48

Анонимен

преди 1 година

А маджо може ли.

47

Анонимен

преди 1 година

До 47. А Гешев какво прави по въпроса? Цялото черноморие е на Маджо. Кой му ги даде? ППДБ или ДПС Борисов. Аре изчезни сега. Чуваш ли?

46

Анонимен

преди 1 година

40 Тези демонстранти нямаха вид на мирни демонстриращи. Те хвърлиха молотовки, големи пиратки, жълти павета, стъкла, блажна боя, спрей...по полицаи и сградата на парламента. Що за "деца", както ги наричат някои? Малко им е, трябваше още да ги натупат.

45

Анонимен

преди 1 година

А може ли, спонсорите на ПП,ДБ Маджо, Васил Божков, Нексо, Бобокови, Цв. Василев, Прокопиев, да задават дневния ред?

44

Анонимен

преди 1 година

А какво става с Веска аферата, пощенската кутия за компромати на Къро, Мата Хари и Бобока, злобното човече от Дубай, нещо се умълча, става ни скучно в държавата, хляб няма и зрелища няма!

43

Анонимен

преди 1 година

Алоууу, Мирчевски, твоите шефове от групировките гони Гелев. За това хората го харесват. Ти се опитваш да върнеш 90-те лаййййнаааар.

42

Анонимен

преди 1 година

Това джендърско същество което не си знае пола няма място във политиката отнася се и за всички такива изоставили Бога и изповядващи сатанизъм!

41

Анонимен

преди 1 година

Преди беше по добре , ся иглежда като наркоман хаха

40

kolio

преди 1 година

най-слабият политик в историята на света

39

шаш

преди 1 година

До Анонимен.До 31.Добре де,Вие като сте знаели какъв е Бойко още от 2002г.,защо мълчахте толкова години?Значи Ви е било хубаво и удобно.Вие сте също като прокурорите:преди седмица се клеха в Гешев,а днес същите го искат на кладата.20 годинки търпяхте Борисов.Чак сега "изокахте",че бил бандит.Кой го отгледа,защо го величаехте.Години беше кмет на София.Що мълчахте,а?Защото ви хранеше,затова.Постове раздаваше.

38

Анонимен

преди 1 година

По искане на ИТН бяха поканени демонстрантите, които бяха бити зад колоните на министерският съвет, в народното събрание и всички им станаха на крака да им ръкопляскат! Днес същите тези от ИТН подкрепят палачите на демонстрантите и ще станат на крака да ръкопляскат на кабинета на мафията ако той получи мнозинството, което му е необходимо!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Банкянският Ty/\yп е събирателен образ на мутра, политик, бизнесмен, мафиот, убиец и крадец през годините на така нареченият преход, криминален преход, революция на престъпниците положила началотo на геноцида над българският народ! Не затвор, ада за такива като този Ty/\yп трябва тук на земята!!!

36

Мафията

преди 1 година

Максимализмът на Маджо да не изпуска дори бизнес, който изглежда малък, проличава от придобиването на паркинга до Морска гара - по 6 000 лв. на ден влизат в Схемата. Наемите за заведенията - 50 - 100 000.Целта на боса според негови "колеги" от други групировки е да си поддържа мрежата с ресурс, без да налива пари от други бизнеси, изнесени навън.Акциите са с "доброто" на "Бойко" и са резултат от договорки на среща на четири очи с боса.Бойко Борисов ще си иска "рестото" на изборите - "екипите" на Маджо, Таки и Маргините ще работят за ГЕРБ.bgsniper

35

Киро Канадеца

преди 1 година

Точно така , трябва да са нашите Черепа, Бобоков, Маджо, Прокопиев. Слава Украине!

34

Приятен ден

преди 1 година

Младен Михалев-Маджо превзема, "анексира", Северното Черноморие, след като от години контролира Южното .Маджо притиска даже знакови фигури като Георги Гергов - "Или продавай, или си плащай за плажа!". И плажът на "Слънчев ден" е без чадъри...Бацата също се "отчита" за плажа и при среща с "лейтенантите" на Боса се възмутил: "Не ви ли е неудобно, нали съм един от вас".Алеята и курортът на *** са недосегаеми, разбира се. Всички други са подложени на тотална атака.Радо Слънцето и Петър Ченков-Бургаския направиха няколко рейда в началото на сезона и поставиха под контрол апетитни пл

33

Анонимен

преди 1 година

Що да не може? Тоя не знае ли, че точно такива имена управляват държавата? Даже си мисля, че няма да е зле направо да си ги изберем тях, законно да си управляват, че хем да няма задкулисие, хем няма да гледаме жалки посредствени актьори, които да ни се представят за управляващи. Справят се хората, доста добре до сега, щом всички вярват на театъра. Кво ще му е да си ги изберем и да си заемат постовете, които си им принадлежат?

32

Анонимен

преди 1 година

А маджо който командва шефа ти може ли?

31

анонимен

преди 1 година

"Сън в лятна нощ" Я се събудете бе , че ги вършите като Бонифас сомнамбула,че и България заради вас проспа 2-3 години и като се събуди-гладна, гола ,боса , а вие още спите и ги вършите сомнанбулски !!!

30

Анонимен

преди 1 година

Бойко Методиев Борисоф 2002 година , когато е станал Глав.Сектетар на МВР , събрал всички босове на мафията и се договорил бил с тях.Ние мафиотска държава ли сме.А Бойко Методиев Главен Секретар ли е или глава на мафията е България.И е смешно да се говори вече за това кой ръководи България.Защо сме най корумпираната държава в Европа.И най бързо намаляващо население и последни по съандарт.Последни по съдебна реформа.Никакво правосъдие.Безппмощна полиция.

29

Анонимен

преди 1 година

Мазохизма и робското мислене е характерно за голяма част от компетентните по всичко тесни специалисти на които са свикнали с живота в панелките от бай тошово време, лежането под москвичите , претакването на зелето и пълненето на багажниците от "вилата" на село..където най-далече са ходили..И за тях най е характерно ОПГ-тата омешани с власт,пари и постове да продължат да им го слагат с 200 под гърба а те да си пият ичкията с туршията- и всичко е ОК с 50лв за празник и пенсионер УРАА къв живот А