123

Скънк

преди 11 месеца

Е те всички са с бългсрско гражданство. Зс какво им е ЕС?

122

ahaha

преди 11 месеца

това тоя с майка българка ( за жалост) и български паспорт ли го говори ?! като онзи заея. идваше в България да яде пие, НСО коли и тн, отделно има български пасош и после се връщам на територията им на тези и почва да соли е като тоя разноокия

121

Посолството

преди 11 месеца

Доволни сме Канадеца си свърши работата

120

Анонимен

преди 11 месеца

Слабият ученик ВИНАГИ се оправдава с учителите, вместо да си седне на панталоните и да свърши нещо полезно

119

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя горе на снимката с очилата - мяза на ПичaВъшкa, скрито донесена под крилете на мyхата Цeце от африка и кацнала по земите на Александър Велики!

118

Анонимен

преди 11 месеца

Българите се отвращават от СМ и от сърбоманите там.Напълно нефункционална държава, издържаща се от помощи,включително и български.Преди няколко месеца,главна новина беше,че някой им е подарил обувки за армията.Друг ще им даде малко ток,трети ваксини,четвърти друго и т.н.В югославия имаше един израз,Вукоебина.Ето това е СЕВЕРНА Маекдония.ХК-ПФУ

117

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя горе на снимката прилича на "людоед"

116

Маке

преди 11 месеца

До Блгарин. Мислам дека е, како што велите вие блгарите - надрусан :)Инаку за зборовите што ги кажал, во право е човекот.

115

Анонимен

преди 11 месеца

"...с тях бе Ахил, многославният син на Пелей и Тетида, чийто известен родител беше Хирон философа. Бе предводител на хуните, българите-мирмидонци. Те бяха две по хиляда, а също така и петстотин. ... Евфрем, синът на Тризен, марокейците водеше смело. А Пирехмис беше вожд на пеонци, на българи сиреч, той не поел от към Аксиос, сиреч известната Вардар... Хромий и Еном стояха начело на всички мизи..."

114

Българин

преди 11 месеца

Само го погледнете, на какво прилича, как се е издокарал... Друга диагноза не ви трябва.

113

Македонец

преди 11 месеца

До Петър Дънов Абе ко те пита какво ти искаш? Мислиш че Европа че остави да си правите евала на паметот и само затова сто се влизали во ЕС да запирате сите процеси? а оди таму чува овците затова сто в шенген ке влезете на куково лето.

112

дреме ми

преди 11 месеца

кви ги говори тоя cмешко. Те пък са последните който ще влезнат в ЕС, щото сърбите няма да го преживеят ако са преди тях и ще ги бламират с пропаганда докато могат. Така че кво казал все тая от човек на който столицата е като дисниленд....

111

Петър Дънов

преди 11 месеца

99 % от Българите не искат Скопие в ЕСПрезидента на БГ трябва да го разбере

110

хммм

преди 11 месеца

Политиците в Мъкедония са сръбски слуги, които нямат за цел да вкарват измислената си държава в ЕС. Това го знаят и гаргите, само необразованото население в РСМ не. Играят игра в която то е най-ощетено. Защото на тях не им пука особено. Защото Сърбия е подливала вода на всички около тях откакто ги има на картата винаги са се опитвали да играят двойна игра, но накрая сами попадат в глупостите си. Цялата им история е основана на фалшиви договорки и нападане на съюзниците им когато е изгодно. СРАМ!

109

Анонимен

преди 11 месеца

Хора, тия са много по-*** и по-лоши от сърбите. Те са резултатът от експериментите на сърбите, закърмени от малки с омраза към всичко българско. Еничари без да е имало кръвен данък. Не виждам как ще се нормализират нещата освен със защита на тези, които се определят като българи там. Друг начин няма, 21ви век има терор над българите.

108

Петър Дънов

преди 11 месеца

Щом се отнасят лошо с Българите.Трябва да направим референдум ,че не ги искаме в Ес.И да имат визи за БГ - туристически.Запомнете- тия уруди неграмотни ще си останат такива.Промит мозък Терористи.Помните ли Спаска МитроваУруди уруди уруди

107

Анонимен

преди 11 месеца

Област Благоевград е македонееща се област у нас... не се правете на ни лук яли, ни лук мирисали!! там мразят българи..

106

Анонимен

преди 11 месеца

Един пример: "Голямата река, която се влива в Мъртво (Черно) море не е друга, освен Дунав. Ние Българите казваме Данчо, Даньо, Данка, Дана, на Йордановците и Йорданките. Така Йордан е станал на Дуна, Дана, а оттам на Дунав. Мъртво море на картата на Балканите в действителност е Черно (Чермно в старите библии) море, в което се влива река Йордан (Дунав). а тя извира от нашия Ъгъл - Онгъл (Дания) - където сме си пасли конете - Дач, Дануба, Дунай! И наши ХОРА от тоя Онгъл отиват и правят Англия!

105

Анонимен

преди 11 месеца

В Библията топонимът Идумея се отнася както за провинция Македония, така и за Одринско!

104

Анонимен

преди 11 месеца

(((ЗЕМНИЯТ РАЙ))) е на територията на стара България (между Дунав и Стара планина), Тракия и Македония (Пирин). Това е написано и в книгата Библия. Видяхме къде се е намирал библейския Едем. Точно в центъра на всички древни империи - Българската(Римска), Византийска и Османска. Тук са и старите провинции на България - Тракия, или Ромелия, Мизия, или България и Македония.