110

Анонимен

преди 11 месеца

РОБИТЕ свършват

109

Анонимен

преди 11 месеца

Толкова им се е вдигнал стандартът на германците, че ги е страх да излязат по улиците. И не само страх, гнус ги е, разочаровани са сред какви индивиди им се налага да живеят. Те за това именно маса пенсионери си напуснаха страната.

108

Просто и лесно!

преди 11 месеца

И Германия, и цяла Западна Европа ще си спести много неприятности и много излишни разходи, ако се отърве от това африканско и близкоизточно бреме, с което се е натоварила в момента. Нужната работна сила може да се вземе от Източна Европа. У нас има недостиг на работна ръка, но от Сибир могат да дойдат нужните няколко милиона, които липсват на Европа. На руснаците не са им необходими 4 интеграционни години, в рамките на които да висят на социал. За няколко месеца ще се адаптират. И са християни!

107

Анонимен

преди 11 месеца

ЩО ЗА ПЕСИМИЗЪМ? ПРИ НАСЕЛЕНИЕ 84,3 И РАБОТЕЩИ 47 МИЛИОНА ИМАТ ТРУДОВО НАТОВАРВАНЕ 55,75%. И ХАЙДЕ СТИГА ВОПЛИ, УЖ СА ГЕРМАНСКИ ПЕДАНТИ, ИМАТ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ ИМАТ ИНЖЕНЕРНА МИСЪЛ - ДА ГИ РАЗВИВАТ И ДА ПРОМЕНЯТ ХАРАКТЕРА НА ТРУДА!!! УЧУДВА МЕ, ЧЕ НАЙ-ЗНАЧИТЕЛНИТЕ ИМ ГАСТАРБАЙТЕРИ СА ОТ СИРИЯ И УКРАЙНА, КЪДЕ СА КОМШУ ПОЛАНДЕРИТЕ?!

106

Леля чичо

преди 11 месеца

Нагла лъжа, има супер голяма безработица обаче искат да ползват славяните за рабство, да се стягат и да си бачкат сами в тежките производства

105

Анонимен

преди 11 месеца

Че за какво са и на "най-голямата" икономика работници? Големите компании се изнесоха в САЩ, веднага след ембаргото върху руския газ. Обаче, явно на някои много им се иска да донапълни джендерска, 50полова Европа с мургавички, поизпечени и загорели любители на бяло месо! Да оправи генофонда бе, не за друго!

104

Хасан

преди 11 месеца

Щели ми да работят а не да ми гледат децата дето ги правя. Да пращат младите немци на фронта че младите германки трябва да ги обръщаме в правата вяра с голямата паламарка.

103

Анонимен

преди 11 месеца

Споко, но за беда мигрантите не могат да четат и пишат, а и са отишли да си люпят семки на дивана пред телевизора, а не да ви работят. Украинките пък все едни козметички. Не знам тия 400 000 годишно като ви виснат на социалките дали ще цъфнете и вържете.

102

Бай Шиле икономист

преди 11 месеца

Така е господа.Немските политици съсипаха Германия.Сега и хора със средно образование няма да ви стъпят в ***.

101

Ядрен вампир Z

преди 11 месеца

От Арабския свят само доктори и професори влязоха в германия.Такива научни капацитети няма да се хванат на работа в заводите

100

Дора

преди 11 месеца

България плати кървав данък към Германия и ЕС с емигрирането на работна сила на Запад и продължава да плаща.

99

ами

преди 11 месеца

да си внесат македонци и албанци , те са много работливи :)

98

Анонимен

преди 11 месеца

От Русия може да си набави всякаква работна сила - от общ работник до академик. Кога най-после Европа ще даде отпор на онези, които добре са си направили сметката, че трябва да я разединят, за да печелят те? Други печелят от това противопоставяне на Западна и Източна Европа до неотдавна, а сега на Русия срещу цяла Европа.

97

Анонимен

преди 11 месеца

До 116 ами нали искат да оправят работата с руско говорящи украинци, които друг език не знаят.

96

Анонимен

преди 11 месеца

Емигрантите са отишли там за да накарат германците да плащат пенсиите на родителите и бабите и дядовците им, не да хранят някакви си одъртели германци.

95

Анонимен

преди 11 месеца

Какво общо има липсата на работна ръка в Германия, поради демографска криза, с Русия бе, мал0оумници?

94

Анонимен

преди 11 месеца

Таня, грешна ти е сметката. Смятай в бомби а не в евро. В Русия еврото не преде а бомбите са 8 пъти по-евтини. Руснаците не произвеждат например "препоръки за построяване на магазин и неговата дейност" от инжинербюро консултинг на отговарящия за урбанизирането на града политик в кметството. А в Германия е почти задължително ако ще отваряш магазин. Иначе толкова не ти върви и кметството все се мота докато ти издава документите, че трябва бързо да фалираш.

93

Анонимен

преди 11 месеца

Василе, колко взимаш за евродупедат? Ама не искам да остава без работа а да копа.

92

Така е след яловата

преди 11 месеца

Голямо трепане на дърти германци ще падне за да се запази съотношението между работещи високопроизводителни работници и не работещи дърти германци. Дали няма да въведат отново някой вирус и ваксина? То така става със всеки алчен ***, който се старае да използва жените като равни в производството. Те са си равни, но докато работят извън къщи не са жени, защото не раждат. Затова мъдрата *** жилка ще пребъде а българите ще зачезнат.

91

До 105

преди 11 месеца

Ми ние сме незначителна държава и без квалифицирани кадри. Няма кой да ти плаща за некачествена работа. И 250 няма да ти плащат, защото нямаш технически умения да работиш с техника и да ти дават 2500 евро.