28

До баба мара

преди 11 месеца

И тримата ли м.а бабо маро:))))))))))))))))

27

хохохо

преди 11 месеца

Б.е другарю от чалгата...вместо да хвърляш боб...по-добре дай да залагаме!!!

26

Ха ха ха

преди 11 месеца

Герб не били слуги? Не само са слуги, но са и престъпници! ПП са същите.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Казвате да им дадем шанс. Но ако следите историята, колко често следващите поправят непопулярните политики на предните от които имат полза? Сиреч - ако ПП ни отсекат главата с данъчната секира - койй ще бъде този след тях да върне нещата както са сега? Никой!!! Ще им се усладят кинтите откраднати насила от джоба на честния данъкоплатец. А ще дрънкат, че предните са виновни. "Държавата е нестабилна, дефицитът е голям. Сега не е време за такива реформи. Не можем за 1 ден до поправим щетите от ПП."

24

Анонимен

преди 11 месеца

ПП за разлика от Герб изглеждат като абсолютни слуги на ЕС, готови да ходят по свирката и да правят каквото им се каже. Една държава член на ЕС има право да отстоява своите интереси, да налага вето, да отказва, протаква и прочие. Наистина ли искате слуги, които да мислят само за интересите на ЕС на първо място преди тези на България? И ГЕРБ са про-ЕС, но не са слуги. Да крадливи и корумпирани са. Но не са слуги. Но лайн.ата от ПП ги натиснаха с рекет. ПП всеки дън говорят с шевофе от ЕС...

23

баба мара

преди 11 месеца

василев тагарев хинков и мвр кандидатът са неприемливи затова избори додупка

22

турско катинарче

преди 11 месеца

контролирана опозиция

21

Рени

преди 11 месеца

Даааа,вие като голеееееми разбирачи от политика всичко знаете и всичко ви е ясно

20

Анонимен

преди 11 месеца

Евала на Петков. Оказа се голям мъжкар. И каскета, и маскета, и бойко, и Добрев станаха по ниски от тревата..

19

Хахаха

преди 11 месеца

Нов сезон на риалити шоу ЯСНОВИДЦИ!!!

18

Анонимен

преди 11 месеца

Тези така ли не си правят сметката, че изчезне ли този кабинет, изчезват и те с него? Или си въобразяват като Борисов че още ще печелят мнозинства?!

17

пришълецът

преди 11 месеца

Депесарска китка от близкото минало:)))

16

Анонимен

преди 11 месеца

В същото време Радев ударно разпределя 4 милиарда лева, за 3 дена, без конкурси без нищо, за строеж на пътища през следващите 4 години.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Кратък живот ще има итн от тук нататък...

14

Анонимен

преди 11 месеца

ПП са популистка партия без съдържание. Хареса ви защото обещава всичко. И вълка сит и агнето цяло. Сега обаче ще видим, дали вълците или агнетата ще са доволни. Не разбирам как може да вярвате на програмата им при положение, че няма никаква обосновка за задържане на дефицит по 3% без вдигане на данъци или рязане на бюджет. А те милите даже всигат разходите.При това положение какво очаквате освен данъчна секира?Възраждане пък лъжат, че са десни, но даже се рекламират с данъчната секира...Л.ай.на

13

Майора

преди 11 месеца

Явно искате още отначало да сте против , но дори и осъдения на смърт има право на последна дума , а вие още бебето не се родило прогнозирате какво ще бъде! А вие не участвахте ли в безпринципна коалиция? Явно не следите полититиката на сруги страни - в Гърция в името на доброто на страната се обединиха две коренни противоположни партии в кабинет/ПАСОК и Нова демокрация/ и изведоха страната от кризата!

12

хахаха

преди 11 месеца

БТВ пак ли са пуснали риалити шоу Ясновидци??? Нов сезон ли има

11

Зозо

преди 11 месеца

Мдаа, казват, че тези дни Рундю, БСП, Копейките и Славуц не спят добре :)))))))))))))))))) Чакат обаждането на Государя от Мордор. Ще ги черпи чай - Новичок :))))))))))))))))))))

10

Анонимен

преди 11 месеца

Та ето какво: да не рискуваме с ПП защото ще са носител на непопулярни политики, които ще ощетят финансово. Да изберем хора, които знаят как да се договорят с ЕС, а не да козируват на ЕС. Герб изглежда като да са тези хора. Да, гнусно е, че клекнаха пред ПП ксто дърта ***. Но рекета си е рекет. Въпроса е по-скоро да се изперат, и ненужната опаковка от Перилен Препарат да бъде изхвърлена. Това са едни продажници търсещи да направят реформи в ущърб на БГ за да задоволят желания на ЕС.

9

Анонимен

преди 11 месеца

За съжаление ПП трябваше да потърси помощта на Герб.За съжаление.Все пак всяко зло за добро.Не мисля, че това правителство ще бъде лесно свалено ,както се случи с ПП и БС П.А гадателите предсказващи бързия му крах много са си повярвали