35

Анонимен

преди 1 година

Закони има но бе3законието е най висшия закон в БеГето и на БеГейците си им харесва !

34

Горките хора

преди 1 година

Не могат да разберат, че не законите са виновни, а КОРУПЦИЯТА в държавата ни, разяла я, като гагрена на всички нива!!! Отделно и липсата на такава, която се управлява от мафиоти! П.С Гласувате за престъпници, жънете престъпност и корупция.

33

Идеалист

преди 1 година

Днес има 2 протеста срещу войни: единият е срещу войната по пътищата и БНР цяла сутрин говори за него, като дават превес на най- чудновати предложения, но никой не говори за възпитание или за онези 30 часа по кормуване в които научават курсиста само да държи правия пътя. Вторият е протеста срещу истинската война в която ще ни завлекат онези, които се канят да направят в понеделник правителство Този протест беше споменат набързо 1 път. Протестът за войната по пътищата се пробутва нарочно.

32

Анонимен

преди 1 година

До 32: Еми то дават във филм как скачат с чадър от 8 етажен блок и оцеляват.Та да те питам такова нещо ще повториш ли в реалния живот? Ясно ми е ,че не.Да обвиняваш филмите за собствената си простащина и агресия в живота! Просто е гениално.

31

Никога

преди 1 година

Нищо няма да се промени, тук в България, просто свиквайте и се приспособявайте. Случайно да ви прави впечатление или пък сте забравили случайно, че ПОВЕЧЕ от 30 години нищо не се случва, не сме мръднали, е добре де имаме коли, молове, и мобилни телефони, а едни и същи реално ни управляват повече от 30години.Свърши надеждата в мен за някакво положително развитие. Просто свикнах, защото явно виждам, че нищо няма да се промени.

30

Анонимен

преди 1 година

Тиквата нищичко не направи тоя за 12 години,това клане по пътищатата не е от вчера.Буквално само констатираха броя на загиналите за 12 години .

29

Анонимен

преди 1 година

До Павлина 32 Аз харесвам филма Бързи и Яростни но не си позволявам да нарушавам законите. Това е просто филм. Тези които нарушават закона ще го нарушават и без този филм. Извинение винаги може да се намери. А че има екшън филми като Рамбо сега какво да обвиним всичко де що мърда ли?

28

Анонимен

преди 1 година

промяната ще дойде като се самовъзпиотате и възпитате децата си със социалистическите идеали миуен цветков и ицо хазарта пееше за леки наркотици и накрая го смачка наркоман с грешна паста за зъби като се научите да уважавате останалите човеци и станете човек и се преборите с комплексите си за малоценност може и да има напредък но няма да го направите защото сте умни, красиви, успели, широко скроени и все такива работи

27

Анонимен

преди 1 година

Има ли българин, който не знае какво означава въпроса Ми сега кво шъ праим?

26

Анонимен

преди 1 година

И нито дума да съдиите, за присъдите, за индивидуалната отговорността на съдиите...?! За лигитимността на съдиите, за мотивите им, купени ли са, корумпирани ли са? ЕГАСИ!

25

Някой

преди 1 година

До Анонимен14Кой е той

24

Анонимен

преди 1 година

Като гледам 20 годишни какви скъпи кмощмо коли карат ,какво да очакваме ,и ако са пили алкохол или наркотици ,нещата са лоши,нужно е които нямат стаж да бъдат с предружител и колата да е до 1.400 кубика ,защото какезел книшка вчера и се качил на Джип 5000 кубика

23

Фед Красивия

преди 1 година

А забравих да допълня.Ставийски остави момичето инвалид защото 4 км преди тва отново Ушевите прасета го бяха пуснали дори във видимо нетрезво състояние.В Луковит 4-те млади загинаха от примата рецидивист защото той не беше в затвора,че на предните две дела полицаите свидетели при опит да прегази тях си бяха оттеглили показанията!!Заплати ли?Всички прасета в униформи да си продават жилищата за обезщетения на народа!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Каквито и закони да има, като няма кой да арестува и кой да ги прилага все тая...

21

Анонимен

преди 1 година

МВР винаги се оправдава със прокуратурата и липса на закони, закони и глоби има, обаче няма кой да ги прилага и да оказва контрол. Ако случайно ги спрат, 200 лева и ги пускат както се оказа с убития французин, трябваше обаче да мръсника да сгази неговите жена и деца на този който е взел подкупа.

20

Анонимен

преди 1 година

Обзалагам се на 50 лева,че виновника за тази катастрофа няма да бъде наказан!Той ще е следващият Ставийски!Нека гласуваме-който е съгласен-палеца нагоре,който не-палеца надолу.Аз няма да гласувам.

19

до жената

преди 1 година

Явно съпругът ви си има график-пие вечер и в почивните дни. До сутринта е трезвен .А вие ако изпива и вашето пиене-ами купувайте повече!

18

До 16

преди 1 година

Никакво НПО не ни организира.Бях на протестите на "Сливница",защото убитото момиче беше в един клас с дъщеря ми.А вие,които само пишете във форумите ,също трябваше да сте на протест.Или ходите само организирано с автобуси?

17

Анонимен

преди 1 година

Законите бе са за всички.Само за обикновените българи са.Има ли полицай да е спрял и глобил тираджия за превишена скорост????Има ли полицай да е спрял и глобил шофьор на автомобил за над 100 к лева???Или да е посмял да му взема алкохолна проба??Максим Ставийски беше ли осъден????Нашите полицаи спират само българи със стари коли да ги глобят я за 2 км/ч над ограничението,я,че не им е заверен пожарогасителя!От такива одират по 999 кожи.С другите не се занимават!

16

До една жена

преди 1 година

И кой мислиш, че ще се върже на измислената ри история. Първо си мъж, а не жена. И второ, ако беше жена, нямаше да пишеш тези глупости.