226

Анонимен

преди 1 година

Хахахах така и тукащните * се приготвяха за парад втори път този месец, но останаха само с пръсче в *

225

Анонимен

преди 1 година

На западната ни граница "зрее"конфликт.И никой не знае кога Балканите ще"пламнат"отновоПо време на"конфликта"Югославия-НАТО не бяхме членове на алианса и войната татам не ни засягашеНо сега ако пламне отново между НАТО и Сърбия,сме и с двата крака в батака и измъкване.За БГ се очертават две перспективи.Или участие във военен конфликт на исток или на запад.Ако и Полша се сдобие с излаз на Черно море (Вековната им мечта) конфликта им с Турция е предопределен.Да си на кръстопът вече не е предимство

224

Анонимен

преди 1 година

До 229 Точно така. Европа и САЩ не ни интересува маймуните в Африка, че се бият. Интересува ни Европа. Ако много те интересува хващаш самолета и отиваш да се биеш за някои от двете групи. Не ни бутай детските си манипулации видиш ли едно и също било. Акъла ти 2ст :))

223

Пижо

преди 1 година

Не само Украйна! 10-тимата русофоби у нас, начело с Киро Харварда, също останаха с пръст в ****. Вчера с голяма купа пуканки се наслаждавах на идиоtизма в коментарите на американските podlogi у нас и чаках неизбежния край само, за да им видя разочарованите физиономии.

222

До отговор

преди 1 година

Значи Украйна е оснвана от руснак? ;)

221

Анонимен

преди 1 година

Синчето на Байдън се призна за виновен и получи потупване по рамото от американския Съд.*** и демонизацията,задминаха и българския.Но колелото на историята се върти и някои не може да предвиди бъдещата история на Света. Може и САЩ да се разпадат след като са достигнали точката на "кипене". 4 юли наближава а пари няма.Милиарди зелени гущери изгарят без възрастно в горещата пещ в покрайнините на Русия а печалба никс.Какво мислят данъкоплатците отвъд"голямата вода"за ситуацията в момента в САЩ.

220

отговор

преди 1 година

До Някой укрофил... В.Ленин

219

Анонимен

преди 1 година

В Судан боеве се водят вече втори месец но там запада няма аванта и не представлява интрест за семейство Байдън & сие .Заложени са милиарди "гущери" за да се придобие голяма територия от покрайнините На Русия и се очакват големи печалби за Байдън овцете, НО за сега се "реализират " само загуби.Дори и зърнената афера не може да върне загубите на Байдън & съдружие,защото украинското зърно се оказа канцерогенно а укротериторията само мечта.

218

Някой укрофил

преди 1 година

Да каже кой е основал държавата Украйна? Моля :)

217

Анонимен

преди 1 година

Не вярвайте че,"музикантите"се управляват от готвачТам са бивши служещи от съветската армия и се подпомагат от бивши съветски генералиТези който се размечтаха за крах на руската армия са uguo*Tu. Представа си нямат,какво щеше да се случи ако"готвача"можеше да вземе власт в руската армияТези които не познаватРусия,просто заложиха на куцо магареДори в САЩне повярваха че има метеж, инак веднага щяха да помогнат на"музикантите"с авиация и тогава Третата просто щеше да е неизбежнаХитро но невероятно

216

Да допълня...

преди 1 година

До Скоро 223 За сметка на Запада , Путин много добре знае какво го чака.Умира от страх от всеки влязъл в кабинета му. Това живот ли е ?

215

До 221

преди 1 година

Укрофилите са толкова неграмотни, че като им кажеш Владимиро-Суздалия, те си мислят, че това заради първото име на Зеленски така се казва. Ахахахахах!

214

Питах един

преди 1 година

Украинец кой е основателя на Украйна? Казах България е основана 681 година от Хан Аспарух а Украйна? Горкия мълчи..не знае!!

213

Скоро

преди 1 година

Зад това шоу с Вагнер,стой нещо голяма...Путин е велик стратег,и запада още не знае какво ги чака.

212

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 208 Руснаците излъгаха че няма да нападат Украйна. Сега лъжат и за края на войната. Никакво доверие. Бой му е майката.

211

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са толкова неграмотни, че като им кажеш Владимиро-Суздалия, те си мислят, че това заради първото име на Путин така се казва. Ахахахахах!

210

Мдааа Дааа

преди 1 година

Мдааа даааа.... клатещи мечтиии!!! Вървяла лисицата дълго след коча... гледала, че нещо виси и му се клати от долу и си мислила и се надявала, че голямо ядене ще има ако паднат клатещите му се камбанки!!! Та и жендурията си има мечтииии... мокри сънища!!!

209

Анонимен

преди 1 година

А защо трябва да се казва Русия, а не Владимиро-Суздалия? Ахахахха! Ееееххххх, неграмотни русофили!

208

Пенсионер

преди 1 година

Не сама Украйна , целия демократичен свят се надявахме , чу пуча ще успее, и Путин ще си получи заслуженото. На за жалост упадъка на Русия продължава.Остават си същите при ***-ти.

207

Украинците

преди 1 година

Разчитат на руснаците да се победят самите себе си! Защото Украйна не може да ги победи :))) ха ха