87

Бай Дрън

преди 1 година

Между другото се спомена се за Хаймърс, а за друга подобна система. Хаймърсите са солети и за нищо не стават, освен да нацелят някой Москвич.

86

Бай Дрън

преди 1 година

Това, че руснаците са минирали стената не означава, че те са я взривили. И там е проблема. Те вероятно никога нямаше да я взривят, защото и никога укрите нямаше да минат Днепър. После щеше да последва разминиране и по живо по здраво. Да, ама не.

85

Митко

преди 1 година

Такава язовирна стена с Хаймарси не се унищожава. А с бая взрив на точното място. А в Херсон и децата знаят, че руснаците са минирали стената отдавна.

84

Бай Дрън

преди 1 година

Нали сте наясно, защо се взриви Чернобил? Опитвали са се да правят две в едно- хем да произвеждат енергия, хем плутоний за ядрени бомби. Не случайно Русия първо завзе Чернобил, за да предотврати възможността Украйна да се сдобие с материал за ядрено оръжие.

83

?

преди 1 година

Укрите АЕЦа си взривиха 86та,какво остава за един язовир?

82

Митко

преди 1 година

Като чета коментарите, гледам, че бая българи са по русофили от самите руснаци. Все едно са се надрусали и са в някаква виртуална реалност.

81

Анонимен

преди 1 година

До Сержант Малоумие е да бистриш световната политика без нищо да зависи от теб

80

Сержант

преди 1 година

Хайде, цъкайте минуси, че работното време започна. Митрофанова е тъжна от вчера, зарадвайте я. Да защитаваш Русия за войната която запали е равно на малоумие.

79

Сержант

преди 1 година

Рашките кат настъпваха тръбяха, че за да спре настъплението им, урните ще взривят същата язовирна стена. Сега урните настъпват, каква е логиката да си спират настъплението. Рашките са взривили съоръжението с цел да имат време за подготовка на отбраната. Кофти, лъжливо племе.

78

този път

преди 1 година

една лъжа и сто пъти да е повторите няма да се превърне в истина, само тъпАнарите си мислят, че руснаците ще си стрелят по стената. типично нанглосаксонско мислене.

77

до 92

преди 1 година

явно, хал хабер нямаш от нещата, поне спри да дрънкаш простотии..

76

До Долният

преди 1 година

Кажи една причина Русия да взриви язовира ? И какво печели Украйна от този терористичен акт ? Ползите за Украйна са очебийни !

75

то е ясно кой стой

преди 1 година

зад взривяването на стената колкото и да пищите, че са руснаците, но по ми е любопитно какъв ще е отговорът на Русия. Очаквам дъжд от ракети по инфраструктурата на фашистите, въпрос на дни е зарята.

74

да

преди 1 година

руснаци да взривят захранване на руския крим....все едно да отрежеш клон на който седиш!.....айде, нема ба-лами!

73

Анонимен

преди 1 година

До До Укро феновете Путин със сигурност иска да взриви киевското водохранилище ама не може. Затова взривява нещо което му е в ръцете и може да го взриви Каховската ВЕЦ.

72

Анонимен

преди 1 година

До Марин Ако укрите имаха атомна бомба Путин щеше да им лъска бастуна както го лъска на чичо Сам вместо да води империалистическа война.

71

До Укро феновете

преди 1 година

Ако Русия искаше да взриви някой язовир, не беше ли по ефективно да взриви Киевското водохранилище ? Киев щеше да бъде пометен и никакви щети за Русия ! Защо Русия ще взриви язовира който водоснабдява Крим и АЕЦ Запорожие ? Да не говорим че се наводни по ниския ляв бряг на Днепър който е руски и руските отбранителни позиции бяха наводнени ! Но те Укро Вермахта това могат. Да убиват цивилни граждани в беззащитни селца със старци в Русия....А Бахмут вече е Артьомовск. Факт !

70

Марин

преди 1 година

Урките, ако имаха атомна бомба щяха вече да я хвърлят върху тях самите, за да изглеждат по-големи жертви.

69

Я па я..!

преди 1 година

Единствения виновник е Путин. Ако не беше запалил война ВЕЦа и Северните потоци щеше да ги има и всичко останало щеше да бъде мирно и тихо.Но шило в торба не стои.Величие му се приискало.

68

Анонимен

преди 1 година

За взривяване на стената на каховската ВЕЦ са нужни тонове взрив поставени на точните места, а руснака твърди че стената била разрушена от Химарс, които пренасят по 90кг взрив. Химарс правеха едва по 50см дупки по Антоновския мост в Херсон, които бяха запълнани своевременно и моста продължаваше да работи. Сталин взриви днепропетровската ВЕЦ през 1941 и уби 100 хил украинци уж да спре германците. Днес Путин повторя "подвига" на Сталин.