80

Анонимен

преди 11 месеца

Българинът взема средно 1000 лв, а европеецът взема средно 2000 Евро нето. Кафето (в кафенета / заведения) в Европа е средно 3 Евро, а в България - 2.5 лв. Аз ли да ви направя интерполацията, или е близо да акъла кой плаща повече за кафе ? Стига с тия абсолютни стойности и тарикатски политиканствания. Въпросът е как усещаш кафето или какъвто и да било продукт като % от портфейла си.

79

Minuva42

преди 11 месеца

В 6 от 10 случая ме е гнус да пия кафе в България - като гледам как го правят.Машините - хубави, кафето - средна работа, хигиената - нулева! Мърляшка работа навсякъде!

78

Вин Дизел

преди 11 месеца

Хипотетично, Орангутанов хаби кислорода

77

Анонимен

преди 11 месеца

В Рим кафето е 1.5е, т.е по-евтино от Мутроморието. Айдееееее

76

Анонимен

преди 11 месеца

Турското кафе е виетнамско!:))))))

75

Евтим

преди 11 месеца

В родината на еспресото - в центъра на Рим, има много кафета за 1 евро. В България за около 2 лева пием най-нискокачественото (предимно Робуста или трето качество), евтино и старо (пакетирано преди повече от година) кафе, което означава че и сега, нашите заведения печелят повече, отколкото заведенията в други страни, където масово се сервира пряснопечено кафе от добри сортове Арабика, които като суровина струват 5-10 пъти повече, отколкото ***, които тук Алибегов иска да продава за 3-4 лв.

74

По вендинг

преди 11 месеца

Автоматите кафето е под всяка критика най евтин бо.лук,а по ресторантите същото само ,че на цена 5 пъти по-скъпо.НЯМА НИЩО ЕВТИНО ОТ 5ЛВ ПОРЦИЯ СТАНА НА 15 ТОВА Е СПЕКУЛА И АЛЧНОСТ,А НЕ БИЗНЕС ВАРВАРИНО

73

Анонимен

преди 11 месеца

Ама получаваме и най- малки заплати! А и от кафето се печели най- много! 1 кг. кафе е равно на 166 кафета!

72

Сту

преди 11 месеца

Тоя източи една камара евро пари като му затвориха заведенията при ковид от проекти.Кара една бяла q7-ца и bmw x6 М. Обаче хората взеха да го оплюват, че кара коли за по 100 бона, пък се оплаква. И сега ги продаде. Прави се пак на гладен с една шкодичка, докато му дойде Gкласата.Няма да се наяде никога. Само хормонът на растежа, дето взима на месец е 3000 лв. Иначе се жалва по тв, горкия, много му съчуствам, едвам оцелява.Обаче и вие противни медии не спирате да го показвате, евала и на вас!

71

Ракиджи Алекберов

преди 11 месеца

както във вица за Киркор и Гарабет, как правели кюфтетата: - Ама ти и майма ли слагаш?

70

Анонимен

преди 11 месеца

Кафето в България е по-скъпо от това в Рим и то в кафенета, разположени на световно известните им площади. Ричко, излез малко извън цървylandia и виж как вървят цените, а не да манипулираш обществото. Невероятно надути цени направихте и сега ревете по всички медии, че било празно.

69

селянин

преди 11 месеца

ами направете го 20лв чашката еле е пазарна икономика после прокарайте закон дека секи преди да тръгне на работа да е длъжен да пие едно кафе и готво какъв е проблема

68

Болишпеков

преди 11 месеца

Също го пием в най-долнопробните заведения, с най-ниско качество, хигиена и обслужване, които най не издават касови бонове , с най-голям риск за гол обиск или друг кръстосан огън между картелните им босове!

67

Анонимен

преди 11 месеца

Те и заплатите на персонала са най ниски, тока ви е най нисък, данъците са ви най ниски, ддс то е ви едва 9%. В Гърция кафето е по евтино от това в БГ при условие че стандарта е пъти по висок.

66

Анонимен

преди 11 месеца

В Рим пих кафе на 1.20 евро, в бг на в пъти по-малки заплати колко трябва да е ?

65

безмислено

преди 11 месеца

Хора, говорим си тука как заведенията прекаляват с цените, ама докато всяка една кръчма е пълна ще е така.Бедния българин е все по заведенията....

64

Хахахахаха

преди 11 месеца

Никой не ви пречи да вдигнете цените. Ама никой! Давайте! Ама оправете и качеството, защото вашето не е кафе!

63

Мумюн

преди 11 месеца

Рашиде,2 кинта за 20 грама кафява вода евтино ли е бе?Къде по света има такава скъпа кафява вода?Пък и кафето ви не е кафе а каквото е останало и ометено по трюмовете на корабите

62

до Прости Сметки

преди 11 месеца

Не! Правят се 166,6666 кафета. Шест грама е дозата. Повече се печели. Най-доходния артикул. Имал съм кафене.

61

Анонимен

преди 11 месеца

И имаме най-тъпитемутри собственици на завесения.