42

Анонимен

преди 1 година

Русофили неразумний!...Прочетете от българската история и се Поучете.Битката на народите .Варненската битка 1444 година за България Полски и унгарски и румънски войни се бият за нашата свобода.Пример за съюз и помощ.Къде бяха руснаците .Забравиха ли ни.

41

Анонимен

преди 1 година

За тия , които се подвеждат по проруското говорене.Нека помислят с главите си.Който не иска жена, остава си ерген.Където и да си С който и да си.Се изисква приятелство и вярност.Ако не си време на вън , не си верен и вътре .Кога даваш дума ,дори и на зъл човек. Трябва да удържаш.Как може да си верен на руснаците А да не можеш да си верен на Западните съюзници Все пак , и те са в съюз.Щим могат те , защо да не можеш и ти.Помисли...

40

човека с бича

преди 1 година

Заслужава 20 удара с бич и пускане в селски нужник с главата надолу!

39

Анонимен

преди 1 година

Национален предател

38

Нещастен генерал

преди 1 година

До Анонимен Генерал Попов научи ли се ,как да марширува ? Затова и коментарите му са лява ръка ,ляв крак и т.н..

37

TOз Гинирал

преди 1 година

Неразбрах, какво иска да каже и кои дупенца бърше.?

36

оу

преди 1 година

е как бе , нинова , радев и копейкин казват че войната е много близо и ше пращаме българската войска на война :)

35

До Анонимен 45

преди 1 година

Точно на военните им е много добре ясно, ама е интерес клати фес, зависи откъде пълни джоба. Иначе, оказва се че направо една генералска армия може да пратим на Зельо, то войници нямаме колкото генерали.

34

Нане

преди 1 година

Мисирчици, питайте продажното краварско п се, колко му е пенсийката... ===))) а го питайте и за грантовете от кравария за България....

33

Анонимен

преди 1 година

Я каква глупост изръси тоя . Щяло да има преговори и мирен довор :))) А къде е мирния договор между Русия и Япония ? Мирен договор няма и между Северна и Южна Корея няма и между Сърбия и Косово . А къде има ? Между Русия и Германия е капитолация ама да речем че е мир . Има и между Русия и Чечения . Кво иска да каже този ? Че Украйна ще бъде погълната цялата ? Или пък че руснаците ще забравят че сме давали снаряди за убийството на руски войници ??? Тез работи не се забравят лесно .

32

Анонимен

преди 1 година

Дженерал, а знаеш ли какво е мнението на народа по въпроса? Остави Радев и Киро, виж какво искат хората. Политиците трябва да правят политика каквато искат хората в България, а не някакво посолство. Капиш?

31

Анонимен

преди 1 година

Не е сега, но в бъдеще може да е. За смотана държава заради провалени политици е най-добре неутралитет. От военен не очаквам да разбира тази дума. Не им пасва на професията.

30

Нане

преди 1 година

Публично разжалване на всички така наречени генерали придобили звание след 1990 година... Тия на какво точно са генерали... България е оставена без армия, както след ньойският договор... ===)))

29

Как пък няма

преди 1 година

Един български евроатлантик- Киру, Тагаров, е тоя генерал Попов- за отидат да защитят Украйна и да положат кости на фронта а???А очакват от нас да го направим?

28

Верно ли?

преди 1 година

Защото Путин каза, че ако се използват бази в България например, да излитат Ф-16 от тук, това ще са легитимни военни обекти, които ще унищожи ;)) Просто казвам!

27

ДОНБАС и КРИМ

преди 1 година

СА ИЗКОННИ РУСКИ ТЕРИТОРИИ ДАРЕНИ, НА БАНДЕРОВЦИТЕ ОТ *** ЛЕНИН, СТАЛИН и ХРУШЧОВ

26

Това ще го говори

преди 1 година

И като падат бомби в София! Ще лъже че гърмят климатици ;)

25

!!!

преди 1 година

То защото сме по-далеч вече гърмят складове и у нас!

24

Ама вчера

преди 1 година

Нато за 24 часа беше в пълна паника и тревога при вероятноста накой друг ( не Путин) да вземе кантрол върху атамните оръжия в Русия! Някой безмозъчен с щастливо пръстче върху червеното копченце ;))

23

Анонимен

преди 1 година

Откъде толкоз генерал,толкоз нящо у нашата страна бе хора,ние толкова армия нямаме ,че да имаме толкова генерали.От няколко дене гледам по телевизията саде генерали се изказват,че те китайците сигурно нямат толкова генерали колкото ние имаме...