77

Юрген

преди 1 година

Като забраните кучетата в парка , тогава си бутам тротинетката.

76

ЦИРК ли гледаме?

преди 1 година

Глав.Прок. Гешев е като лут с каратечница - вика на разпит всичко живо наред, тука ни занимавате с некви трутенетки.

75

Хабибито

преди 1 година

Много дразнят на пътя

74

Анонимен

преди 1 година

До до 68 "ама то и пешации има дето си оставят раниците или правят пикник където им скимне...то ако се тръгне по тоя път пиле не треа има в парка. Трети топка ритат, други кучета разхождат...велосипедисти..." Е то паркът е за това. Не е да вдигаш скорости там. Сещаш ли се, че както си се засилил с тротинетката може някое детенце да се зашматка на алеята и да го yтрепеш? Иначе "пешаци" да си правят пикници по алеите в парковете не знам да има.

73

Анонимен

преди 1 година

Тротинетките не са създадени за Българската действителност. Само тротинетка на четири колела, 4Х4, с въздушна възглавница на кормилото може да се справи с пътищата и паветата на Боко Тиквата и Фандъка.

72

С целата газ !

преди 1 година

Карам и велосипед и тротинетка...не виждам с какво съм ''опасен'' . Не карам 3 тонен джип на амфет и водка нали? Не съм чул велосипедист да е убил или смазал някой в парка, нито тротинетка, нито кънкьор и тн. Виж Останалото става през ден...а и да не забравя четириногите ви приятели, дето цвъкат насекъде и хапят който им скимне...тях забранете.

71

Сандо

преди 1 година

и не ги паркирайте в хола, че тогава гърмят!

70

Анонимен

преди 1 година

Преди месеци жена се спъна в повдигната от общото ниво на тротоара капандура на ЧЕЗ и си разби лицето. Същата жена завежда дело към общината защо не си е оправила тротоарът. И познайте: съдът издирва в момента кои са собствениците построили блокът (?!) преди 30 години, щото тротоарът не бил на общината и те не носела отговорност !!! А, че ЧЕЗ e е сменял капандурите с опасни и че никой в общината не си е направил труда да провери - това няма значение, но тротинетите са им виновни са всичко!

69

до 70

преди 1 година

Чакай са...това, че ти караш тротинетка и си хомосексуален, не прави тротинетката ''гейски'' превоз ! :)

68

Крумови Закони

преди 1 година

"Господине, защо ми бутнахте трутенетката?!" "Такъв е закона, сър!" ("Трутенетките да се бутат в парка")

67

Анонимен

преди 1 година

И без това тротинетките са гeйски превоз, нека да има правила, че иначе тия си мислят, че всички са им длъжни.

66

до 68

преди 1 година

Така е, ама то и пешации има дето си оставят раниците или правят пикник където им скимне...то ако се тръгне по тоя път пиле не треа има в парка. Трети топка ритат, други кучета разхождат...велосипедисти...

65

Анонимен

преди 1 година

До Слушайте са Е, наистина много си захвърлят тротинетките на тротоара така, че да не може да се минава. Ако хората бяха културни и се сещаха сами, че така пречат на другите, нямаше да има нужда от правила.

64

Жана

преди 1 година

Инцидентите са по пътищата с пияни и дрогирани шофери...оправете с епърво с тях....не мислете за парковете !!!!!!!!!!!!!

63

Анонимен

преди 1 година

Значи като видите Тротинетката в парк, започвате да я бутате.

62

Слушайте са

преди 1 година

На който му пречи каквото и да е , не само тротинетките, има гора, да иде там да сади арпаджик и да не трови останалия свят с пошлотията и негативизма си !

61

Електрушок

преди 1 година

Решението е МВР да сложи триноги в парка.

60

Анонимен

преди 1 година

Да бе, изобщо не им обявяват война!Следващи са велосипедите, щото и те масово вече стават и електрически.И на какво основание ги забраняват в парковете? Разбирам "Витошка" разбирам НДК, но какво, в Борисовата градина , ще я бутам ?! ТеЯ болни ли са?!Но какво очакваме, когато мaлoумни kрeтeии ни управляват? Преди 10-тина години купиха няколко цистерни с боя за пешеходни пътеки и надраскаха всички пътища, където им падне, а сега реват що гинат хора всеки ден на пеш. пътеки! Поредната лудoст!

59

Прост на Миндил

преди 1 година

И как точно ще ме хванат, моята тротинетка вдига 80км/ч - повече от която и да е патрулка. Тре да върнат конната полиция.

58

Мдаа

преди 1 година

Предлагам незабавно да се забрани ходенето пеша, т.к. можете да се спънете в равните тротоарни плочки и да пострадате.Всички пешеходци да се наказват с 1 година затвор.