернет връзка с крайни ислямисти, качват го на самолет и го пращат обратно там, откъдето е дошло, макар че родителите му остават в САЩ. В родината или в прародината му да се погрижат за него тамошните социални служби. Що рев изреваха даже и подрастващи ханъмки, но прошка няма. Сега и Франция да прати тези хиляди вилнеещи 17-годишни обратно в Мароко и Алжир, да видите как ще кротнат останалите и ще слушкат.

75

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 67 --- Прав си, но с две уточнения: 1. Тези отряди да са с точно определено предназначение - да бранят градивните граждани от посегателствата на техните антиподи; 2. Членоветена тези отрядида са въоръжени и да имат право даизползваторъжието си.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Д-р Димитров от Пловдив даде пример как трябва да се постъпва с тази категория индивиди в случаите, при които те вършат нещо незаконно.