59

Михаил

преди 1 година

Като знам каква посредствена съученичка стана и то гимназиален учител,не мисля,че всеки от тях трябва да е с толкова висока стартова заплата.

58

До 61

преди 1 година

Ама като си неграмотен т.ъпак естествено, че ще работиш на норма.

57

Анонимен

преди 1 година

През ваканциите много от тях получават и заплати и въртят частен бизнес!!

56

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се мине на почасово плащане!! Ваканциите да не се заплащат!!

55

Урсула

преди 1 година

И още 1000 лева за осигуровки :)))

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61Чудесно, стани учител по един от тия 4 езика, които знаеш! Да видим дали ще издържиш и седмица в клас! Не ме интересува каква ти е научната степен, но обиждаш като каруцар!

53

Анонимен

преди 1 година

В тази държава увеличават заплатите само на учителите, които работят по 3-4часа и на полицаите, които пък нищо не раблтят!! А на другите нека да им изкарват джегера 8 часа с огромни норми!!

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58Твоето ниво е на родители-ракиджии, които след 2-та на вечеря учат децата си на "логическо" мислене: "маани ги тия даскали, бе..."! Стани ти учител бе, отворко! Една седмица няма да издържиш и ще бягаш с 200... Или и ти си с "научна степен" и ти е под "достойнството" да си даскал!?

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57, умнико :) В моя случай е показател. Научна степен доктор, владея 4 западни езика, имам над 30 години стаж, позиция висш мениджмънт. Това е непостижимо от мижави индивиди като теб :) Хубава вечер! Ближи рани и размишлявай върху загубата на ресурси, която генерираш откакто си на тази земя!

50

Анонимен

преди 1 година

Като вземат да преподават както трябва тогава ще вземат. А и доста голяма част от тях вече взимат такива заплати

49

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо да получават добри заплати учителите. Ама защо на лекарите не дават такива стартови заплати, като са учили много повече и по-сложни неща и то 6 години, а новите даскалици с една головодна педагокика не могат да напишат едно изречение без правописни грешки

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51, а твоето ниво какво е? Да ти подскажа: липсват ти познания по правопис, граматика, правопис и логическо мислене.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Заплата ми е показател за уменията и знанията ми!"Това не е никак вярно, защото в нашата мила реалност мнооого от т.н. "големи заплати" са показател за връзки, партийни кадри, шуробаджанащина и т.н. Ти си от "изключенията" щото си "умен" и мразиш "даскалите"!

46

Ямболски цървуль

преди 1 година

Тези се уляха....Ами обикновените хора,които бачкат за под 1000 лв????

45

До 51

преди 1 година

Гей, успокой се малко че не спря да пишеш под всяка статия. Разбирам, че си развълнувана от конвенцията, но включи дилдото и си релаксирай

44

Анонимен

преди 1 година

Като гледам какво е нивото във форума съм убеден, че така учат и децата си въпросните "родители"! Като например вечер след 2-та ракия - "маани ги тея даскали бе, само за пари реват"! После що нямало образование и само даскалите "виновни"!

43

Тръц

преди 1 година

На практика даскалите са антибългари и работят против България като възпроизвеждат неграмотни ромови от които нищо не става и никога няма да работят!Не си задават въпроса в *** кратуни че утре децата и внуците им или трябва да живеят в таз пропаднала територия или да бягат в чужбина!Че и за още пари ревнали!

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45, да точно това ми е болката! Ако не знаеш какво са данъците значи си част от проблема! Всеки трябва да плаща! Щом учителите крадат и мамят НЕ заслужават заплатите си! Щом не преподават и няма постижения, НЕ ЗАСЛУЖАВАТ заплати! На който не му изнася... да поднася и да отива да работи нещо друго! На бас, че мога да издържа много повече от теб. За разлика от им бе ци ли като теб има едни като мен с напълно заслужени научни степени :) Заплата ми е показател за уменията и знанията ми!

41

Бойко

преди 1 година

Такева, чакай, малко мойто момиче, сега не бързай с Парламента, Киро и Кокоро, още не са ме изпрали, кат *** изперат ще ти дам 2000 лв., не 1900 лв.! Имаги във Сребърния фонд! Да го опапами, щом има балъци да внасят в него! След кат го опапами, сички ша са наметками по островите в Тихия океан си живеем живота!;)))

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42Нали си голям "капацитет" - що не даваш уроци на деца!? Това ли тие "болката" - койплаща данъци и кой не!? Явно ти си най-сериозния "платец" на данъци в държавата! На бас, че не можеш да издържиш един клас шестокласници и за 10 минути!