118

Анонимен

преди 1 година

Ако искате и аз ще ви публикувам един разговор. Какъвто кажете да е текста такъв ще го спретна. Голямо доказателство изкараха , спор няма.

117

Анонимен

преди 1 година

Е па тя атомната централа не е ли руска? Първата част си противоречи на втората. Един фалшификат не могат да спретнат украинците като хората.

116

Анонимен

преди 1 година

Не ми пука ни за укри, нито за руснаци. Хептен пък за американци. Това си е жив цирк с огромни жертви.

115

Анонимен

преди 1 година

Руснаците и украинците кръстосаха погледа на Запада направиха ги разногледи. Пиндостан ряпа да яде с неговите извънземни номера и изкуствени интелекти.

114

Анонимен

преди 1 година

Тази язовирна стена е разрушена вече това е факт какво следва да се взриви атомната електроцентрала и край баси екологичните катастрофи ако падне некой метеорит в пиндостан и край всичко ще бъде занулено почваме сначале.

113

Българин

преди 1 година

Те в началото на военната операция бяха публикували и телефонен разговор на Путин как се кара на Шойгу. После се оказа разбира се, че всичко е фейк. В днешно време е толкова лесно да симулираш глас.

112

Слава кокаине!

преди 1 година

На 5 годишната ми дъщеря хитростите са по такрикатски от на фашугите лъжите. То да си избереш клоун любител на колумбийски сняг за президент много акъл не се иска.

111

Анонимен

преди 1 година

и защо ще взривят контролиран от тях язовир руснаците, и то откъм страната, където са им защитните войски? а няма да пуснат водата от горната страна на днепър към украинската армия и натовските наемници? тук прекалихте. слушах как сами си стреляли с ракети по контролираната от тях аец запорожие, докато вътре има руски войници; как сами си взривили газопровода, ама и чак сами да си давят армията??

110

...

преди 1 година

рашистанците са най-голямата терористична държава в света! ИДИЛ ряпа да яде спрямо рашистан! това вече дори продажната путинофилия тука го знае! И целия свят го знае! Избиват стотици хиляди мирни Украйнски граждани! взривяват болници и детсцки градини! Това е! ТЕРОРИСТИ! сега се вижда, че взривяват и язовирни стени за да избият още повече мирни граждани! Това е рашистан торористична държава на която ИДИЛ смоа може да завижда!!!!

109

Анонимен

преди 1 година

Няма начин да няма българска следа няма такъв начин. Шегичка бе.

108

ало ало

преди 1 година

руски язовир да го взривят руснаци и после да стрелят по спасители на населението....е, такъв сюжет и Агата Кристи не може да измисли!

107

Анонимен

преди 1 година

Украйна буквално разби живота на хората в Донецк .Не спира да го бомби тоя милионен град също и Луганск половин милион. Но няма да сломи хората в Донбас .Те няма да искат да останат в украйна край.

106

абе

преди 1 година

....една баба каза на женския пазар.....

105

Анонимен

преди 1 година

Моите комшии не един път са ме записвали и са давали записите на останалите съседи да ги четат не знам защо. После съседите ми казват. Правят непрекъснато монтажи детска игра нищо не са постигнали до сега.

104

Вервам

преди 1 година

Че Русия си взриви язовира, обстрелва си АЕЦА и грожданите в град Донецк и Луганск, разруши си моста в Крим и даже си взриви газапровода СП 1 и 2, че даже и тръбата за амоняк и нефтопровода Дружба! Русия воюва срещу самата себе си, пък ние я санкционираме?!!

103

БС

преди 1 година

И аз мога да им направя няколко такива телефонни разговора , ако поискат.

102

Анонимен

преди 1 година

До Посолството това е работа на посолството.

101

Верваме им

преди 1 година

До Анонимен И защо да го взривяват ? Могат да отворят шлюзите и да контролират както си искат водоизпускането . Някои наистина хрупат доматите с коловете .

100

Посолството

преди 1 година

Добре сме го монтирали даже Урките не се чуват

99

Анонимен

преди 1 година

Ей тия руснаци. Взривиха си газопровода, който им беше основен източник на доходи. После се замообстрелваха в Запорожката АЕЦ, а сега взривиха язовир, който им отми минните полета, които от 4 месеца правеха покрай реката :-)