93

Анонимен

преди 11 месеца

Винаги е било така e през всички времена и епохи във всички държави на 1000 човека само 100 стават .. От останалите 900 човека нищо не става лош материал сега глобалистите искат да се утилизират ... И това нещо всеки учител , учен го знае..

92

Даскал

преди 11 месеца

Искам 30% увеличение, иначе обявявам стачка и повече няма да уча децата ви ...

91

европейски популис

преди 11 месеца

ами оная синдикалистка дето е на 100 години къд е с е е покрила или само кат стачкуват з заплати.Можели д апредставляват даскалите такив ахора то е позор з асъъсловието ням али млади хора

90

Do 98

преди 11 месеца

Не разбирам какво има тази нация общо с нас и кой го интересува къде се намира най-загубената бачкерка неграмотна нация на света, която е с по- малко население от Манхатън?!

89

да, ама

преди 11 месеца

аз знам къде се намира масачузетс, щат в америка, обаче половината американци не знаят къде се намира БЪЛГАРИЯ!

88

Анонимен

преди 11 месеца

Учителите им били виновни, учебниците им били виновни, а бе вижте/слушайте израза на парламентаристите или министрите как говорят и заключавай! Много си мислят, за какво да уча след като мин. председ. не може да сглоби едно изречение без лексикални грешки? Та тъй - това за функционалните неграмотници го каза един професор но щяхте да го линчувате публично! Ето сега е вече истина и какво правите? Аз поне си намерих попрището извън територията, защото живота е кратък!

87

Лед за уиски

преди 11 месеца

Брей, 93, господар се изкарваш, хах. Викаш има висша раса и низша раса. Кой друг ли го твърдеше това, върти ми се в главата образът на един чичко с мустачки.

86

Баш програмист

преди 11 месеца

господарите са господари , защото са ги учили да мислят , да анализират текст и данни и да говорят правилно и добре езика .. А вие сте роби защото са ви учили да помните , да зубрите , шаблончета и флашки, да си изпеете урока и да минете

85

ИСТОРИЯ

преди 11 месеца

България има система за оценяване от 1 до 6 .Тоест - трябва да отговориш на 50% от Въпросите за имаш 3 на изпита . При 30% отговори се получва оценка 1,8 , при 40% се получава 2,4 .

84

до 88

преди 11 месеца

Е ти като си такъв, не означава, че всички сме такива. Ти си бъди зидаромазач, ама за да си такъв ти или децата ти, има на кого да слугуват (на мен и моите деца). Така работи светът. ИМа слуги, има господари. Това е. Въпрос на избор през 2023та. Че дори и с малко борба и в Римската империя е било въпрос на избор.

83

Анонимен

преди 11 месеца

меренджеите, всеки иска началник , никой не ще да бачка.. затова ще ядете дървото .. Аз такива за живи хора ги нямам , това са умрели куци коне или магарета..

82

до 89

преди 11 месеца

Повече от логично е, че материалът е функционално неграмотен. Каквито родителите, такива и децата. Крушата рядко пада по-далече от дървото. Какво да ти роди леля ти Гинче, касиерката, например?!

81

лол българия лол

преди 11 месеца

И за какво им е на децата да учат?! Така или иначе ще станат сервитьори, камериерки, прислужници, зидаро мазачи, боклуджии и тн все прекрасни професии .

80

Какво очаквате

преди 11 месеца

Е то не може да се отлагат учебни занятия за щяло и нещяло. Хората били ученици по Тошово време да кажат дали е имало толкова неучебни дни. Сега се измислят всякакви абсурдни празници и причини да се обяви неучебен ден. Да не говорим за профанското Онлай..но обучение !

79

Хахахахахахахахахаха

преди 11 месеца

До Точен, нормално! Комунистите не виждате нищо!

78

ХХХ

преди 11 месеца

На кого от ЕС и САЩ му трябват такива като България да е умно населението и да има стабилна армия ? Да има икономика и собствено мислене ? Такива ако сме сме напълно ненужни на великите сили ! Така сме им във файда .....купуваме им отровите вместо нашето ....ядем им резервите от месо вместо да ги хвърлят на кучетата ! Работим им като волове после викаме УРА ...за златото да не говоря ....българи работят на заплати и те викат ура ....и по зле ще става !

77

Ваньо

преди 11 месеца

който не скача и е срещу посолството, е червен ...

76

Аз

преди 11 месеца

После се чудим защо има толкова почитатели на Путин и Копейката...

75

ЕС

преди 11 месеца

На българските деца им трябва 10 точки за 3 ....абе и 0 точки там да минават .....трябва бъдещето на България да е равносилно на стадо офци ! Утре като им кажем че благодарение на САЩ са се отървали от 500 години руско робство ....да вярват без да се замислят и да са длъжни на майка САЩ както ние сме длъжни !

74

Точен

преди 11 месеца

Бях 40 г в образованието, от които междувременно 3 г зам.-директор. Поравно преди и след демокрацията. Категоричен съм, че демокрацията уби българското образование.