7

Спрете се

преди 1 година

Моля Ви спрете да ни занимавате с този измислен народ с още по-измислена история! Ама гърците ме радват как за нула време ги накараха да си сменят и измисленото име на държавицата.Тъжно ми е за българите, които имат такова самосъзнание, но живеят в западната ни съседка. Тъжно ми е и за хората, които пътуват на екскурзия до тази територия, която не заслужава дори да изписвам името и!

6

Анонимен

преди 1 година

Тука има една пенсия дето постоянно спами по въпроса за Северна Македония. Старче и твоето време ще изтече някой ден и живота ти ще е бил напразен. С лъжи нищо няма да постигнеш.

5

Анонимен

преди 1 година

До Благоевград Българския съд не може да регистрира македонски сдружения тъй като Бюрмите се отказаха от името Македония защото то принадлежи на Гърция като част от тяхната история и култура. Севрномакедонците са българи, а не македонци, те никога не са живели в държава Македония и нямат право да се наричат македонци.

4

втора 1913

преди 1 година

Много наивни и глупави се оказаха българските политици, подведени от слабите ни историци.Неистовото квичене за права на българите в РСМ ще доведе до бумеранг срещу нашата държава и съответно РСМ ще постави въпроса в ЕС за права на измислената македонска общност тук.Защо Радев и сие се подведоха Бог знае.Дали пак не е някакъв хитър план срещу ЕС кой знае.Но резултата е ясен.РСМ,която за 20 г беше в добри отношения с нас и ни уважаваше отново е в Сръбска орбита,загубена за 100г. два пъти от нас.

3

Българин

преди 1 година

За да имаме лице и за да ни приемат сериозно в света трябва.1. Да признаем,че имаме вина за депортирането на евреите е окупирана Македония.2.да изпълним решенията на ЕСПЧ.3. Да заявим ясно,че нямаме други условия към Македония и няма да предявяваме нови, освен спазване на законите на ЕС и вп. На българите в конституцията им.4. Докато в България управлява путиновата клика,с Доган,крадев ,Боко и Славчо,това няма да стане, защото Путин не ни позволява. Нищо ,че сме независими и честни патриоти

2

Благоевград

преди 1 година

От 1990 г.до днес България е осъдена в Съда в Страсбург цели 17 пъти за погазване и нарушаване Човешките права и Свободи на етническите македонци и македонки в България.Българският съд да регистрира македонските Сдружения в България.България да даде Свобода и Човешки права на македонците в България В противен случай България ще понесе санкции от ЕС.

1

пришълецът

преди 1 година

Със сигурност ако шейтанска отр*пка е проблем:))