111

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен - 118 - ГЕРБ знаят МНОГО добре, какво правят. Подкрепата им за ПП, на ПП може д аим се струва като спасително въже, ама си е баш бесилка. С тази пдокрепа и преговори, ГЕРБ не губи нищо. ПП обаче си губят масово гласоподавателите. Някой ще се върнат при ИТН, други ще отидат при БСП, дори и ДПС, мнгоо ще отидат при Възраждане, но повечето просто няма да гласуват на едни следващи избори.

110

Анонимен

преди 11 месеца

ПП се състои от всякакви политически номади и продажници... само гледайте как за кокала ще се саморазпаднат. Само българския народ трябва да им изтърпи издевателствата, на които ще го подложат с неофашисткото си законотворчество и страхобесието което ще наложат...А ГЕРБ ще станат за пълен позор и смех че ги подкрепят. Ще получат страшно поражение на местните избори коалицийката и ако пак откажат да отидат на предсрочни, народа ще излезе на улиците ама не тоя нпо народа а истинския народ.

109

Анонимен

преди 11 месеца

"Най-малкия повод ли бе кравар умирисан? Да те нарекат мека китка от трибуната на НС е малък повод ли, маалоумниик краварски умирисан? Ти няма ли да скочиш, ако те нарекат пред цяла България мека китка? Кажи вее, краварски мааалоумееен умирисник?" - Умният човек не скача публично така. Не и в такава среда. Ако си на 20, разбирам да си ядосан, но парламента не е място за деца.

108

Олга

преди 11 месеца

Викнете Митрофанова да помага бееее.Тя е по- яка от Костя Ха,ха,ха,жалки лъжци,алчни за власт

107

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 110 - ПП са на по 40+ годишни с малки изключения, основно взети за ПР цели и за договорки с богати татковци (Ленче, бащинко как е?). АКо на 40 не си достгнал емоционалната и интелектуална зрялост, нужна ти да се пазиш от такива провокации, няма да я стигнеш и на 140. Даже бих казал, че и на 26-7 вече ти е късно.

106

ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ

преди 11 месеца

СА ПО - ГОЛЕМИ ЗВЕРОВЕ ОТ ДРУГИТЕ

105

Анонимен

преди 11 месеца

На един от депутатите Манолчо Пейков променката счупил очилата, дайте видео за да се види кой се бие. Този който обижда. Божанков предателчето от което БСП се отърва не прилича с бебишорската си физиономийка да обижда наред от парламентарната трибуна по сексуален признак. Тия които нарече гееве имат семейства и деца той какъв е не е сигурно... много му опулени оченцата като на един друг хахах от злоба ли от какво ли...

104

ККЛОУНИИИИ!

преди 11 месеца

Това ли с ахората, отоговорни за нашата държава? Това ли са тези, дето ще правят "Светлото бъдеще"?

103

Анонимен

преди 11 месеца

"Възраждане "обичат да се заяждат ,да предизвикват без да имат аргументи.ПП са доста млади хора и е нормално да отговорят със същия тон.

102

Анонимен

преди 11 месеца

до 108 Ти голямо сравнение даде бе! Лапетата пред блока ги сравняваш с това депутат от трибуната на НС и пред цяла България да каже на друг депутат че е мека китка? Ти си за Карлуково ве!

101

Анонимен

преди 11 месеца

То и по форумите е така, понеже се контролират от олигархията, психодесните се скъсват да обиждат по най-най-най-отвратителен начин а нормалните български потребители получават банове за щяло и нещяло. Безкултурието в политическия живот изхожда от тия задкулисни кръгове отдясновиолетовия тоталиторен спектър наричащи се либерали.

100

До 104

преди 11 месеца

В качеството им на това,че тях наистина ги е избирал народа,а не ала-бала кодове и машинки,разбра ли?ОПГ ПП-ДБ няма място в парламента,намъкнали са се там с измама!Нови избори.

99

Анонимен

преди 11 месеца

ВЪЗРАЖДАНЕ ДА НЕ РЕАГИРАТ НА ПРОСТОТИЯТА НА ПРЕДАВАМЕ ПОВСЕВМЕСТНО.

98

Анонимен

преди 11 месеца

Все едно като лапетата пред блока, някой казал мека китка на някой и *** ама много се засегнали и скочили на бой.

97

Анонимен

преди 11 месеца

ПРОМЕНКАДЖИИТЕ ИМА ЛИ ЗА ЕДНА ПАРТИЯ ИЛИ ПОЛИТИК ДА СА СЕ ИЗКАЗАЛИ С УВАЖЕНИЕ? ТЕ СЕ ХРАНЯТ САМО СЪС ЗЛОБА, РАЗДЕЛЕНИЕ, ДОНОСИ, ПРЕДАТЕЛСТВА, НЕБЛАГОДАРНОСТ. ГЕРБ СЕГА ПРЕДСТОИ ДА ИЗПИТАТЕ ЦЯЛАТА ИМ ПАЛИТРА ОТ ОТРИЦАТЕЛНИ КАЧЕСТВА, ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС, КРИЕТЕ СЕ ЗАД ЕДИН ИМУНИТЕТ ЖАЛКО И СТРАХЛИВО. ВСЕКИ ДЕН ЩЕ ЗАВИСИТЕ ОТ ТЯХ, ДЕЛЯН ДОБРЕВ Е ПРАВ, АМА ТОВА ВИ Е НИВОТО.

96

Анонимен

преди 11 месеца

до 104 Най-малкия повод ли бе кравар умирисан? Да те нарекат мека китка от трибуната на НС е малък повод ли, маалоумниик краварски умирисан? Ти няма ли да скочиш, ако те нарекат пред цяла България мека китка? Кажи вее, краварски мааалоумееен умирисник?

95

Майора

преди 11 месеца

Какво има за чудене относно наследниците на Волен Сидеров , те както и те бяха повече от хулигани и правиха такива неща! А предателството е на Копейкин , който защитава Русия , нищо че съпругата му получава помощи пт ЕС , който той нр желае!

94

Анонимен

преди 11 месеца

Трябваше по някой друг юмрук да си раздадат, че да влезем в световните медии. Жалко. А, то и след това бутане пак можем да влезем де.

93

Анонимен

преди 11 месеца

Самият факт, че депутатите от Възраждане скачат на бой и избухват и при най- малкия повод говори, кой стои зад тях! Те не търпят чуждо мнение, реагират на всичко което е срещу тях с агресия. Костадинов си търси боя май и ще си го получи - в качеството си на какъв ще призовава ПП да напуснат и ще ги обвинява в държавна измяна?!!

92

Анонимен

преди 11 месеца

Ето това е нивото, възможно най-долното от долните нива, които могат да съществуват в един парламент. И тия индивиди ни управляват и взимат заплати и са покровителствани...