125

Анонимен

преди 1 година

Засега само Борисов е на страната на народа и България, докато вие интригантствате за министерски постове!!!

124

э

преди 1 година

С дейстията си за 15 г.,мутрата от банкя отдавна и избрал затвора за своя страна в живота.Но бълни мозъци,които гласуват за този престъпник,все още му дават сила да се ежи на хората.

123

Стар човек

преди 1 година

Този стар кадър ,прокурор от онези мрачни времена на тоталитарният режим,пребоядисал се ДС агент като Рашков и Радулов иска и днес да,, командва парада".Ние старите помним коя страна избрахте вие и какво причинихте на собственият си народ,а сега си мислите че като е минало толкова време не помним золумите на любимата ви ДС......Колко души си изгорил ти ,***!!!......Помним,помним и написаното помни!!!

122

Кауня от Аскию

преди 1 година

ППтата забравят че тиквуня със Сретан Йосич се пребори и с други негови бивши ортаци от мафията. Сега тия решили да го окаушат на стари години само щот така искали от "посолството". Много насериозно се взеха Киро и Асен. Първо да идат в посолството или направо в Лангли на един курс как се правят нещата с вътрешните преврати в банановите републики. И малко конспирация, стига само зуум.

121

софиянец

преди 1 година

Той Борисов се определи още като погна руската завера в президенството и онзи веднага вдигна юмрука и подбуни народа ! А в цялата мътилка и хаос кадрите на ДС като теб,Рашков,Радулов и другите знайни и незвайни ченгета и Радев изпълняват заповедите на Русия ,а уж били ,,евроатлантици"

120

Ива

преди 1 година

Ха,ха,ха Боко,Мутра,еднокнижник,*** ,и всички чакат Боко да оправи държавата ?!.Мошеническа работа на посредствените!

119

Мария

преди 1 година

До 145 А бе ти си.много зле.Какви са тия картинки които ти се привиждат?!

118

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата не успя да намери Хари, Мата Хари. Неуловимата агентка, влизала, слагала, снимала, развявала грива из държавна резиденция и компрометирала министър-председател. Единственият свидетел за пачките и кюлчетата, или единственият виновник за компромата за самия министър-председател. Каква прокуратура е това? Смешна и циркаджийска. Всички са просто клоуни от цирка. Това са хора само за подигравка. Играят си на прокуратура.

117

Анонимен

преди 1 година

с неподходящият Кирил Петков губите всичко.

116

Поли

преди 1 година

Значи Танасе викаш ,Борисов да реши на коя страна е? А вие на коя страна сте бе Танасе?!Стоите на страни ,трайкате си гледате сеири.Танасе,ти си в политиката,много преди Борисов,още от 1990 г.а направи и ти нещо полезно за България, че до сега се занимаваш само с подслушвания и интриги,а поне веднъж си оправдай пачките които взимаш всеки месец,не забравяй,че това са нашите пари

115

Анонимен

преди 1 година

До къде го докарахме, ДБ да моли ГЕРБ за правителство

114

ЛГППДБ+

преди 1 година

Изредиха се да замазват всичките жужета. Обаче когато си произвел нещо голямо, зловонно и кафяво, не става със замазване, а трябва да пуснеш водата, и то няколко пъти. Време е да ви отмием със силна струя!

113

Калина

преди 1 година

Делото за кюлчетата беше прекратено ,забележете без да бъде уведомен Борисов?!Е що така бе ?!За да не излязат на яве истинските сценаристи.Ей каква мръсотия се вихри в България

112

До 137

преди 1 година

Буквално оня ден го спряха, по времето на Радев, какви глупости говориш, дори и тук имаше новина.

111

До 135

преди 1 година

Делото за кюлчетата беше прекратено, докато ДБ и ПП бяха на власт. Имаха достатъчно време да покажат, че имат желание за промяна, но вместо рова се съдружиха с мафията за да лапат и те. Не се и учудвам всички от ДБ са наследници на видни комунистически и ДС хора.

110

БАНко

преди 1 година

МОГАТ ЛИ ДРЕБОСЪЦИТЕ И ДРЕБНИТЕ (КОЛКОТО ФЕНОВЕТЕ НА СЕЛСКИ ОТБОР ) ПАРТИЙКИ ДА ИЗНУДВАТ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ????

109

Анонимен

преди 1 година

Какво се получи - делото за кюлчетата се оказва прекратено тихом- мълком, а накрая най- големите мафиоти и престъпници в държавата се оказват ПП/ДБ..защото били казали "едни реплики на тяно събиране " ала-бала...така и не разбрах къде е скандала. И хоп- според Йотова държавността била застрашена и тинтири минтири! Кого баламосва, сигурно електората на БСП или Възраждане, които скочиха първосигнално да наричат ПП държавни именници. Ок, ако ще махат старите ком. мутри, нека са изменници,!

108

Нане

преди 1 година

Ако имам достъп, на тиквата бих му мушнал един девет милиметров само заради събитията от 2020 година.... ===)))

107

Тонката

преди 1 година

Проблема е че вие всичките сте за ***.Искате за няколко сребарника да затриете даржавата

106

...!

преди 1 година

Танасе , Танасе..., Борисов отдавна е избрал, а ти избрал ли си на коя страна да си? "Нямам забележки към Радев"...,такива ти бяха изцепките! И как ще имаш, като ако нямаше "ала,бяла", с Президента, нямаше да минете и 10%? А иначе с името на Борисов ставаш и лягаш! А после, що имало нужда от "пералня"? След твойта уста, всичко трябва да се изпере!