121

Анонимен

преди 1 година

"Намираме се в такова състояние, че можем да загубим Русия", добави той. "Трябва да въведем военно положение." - ми айде де.

120

Анонимен

преди 1 година

Руските командващи вкл Путин си мислят че 21век с една пропаганда тип ранен соц могат да спечелят война и да разрушат Запада. Тези хора още живеят в землянки а хоризонта им е 19ти век. Мъкааа!!

119

до СПАС

преди 1 година

Спасе, единствено гейско блато останало в Европа е това на руснаците, я нямам нищо против да си клечат в него, без да пречат на другите. Знаеш ли каква е разликата межу руснаците и американците? Руснаците всеки ден заспиват и се събуждат с мисълта каква е цената на краставицата във Вашингтон, а на американците изобщо не им дреме за руснаците.

118

Анонимен

преди 1 година

ганьовциите под мен са големи експерти за това живеем в балкански кеннефф

117

...

преди 1 година

Спас, е обикновен***! В Мариопул са живели хора, ако случайно не си за забелязал, а сега са се настанили окупатори! Никаква милост към ордите на Путин, докато не бъде изхвърлен и последният окупатор! Кремъл трябва да плати ,а престъпленията си !

116

Анонимен

преди 1 година

Това пък е най-малкият проблем на Русия че децата на елита не участват в тая мpъснишка война на Путин. Много по-големият проблем е че руската армия изобщо не е подготвена за съвременна война, нито тактически използва тактики от преди 80 години, нито материално-технически оръжие отпреди 50-60 години. Да не говорим за морално психически, никой в Русия не е наясно защо се води тая война и каква е нейната крайна цел. Ясно е че при такива непреодолими проблеми в руската армия победа не може да има.

115

Анонимен

преди 1 година

Колко мого русляци и агенти на русия има в този форум. Няма срам и достойнство да заставате зад убийците на мракобесието. Вие сте позор за всеки един свободолюбив народ. Обърнаха ви в преследване и тормоз над своите, над своята държава, над своето семейство. Слухтите и с лекота предавате своите братя и среди. Всеки който е възможно предавате. Кой ви обърна в това което сте? Това е бруталната система в която сте били подложени на краен геноцид над личността и самосъзнанието на един човек. Злоба.

114

Сата НАТО

преди 1 година

В момента в Бахмут и полето около него вали дъжд и прогнозата е още 4 дена дъжд и после дъжд през ден до средата на Юни няма как да има никаква офанзива. Просто такъв е климата та, Хитлер неслучайно е нападнал на 22 юни.

113

(-_-)

преди 1 година

Войната е започнала още преди Русия да си върне Крим и общо взето държавния преврат в Украйна е капката, с която преля чашата.. Планираше се да изгонят черноморския флот и да настанят НАТО.. Ми това просто няма как да стане!

112

Анонимен

преди 1 година

Към всички поданици на руската федерация. Вдигнете се на възстание срещу Путинската инперска диктатура на унищожение и заличаване на животи, дори и на деца. Вдигнете се навъзстание, свалете Путин. Беларусите да се вдигнат и те на възстание.

111

(-_-)

преди 1 година

Добре де, при условие, че тоя мити запад не успя да се оправи със Сирия или пък Афганистан.. Как точно се очаква да се справи с Русия? Чрез укропитеци? Дообре! А Пирогата много добре си изиграва ролята, че уж е в конфликт с ръководството, ама в същност много добре се разбират! Така провокират още безумни и необмислени до край действия..

110

Анонимен

преди 1 година

Добре бе Додо и като свърши ,какво ще стане,едно голямо нищо.Я тия дето я запалиха да се бръкнат в джоба,ама дълбоко

109

Додо

преди 1 година

Путин е много мекушав и човечен и това ще му изиграе лоша шега! От 2014 търпи цветната революция и води умерена политика, въпреки критиката на националистите в Русия. Ако беше някой като Сталин или Хрусчов, войната отдавна да е история.

108

Анонимен

преди 1 година

До Бай Трън в очите - е това е, русия толкова деградира, че дори Пригижин стана приемлив и дори фаворит за новия цар.

107

Бай Трън в очите

преди 1 година

Кого предпочитате - Пригожин или Путин? Лично аз Пригожин. Много е твърд, напипва жилката. Това е олигарх от народа. Путин се *** и мълчи. Ястребът на Русия се казва Пригожин и скоро много хора ще му симпатизират. Това е единственият герой на Русия. Другите кандидат герои бяха уволнени или убити!

106

Анонимен

преди 1 година

Русия вече не може да воюва, може само да гаднее. Но може да гаднее още доста дълго.

105

Анонимен

преди 1 година

Прав е Пирожкин, с Туршия е свършено

104

АНГЕЛ

преди 1 година

Хитрата лисиза Пригожин пак си прави гаргара с Евроатлантиците преди да им го нашубори из отзадзе както на Укрите в бившия вече Бахмут настоящ Артьомвск . Сиренцете е заложено чакаме мишката. .Укри напред към Москва ,Путин едвам си крепи властта .В Москва ви чакат с хляб и сол. ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХ

103

Анонимен

преди 1 година

Пригожин си прави бъзикня с всички, Каквото е казал е станало обратното.

102

Чисто и просто

преди 1 година

ВСИЧКИ чакат резултата от изборите в Турция...затишие пред буря!